lovrix sub 7.11.2009 15:25

Molim pomoć. Preksinoć je ekipa bila kod mene na PES-u i spajai smo komp preko tv-outa na plazmu. Uglavnom, nismo uspjeli spojiti i morali smo igrati na malom običnom TV-u na kojem smo igrali mnogo puta, ali nebitno. Negdje dok smo mi to sve spajali pojavile su se neke čudne smetnje na ekranu. I u windowsima i u PES-u. Nakon nekog vremena su smetnje otišle iz windowsa ali u svim fullscreen aplikacijama i u ponekim prozorima ih i dalje ima.

 

Dolje je priložena slika kako izgledaju te "crte" u nVidia control panelu, samo u okviru gdje se vrti nVidijin logo. Drugdje ih nema uopće. Ali kad pokrenem neku igru, smetnje su toliko izražene da se ne može igrati. Na slici su neke zelenkaste boje, ali inače su crvene, nešto je jpeg krivo napravio. Izvadio sam grafičku, propuhao sve kontakte (dvi konverter, pci express utor, utikač od monitora...), nanov stavio najnovije drivere i ništa.

 

OS je Win7. Grafička Gigabyte 8600gt.

 

Zna li netko u čemu je problem?

 

Hvala!

Razer_Copperhead čet 3.12.2009 17:26

Prije nekoliko dana mi se je ovo (vidi sliku) počelo događati sa slikom na ekranu. Najnoviji driveri za grafičku su mi instalirani, a također sam pokušao staviti i starije verzije drivera, ali i dalje je sve isto. Grafičku nisam overklokirao. Da li moram kupiti novu jer nije baš da je ova stara?