Usb wireless adapter se zagrijava

Ti vanjski su inače napravljeni za zagrijavanje prostorija.
Unutarnji (pci) su po tom pitanju bolji.
Vidi temperature u kompjuteru s speedfan-om, hwmonitor-om ili everestom (aida64 po novom).

u redu su temperature kompa ali stick je vruc :D stoji na stolu pored monitora..neznam mozda da stavim neki stari cooler pokraj njega

Ako je baš do zagrijavanja, može se njegovo kućište i rastaviti pa da ostane elektronika ogoljena, a ako na to dodaš još ventilator ima da se sige leda cijede s njega :)
Jel baš vruć jako?
Ako jest, možda lagano odlazi u vječna lovišta.
edit: da mu nije začepljena ona rupica na njemu?

vec sam ja davno skino tu plastiku :D al ne hebe to njega on se i dalje znoji...takav je bio odkad sam ga kupio samo ja nisam skuzio do cega je i kupio sam wireless karticu,al sad mi treba i ovaj za drugi komp.Koristim ga 15 minuta pa ga iskljucim da se ohladi pa onda opet i tako funkcionira .Imam neki stari cooler sa procesora sam neznam kak bi ga spojio ..i da nisam skuzio na koju rupicu mislis :DD

Tebi se grije usb wireless adapter? i stavio bi na njega cooler s proca? Pa morat ces zamjenit gefufnu u tom slucju...

Onda je vjerojatno gotov, treba ga mijenjati.
Mislio sam na rupicu na plastici od sticka :) ali kad je već otvoren nema veze.
Nemoj se zezati s njim, još će ti otići nešto drugo na kompu od silnog restartiranja.
Za kraj probaj još samo update ili reinstall njegovih drivera ako nije baš do zagrijavanja i to je to.

USB wireless je inace smece. jedini na koji sam naisao da korektno radi je od tp linka.

hebiga moram novi kupit onda

da ga pokuša spojit na USB produžni; čisto da nije fizički u portu?

Ako je fizicki u portu onda nece raditi ni produzni.

Ne kužim

Kazes fizicki u portu? U kojem portu? Ako mislis na usb port na maticnoj onda ce biti pokvaren gurnuo ti stick ili produzni pa u njega stick. U cemu je razlika?

hebiga moram novi kupit onda
Kupi PCI karticu. 100 puta bolje od sticka. Ili Acces ppoint pa ga stavi gdje hoces.

Kazes fizicki u portu? U kojem portu? Ako mislis na usb port na maticnoj onda ce biti pokvaren gurnuo ti stick ili produzni pa u njega stick. U cemu je razlika?
razlika je što njemu uređaj ipak "radi", samo se grije kao i svako s.. te vrste. to što je on ustanovio da mu se komp resetira dok je stick uključen i vi zaključili da je on uzrok ne mora biti 100%..možda mu se resetira dok je na netu(virusi i slično),možda reinstalacija drivera..
samo se trudim pomoći kao i svi drugi
pozz

A da uključiš u drugi komp? Ako i tamo ruši znaš što je....

ja sam svoj sredio tako da na onaj chip sta se gje uzo sam dvostranu ljepljivu traku neku full tanku ko selotejp i tanju i zaljepio cooler od matične(od northbridga ) i sada radi ko majka :D

@ bugie nikad ni nije bio direktno spojen..oduvjek je spojen u produzni..vec sam napiso negdje da mi stoji na stolu pokraj monitora
@logic sta je to acces point
@gimmie vec jesam,nije do kompa do sticka je..
stavio sam sam vent da puse u njega i cjeli dan je radio normalno...dakle sigurno je do pregrijavanja.
Probacu iskemijat nesto neki mali ventic nabavit

http://bs.wikipedia.org/wiki/WiFi_pristupna_ta%C4%8Dka
Na sta to sad lici ;)
Baci to i kupi nesto sto radi.
Bok.
Imam problem sa wireless adapterom(usb stick)...cesto mi se zna dogoditi da mi se komp restartira i primjetio sam da se to dogada samo kad je ukljucen stick..takodjer sam primjetio da se stick dosta zagrijava pa me zanima dali je moguce da se komp restartira zbog tog zagrijavanja .Hvala