Problem sa shift i velikim slovima

Ako želiš pisati velika slova uz pomoć tipke Shift, nju moraš držati pritisnutu kada ideš pritisnutu neko slovo. Ako stisneš Shift i nako toga slovo, napisat će se malo slovo.

znam.......
napisao sam da ponekad radi a ponekad ne.. i sa nekim slovima radi s nekima ne

da ti se prije toga nesto nije prolilo po tipkovnici pa malo zakazuje sta se toga tice??? il jesi probo izvadit tu tupku da vidis dal ju neko smece koci

nista nije proliveno, nema smeca ciscena je cijela tipkovnica
npr
kliknem shif+a oce a kad kliknem shift+s nece
pola sata poslije shift+a nece a shift+s oce
i tako random sa svim slovima
ili kad restartam laptop 3min sve radi pa pocne opet

jel bi se usudii rastavit laptop da nades konektor od tipkovnice koja se spaja na maticnu da vidis da nije se izvukao il ispao slucajno?? a isto tak preskeniraj komp s malwarebytes-om da nemas kakvih napasti na kompu

2x sam kompetno rastavio laptop i ocistio tipkovnicu te provjerio kabel, i tu je sve ok
isto tako presao sam sa windows na linux pa sa linux nazad na windows i svaki put formatirao, kolike su sanse da je virus prezivio?
nego, 2x mi je pregorila maticna zbog pregrijavanja 2x je bio popravljan zbog toga (mijenjan pregorjeli cip, ne cijela maticna)
dal to ili pregrijavanje mogu uzrokovati probleme sa tipkovnicom?
ako se radi o pregrijavanju to bi objasnilo zasto radi normalno 3min nakon paljenja pa pocne opet

2x sam kompetno rastavio laptop i ocistio tipkovnicu te provjerio kabel, i tu je sve ok
isto tako presao sam sa windows na linux pa sa linux nazad na windows i svaki put formatirao, kolike su sanse da je virus prezivio?
nego, 2x mi je pregorila maticna zbog pregrijavanja 2x je bio popravljan zbog toga (mijenjan pregorjeli cip, ne cijela maticna)
dal to ili pregrijavanje mogu uzrokovati probleme sa tipkovnicom?
ako se radi o pregrijavanju to bi objasnilo zasto radi normalno 3min nakon paljenja pa pocne opet
Priključi neku usb tipkovnicu, ili na PS2 port ako ti ima laptop, pa vidi da li onda radi Shift. Ako sve radi normalno najvjerojatnije je mehanički kvar na tipki Shift.
Ako ne radi, najvjerojatnije je stvar do kontrolera na matičnoj.
U tom slučaju ne znam što ti je činiti, nositi na servis možda.

Hmm, mislim da je problem poprilično jednostavan.
Ako ti je CAPS lock uključen, a ti stisneš npr. shift + a, nećeš dobiti veliko slovo, već malo. Shift znači "okreni", dakle ako ti je tipka za velika slova (CAPS lock) uključena, shift će to okrenuti.
Dakle da bi pisao velika slova sa shift-om, CAPS lock ti mora biti ugašen. Ajd javi ako ne pomogne. ;-)

Hmm, mislim da je problem poprilično jednostavan.
Ako ti je CAPS lock uključen, a ti stisneš npr. shift + a, nećeš dobiti veliko slovo, već malo. Shift znači "okreni", dakle ako ti je tipka za velika slova (CAPS lock) uključena, shift će to okrenuti.
Dakle da bi pisao velika slova sa shift-om, CAPS lock ti mora biti ugašen. Ajd javi ako ne pomogne. ;-)
nije to...
imam 20 godina i bavim se web dizajnom, znam neke osnove...

Da li si radio update Windowsa u zadnje vrijeme ili nešto... Ako nisi probaj naparviti update drivera za laptop pa ćeš onda vidjeti u čemu je problem

nije to...
imam 20 godina i bavim se web dizajnom, znam neke osnove...
Ako na laptopu ima utor za PS2 onda da ga uštekaš tipkovnicu PS2 i isprobaš sva tipka da vidiš i ako ti radi, onda je sigurno na lapu tipkovnica istrošena.

radi se o laptopu pa nemogu samo kupit drugu tipkovnicu za 50kn
koji laptop? (model)

koji laptop? (model)
acer aspire 5520 g

koji laptop? (model)
acer aspire 5520 g
jesi li provjeravao temperature u laptopu (speedfan ili slicnim alatima)? Mozda je uzrok cudnom ponasanju tipkovnice upravo pregrijavanje? (vidim da si i imao problema upravo zbog toga)
Navodno ti ePower manager može pomoći da temperature malko drzis pod kontrolom, i/ili friškiji BIOS. Opet, navodno zbog nekih problema u hw detekciji temperature/brzine vrtnje ventilatora acer prijenosnika.
linkovi na drivere i utilitije: Acer link
Sve tipke mi rade, to je 100% sigurno, medutim ponekad kad stisnem shift (bar mislim da se tako zove tipka ispod caps lock) nece uvijek da mi napise veliko slovo, a ponekad oce za neka slova a za neka ne, pa moram svaki put kad ocu napisat jedno veliko slovo ukljucivat caps lock pa ga nazad gasit sto nervira.
radi se o laptopu pa nemogu samo kupit drugu tipkovnicu za 50kn