Razni softverski problemi

Kako namjestiti Ms Office 2007 na hrvatski?

shiver. sub 18.12.2010 13:41

Sad kad sam već tu da postavim i ovo pitanje.. imam ms office 2007 normalno na engleskom al sestri treba na hrvatskom jer imaju neki ispit uskoro na faksu i sad me zanima jel se može to nekako podesit na hrvatski? ako ne šta trebam napravit da joj to bude na hrvatskom?

tnx

miki1981 sub 18.12.2010 14:02
roki kaže...

moraš nabavit Microsoft Office Language Pack 2007 (naravno sa hrvatskom gramatikom)

I nakon toga imaš u start meniu, u office programima language tool i ond amijenjaš po potrebi što želiš, jer možeš imat eng sučelje i hr pravopis ili obrnuto ili kako god ti paše.

The Unforgiven sub 18.12.2010 14:17
miki1981 kaže...
shiver. kaže...

e hvala vam

a jel to ima za skinut prek torenta il baš moram nabavit od nekog?

Ma imaš sigurno i preko torrenta...ali to ti je ilegalno pa ti preporučujem da ipak kupiš u dućanu...{#}

Kakvo ilegalno, kaj ti birješ?! Ima na službenim M$ stranicama za download, kao freeware, tako da slobodno taj lang. pack skineš i preko torrenta, nema beda.

miki1981 sub 18.12.2010 14:23
Marko :D kaže...
install opet novo hr paket i opet nije na hrv :((

Moraš ga uključit kako sam ti gore opisao...iako ne znam zašto nije automatski...

The Unforgiven kaže...
miki1981 kaže...
shiver. kaže...

e hvala vam

a jel to ima za skinut prek torenta il baš moram nabavit od nekog?

Ma imaš sigurno i preko torrenta...ali to ti je ilegalno pa ti preporučujem da ipak kupiš u dućanu...{#}

Kakvo ilegalno, kaj ti birješ?! Ima na službenim M$ stranicama za download, kao freeware, tako da slobodno taj lang. pack skineš i preko torrenta, nema beda.

Gdje ima za skinut cro language pack za office for free na ms webu?

miki1981 sub 18.12.2010 14:28
shiver. kaže...

evo ja skinula i krenula instalirat i javlja mi "u sustavu nije pronađena očekivana inačica proizvoda" šta to znači?

Znači da si skinula lang pack za krivi Office...ili ako si skinula onaj gore service pack (koje je besplatan na MS-u...ali moraš prvo kupit pravi lang pack) onda ti to sam ogovori da još nemaš lang pack...

kule93 uto 13.3.2012 10:55
miki1981 kaže...
shiver. kaže...

evo ja skinula i krenula instalirat i javlja mi "u sustavu nije pronađena očekivana inačica proizvoda" šta to znači?

Znači da si skinula lang pack za krivi Office...ili ako si skinula onaj gore service pack (koje je besplatan na MS-u...ali moraš prvo kupit pravi lang pack) onda ti to sam ogovori da još nemaš lang pack...

Meni se pojavljuje isti problem (skinio sam language pack s microsoftove stranice) 

radi se o verziji o 12.0.5418.1014, MSO(12.0.4518.1014.) sve updateove sam redovno radio

jel mi može netko dati link gdje da skinem hrvatski language pack da mi to napokon bude na hrvatskom??

miki1981 uto 13.3.2012 11:59
kule93 kaže...

Meni se pojavljuje isti problem (skinio sam language pack s microsoftove stranice) 

radi se o verziji o 12.0.5418.1014, MSO(12.0.4518.1014.) sve updateove sam redovno radio

jel mi može netko dati link gdje da skinem hrvatski language pack da mi to napokon bude na hrvatskom??

Nažalost sve što nalazim je da više nisu doszupni za 07. A neki torrent ili nešto slično ti ovdje ni nesmijem davati, ali vjerujem da si to možeš i sam pronać.

jedino mi nije jasno ako si skinuo LP sa MS stranice šta onda ne valja? I kad si to skinuo, s obzirom da ja jedino uspjevam nać vijesti da za 07 i 03 više NISU dostupni nikakvi LP-i.

ihush uto 13.3.2012 12:05

Office (i ostale aplikacije, kao windows) nije samo jedna verzija, npr home-pro, pa jezične ENG-HR, 32-64, .. za svaku od njih ide odgovarajući (kompatibilni) paket nadogradnji. Neke stvari se ne mogu, neke druge imaju preduvjet npr SP3 za Office 2003 itd. Kao što win-home-pro ne nude dodavanje jezika, dok ultimate to ima, slično je s officeom. Različiti paketi, različite verzije i mogućnosti.

jaro0709 uto 24.12.2024 10:22

Pošto niam nikako mogao skinuti office 2007 na hr sjetio sam se da ga imam na kompjuteru koji sam lani zamjenio sa novim .

IMAM GA SADA NA usb STICU SA KLJUČEM TKO TREBA NEK SE JAVI POSLAT ČU MU  ILI AKO SE SMIJE TU DATI ?