Memory parity error problem

Pronasao sam problem.Stara integrirana zvucna karta nema valjan driver, formatirao sam i digao winse opet, problem mi se pocne javljati tek kad preko Drivermaxa skinem driver za zvucnu.Ukoliko neko zna gdje bi mogao da skinem ispravan driver za
Vinyl AC97 audio driver za win 7.

http://download.cnet.com/VIA-Vinyl-AC-97-Codec-Combo-Driver/3000-2120_4-10163027.html
Ako paše Visti trebalo bi i 7-ici

nop vec skidao :(

Pronasao sam problem.Stara integrirana zvucna karta nema valjan driver, formatirao sam i digao winse opet,
Koji je Hardware ID te zvucne kartice kada gledas u Device Managery . Idi u Details i sa drop down liste odaberi Hardware ids i copy/paste

PCI\VEN_8086&DEV_266E&SUBSYS_105A1734&REV_03
PCI\VEN_8086&DEV_266E&SUBSYS_105A1734
PCI\VEN_8086&DEV_266E&CC_040100
PCI\VEN_8086&DEV_266E&CC_0401
Evo ga

Na ove ID-ove ide samo SoundMax audio ili tacnije ADI SoundMax
Probaj
ftp://ftp.asus.com.tw/pub/asus/misc/audio/AD200B_6570_Win7.zip
Ako ne ide onda probaj ovaj Toshibin driver (u compatability modeu)
Inace "slikovito" ..tek da vidis:
Description: SoundMAX Digital Audio
Hardware ID: PCI\VEN_8086&DEV_266E&SUBSYS_105A1734&REV_03
Manufacturer ID: 65535
Type: WDM
Driver Name: smwdm.sys
Driver Version: 5.12.0001.5170 (English)
Date and Size: 7/8/2004 16:24:02, 267392 bytes
Driver Provider: Fujitsu Siemens Computers

hvala druze mnogo :) Da to je to :)

Maticna je Asus?

Simens Fjudjicu :D stara kanta slui svojoj svrsi Intel 4 HTT, 2 gb rama ATI3450:) stara kanta ali kao server masina odlicna:)

Da ne otvaram novu temu imam samo jedno pitanje a ovo je idealno mjesto za to.
Kako bih mogao na osnovu ID-a hardvera pronaći driver za VIA AC'97 Enhanced Audio Contreller? OS je win7.
Evo i ID-ovi ako su potrebni.
PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYS_B0031106&REV_50
PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYS_B0031106
PCI\VEN_1106&DEV_3059&CC_040100
PCI\VEN_1106&DEV_3059&CC_0401

Simens Fjudjicu :
Inace sam igrom slucaja pronasao da je tvoja zvucna SoundMAX i da je na Fujitsu&Siemens i to na ruskom forumu. Sve je ukazivali na VIA AC97 ....

VIA Driver

VIA Driver
Se zezaš? Naravno da sam to prvo pokušao al ne pomaže.

Se zezaš? Naravno da sam to prvo pokušao al ne pomaže.
Ne, ne zezam se. Pogledaj i sam na one linkove koje sam dao da provjeris Vendore. Prema tvojim ID-ovima to je VIA Vynil ali, kao sto ameri kazy no joy
Valjda tvoj je Realtekov

Da ne bi otvarao novu temu, nazalost, nije problem u driverima, crkla zvucna (integrirana).Ehhh sad moze preporuka neke ok grafe nista profi za kucnu upotrebu ono obicna zvucna.Ako neko ima prijedlog nek javi.
Memory partity error izazivala je crknuta zvucna, kada sam je disejbliro sada sve radi ok.Hvala Lazarus Long na pomoci.

.Ehhh sad moze preporuka neke ok grafe [?] nista profi za kucnu upotrebu ono obicna zvucna.Ako neko ima prijedlog nek javi.
Memory partity error izazivala je crknuta zvucna, kada sam je disejbliro sada sve radi ok.Hvala Lazarus Long na pomoci.
Valjda mislis na zvucnu. Bilo je jedna tema o tome na forumu i raspravljalo se o nekoj Asus koja je prilicno okay. Na primjer Sound Blaster Creative Audigy SE 7.1 24-bit nije losa i nije skupa. Prilikom kupnje zvucne svakako pripazi da na stranima proizvodaca ima drivera ...i to friskih.
Dokaz ozbiljnosti tvrtke je to sto imaju drivere od XP pa naovamo i naravno, njihovi driveri ne rade probleme na OS-u. Naravno da nije sve u novcima

lapsus lingue:D je trazim zvucnu malo u frci pa nisam fino napisao.Pogledat cu po shopovima hvala na preporuci.
Ovaj me error prvo asocirao na RAm ali nije do rama, svi koji imaju slican problem neka dobro provjere svoje ostale komponente.:)
Ovako instalirao sam frisku instalaciju win 7.Otvorio kantu prebrisao prasinu i precistio racunalo, istina vadio sam RAM plocice 4 x 512 DDR2 i vratio nanovo.Bota se ok dignu se winsi i izbaci mi plavi ekran Memory parity, ali nesto mislim da nije do tog, buduci da win 7 ne podrzava analogne zvucne izlaze, (vec sam imao problema sa Realtekovom zvucnom) preko Drivermax programa nasao driver za zvucnu tako da sumnjam i na nju, jer sam cuo da ovaj error moze biti i radi neadekvatnog drivera bilo koje komponente.Ako treba detaljnije pojasnit pitajte.