Razni mrežni problemi

Kako ubaciti PAM mode u LAN-u (COD2)?

Fićo_CoD 5 uto 2.8.2011 12:32

Evo ja i frendovi htjeli otići u igraonu, ali kad dignemo LAN server i uđemo u igru, tamo su oni modovi sa prašinom itd. Zanima me kako to izbaciti, našao sam na netu rcon naredbe za razne modove (cb, lan, pub..), ali prije toga trebam instalirati PAM mode, zanima me kako to mogu napraviti u igraoni (CyberCaffePro Server Client)? Ili može li se na neki drugi način izbjeći ta prašina i oni scoreovi i sl.? 

Molio bih nekog tko ima iskustva s time da mi objasni korak po korak, samo neka požuri jer krećemo za sat-dva! 

JozaxD uto 2.8.2011 12:34
Fićo_CoD 5 kaže...

Evo ja i frendovi htjeli otići u igraonu, ali kad dignemo LAN server i uđemo u igru, tamo su oni modovi sa prašinom itd. Zanima me kako to izbaciti, našao sam na netu rcon naredbe za razne modove (cb, lan, pub..), ali prije toga trebam instalirati PAM mode, zanima me kako to mogu napraviti u igraoni (CyberCaffePro Server Client)? Ili može li se na neki drugi način izbjeći ta prašina i oni scoreovi i sl.? 

Molio bih nekog tko ima iskustva s time da mi objasni korak po korak, samo neka požuri jer krećemo za sat-dva! 

da probate se connectat na neki server gdje je taj pam mode pa skinete ga.pa tada startate novi server?

Fićo_CoD 5 uto 2.8.2011 12:39
JozaxD kaže...

da probate se connectat na neki server gdje je taj pam mode pa skinete ga u tada startate novi server?

Hmm.. ne znam baš da li će to uspjeti. Jer kad ga skinem, kad budem startao novi server da li će automatski biti PAM mode i onda samo stavim /rcon pam_mode lan? 

JozaxD uto 2.8.2011 12:43

\pam_mode cb

\pam_mode pub

\pam_mode 2v2

to u konzolu 

EDIT: za enablat pam mode 

sv_pam 1

Enables/Disables PAM2. Disabled PAM2 runs the stock scripts only. [1 = enabled. 0 = disabled] - znaci sv_pam 1 enabla ,a sv_pam 0 disabla

JozaxD uto 2.8.2011 12:47
Fićo_CoD 5 kaže...
*LN* gogi kaže...

Preuzmi : http://romeozor.com/wp-content/uploads/2010/06/ePAM102.zip

I folder "main" od servera. Server automatski pokrece sve u folderu main.

Potom pokreni pomocu neke od navedenih naredba.

Da znam, ali kako to mogu napraviti u igraoni, ne mogu valjda ući u My Computer preko Cyber Caffe Pro Server Clientu?

da probas skinut pa kopirat mod u mods mapu ?

tak ima u codu 4 zaboravio sam kak je u codu2 jer nisam ga dugo igrao

ubiti probaj ga ubaciti u cod 2 mapu

JozaxD uto 2.8.2011 12:50
Fićo_CoD 5 kaže...
JozaxD kaže...

da probas skinut pa kopirat mod u mods mapu ?

tak ima u codu 4 zaboravio sam kak je u codu2 jer nisam ga dugo igrao

ubiti probaj ga ubaciti u cod 2 mapu

omg. A kako ću doći do CoD 2 mape?

neznam nisam nikad igro sa tim clientom {#}

EDIT: pogledaj malo ovu temu :) klik

EDIT 2 : znaci pokusaj se logirati u konzoli /rcon login i pass

a onda naredbu za rcon tool "pam_mode pub"

JozaxD čet 18.8.2011 10:01
Fićo_CoD 5 kaže...

Da li se moze ovo izvesti na nacin da u browseru upisem C:/Program Files, pa Activision > COD2 > main > i samo ubacim PAM mode, isprobavam prebaciti ali nece {#}

uhh..neznam bas mislim da ne