superbow čet 8.8.2013 22:05

Kad sam na youtubu tjekom dana dođe do 5-6 puta da zabloka internet i to uvjek na youtubu, nevrijedi reset modema niti ponovna konekcija opet neradi internet neg se mora resetirat komp, isto to kad se dogodi neradi nijedan preglednik nit chrom nit mozila ali radi torent što je još ćudnije -,- pa ak je neko imo slićnih problema svoje mišljenje u čemu bi problem mogo bit ?

Mo xD čet 8.8.2013 23:07

Svaki put kad uklucim google ili e-mail,pojavi mi se ovo 'This Connection is Untrusted
     
     
     
     
       
          You have asked Firefox to connect
securely to www.bug.hr, but we can't confirm that your connection is secure.
          Normally, when you try to connect securely,
sites will present trusted identification to prove that you are
going to the right place. However, this site's identity can't be verified.
       
       
       
          What Should I Do?
         
            If you usually connect to
this site without problems, this error could mean that someone is
trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.'
Je l' zna neko u cemu je problem?
A i kad ukljucim fejs,pojavi mi se ovakva slika :
           
         
       
       
       
       
         
       
       
       
       
         
       

peace_of_cake pet 9.8.2013 03:09

da li je tocan datum/vrijem namjesteno?

edit: zašto TD? pa ako je krivi datum onda bude problema sa certifikatom jer certifikati za https npr. važe samo za ovu godinu pa zbog krivog datuma iskoči neka obavjest. datum može bit krivi zbog prazne baterije od biosa pa se datum uvijek resetira

razor1234 ned 18.8.2013 23:02

 Imam potpuno isti problem kao superbow, sve isto kao i kod njega, vise na youtube nesmijem ici jer ce mi se odma dogodit da mi zasteka cijeli internet i onda moram restartat komp da se popravi, a prije uopce nije bilo nikakvih problema.

CrossDeath pon 19.8.2013 12:05
razor1234 kaže...

 Imam potpuno isti problem kao superbow, sve isto kao i kod njega, vise na youtube nesmijem ici jer ce mi se odma dogodit da mi zasteka cijeli internet i onda moram restartat komp da se popravi, a prije uopce nije bilo nikakvih problema.

Možda neki virus na računalu?

hrc987 čet 29.8.2013 20:02

Pozdrav. Javljam se u ovu temu sa istim problemom. Naime, internet i konekcija mi radi u redu dokle god ne ukljucim youtube. Tad se zbrejka konekcija. To se dogadja bez obzira koji pretrazivac koristio, i bez obzira da li sam spojen na net preko wirelesa ili zicno direktno na modem. Ne pomaze nikakvo ciscenje cache-a, disable/enable metoda mrezne kartice. Nista, osim restarta kompa. Virusa nemam i NAT je enable-an u postavkama modema. Svi ostali uredjaji koji su spojeni na mrezu i internet u kuci rade normalno.
Jel ima ko kakvo rjesenje, jer je taj problem postal iritirajuci? Hvala

ddarknessfairyy čet 29.8.2013 20:19

Nisi jedini već sam puno puta čula a i meni se to zna desit. Internet jednostavno zablokira kad je youtube otvoren. Kad se restarta komp onda sve radi normalno. Nema virusa, spammera,sve čisto i sve normalno radi. Navodno je problem u youtube-u. Oni su nešto kenjuckali da rade na otklanjanju problema a sad otom-potom kad će to bit.

ddarknessfairyy čet 29.8.2013 20:37

Valjda ti brat nema "to nešto" šta youtube-u ne paše. Nemam pojma meni isto na jednom kompu izvodi gluposti a na drugom ne. Možeš jedino probat ako imaš AVG isključit Video accelerator(neki kažu da im je to upalilo pa je proradilo). Ja sam svoj isključila ali i dalje se događa isto,a kad sam ih tražila objašnjenje onda su mi zahvalili na strpljenju i rekli da otklanjaju problem.

 

 

EDIT: problem još nisu rješili. Danas dva puta riknuo internet na 0:50 sekundi SOAD-chop suey