Problem sa "C" diskom

Možda ima "bad sectore", probaj ga sa HD Tune ili sličnim programom skenirati. Makar najbolje bi bilo formatirati ga....

Greska u windowsu,reinstall ti preostaje i stavi system na disk D

sva sreća još mi vrijedi garancija xD

Prva slika ti govori o zauzeću diska a ne slobodnom prostoru koliko ja vidim ako imaš jedan disk na koliko prostora ti je postavljena c particija. po ovom šta vidim iz slika 25GB. U my computer klikni desni klik na c disk te klikni na properties te onda upload-aj ta screenshot pa ćemo ti znat reć više.
Definitivno nekaj ne štima sa ti praznim prostorima moguće da je ipak neka greška u windows-ima.

po meni sve jasno kapacitet diska nešto ispod 50GB skoro full napunjen znači u čem je problem?
I kod mene kaže da je manje zauzeto u properties-u foldera nego u properties-u samog diska.

Greska u windowsu,reinstall ti preostaje i stavi system na disk D
o čemu ti pričaš? kakv reinstal??!?!?!
ulavnom, prva slika prikazuje svojstva "Program Files" mape (foldera), a druga slika prikazuje cijeli C: disk (particiju). to nikako nije isto!!!
C particija ima nekoliko mapa (standardnih), a ne samo "Program Files". tu ti je još i Documents and Settings, Windows, ...

Uključi prikaz skrivenih i sistemskih datoteka, pa onda ponovo provjeri.

ljudi ti dobro govore ja osobno mislim da s tvojim diskom nema nekih problema

ali kada uđem c disk i skenam sve mape , to iznosi 23 giga od mogućih 50 ... znači da ima još dosta free mjesta , a kad uđem pod mycomputer kaže da je samo 700 mb free.

ali kada uđem c disk i skenam sve mape , to iznosi 23 giga od mogućih 50 ... znači da ima još dosta free mjesta , a kad uđem pod mycomputer kaže da je samo 700 mb free.
postoje hidden files koji ti zauzimaju dosta prostora a nevidljivi su osim ako ne uključiš show hidden files.

nemogu uključit hiden files.

nemogu uključit hiden files.
odi na folder options pod tab view zacrni show hidden files, folders and drives
ak ne znaš di je folder options odi na start te dole u search napiši folder options i prvu stvar koju nađe to vjerojatno tražiš

a da nije možda neki malware koji puni disk, probaj proskenirat s nečim

skenirao sam sa avirom ..nije nikaj našlo.

skenirao sam sa avirom ..nije nikaj našlo.
probaj malwarebytes i super anti spyware

stavio sam opciju hiden files pod forlder opstons i sada kaže dobro ..idem sad skenirat.

kada skeniram c -disk kaže da je zauzeto 23 giga od 60 ... no kada uđem pod mycomputer.... kaže da je samo 700 mb free ...evo slike.?
-postoje skrivene i sistemske datoteke, one zauzimaju 'nestali' dio. Pošto je 48GB, zapravo 50.000MB, vjerojatno ti je disk podjeljen na nekoliko particija. U Win7 možeš promjeniti velićinu bez većih problema, u XPu trebaš dodatni software.

avira javlja 1 waring ,još nije do kraja došlo.Imam vistu

stavio sam opciju hiden files pod forlder opstons i sada kaže dobro ..idem sad skenirat.
ja sam ti rekao da meni sve izgleda u redu samo ti je disk pun tak da buš nekaj morao izbriat ili prebacit na drugi disk jer na systemskom disku si uvjek ostavi jedno 10GB slobodno radi page file-a i ostalog...
pozz

problem riješen u mapi " windows update " je bilo više od 15 giga fajlova.
kada skeniram c -disk kaže da je zauzeto 23 giga od 60 ... no kada uđem pod mycomputer.... kaže da je samo 700 mb free ...evo slike.?