r5 7600 b650 32gb ddr5

Cooler Jonsbo HX6250

Bez grafe danas da ides to sve kupit 1100e , skini 200e probaj za 950e pa spustaj ako ne ide.
Hvala , kuciste je Compact jeftinije je dosta , slicne cifre kao kad sam uzima, sem procesora i maticne, to je najvise opalo haha .

Bez grafe danas da ides to sve kupit 1100e , skini 200e probaj za 950e pa spustaj ako ne ide.
Hvala , kuciste je Compact jeftinije je dosta , slicne cifre kao kad sam uzima, sem procesora i maticne, to je najvise opalo haha .
a najbolje je odi na neku od naših stranica i sastavi takav isti/sličan komp i vidi cijene novog.
Nakon toga odredi kaj ti cjenovno paše za prodaju, moja slobodna procjena za ovo kaj si naveo je nekih 850€ i moglo bi vrlo brzo otić.

Prije mjesec dana u ADMu kupih gotovo identican PC za 750Eur. Zasto prodajes? Zanima me da nije neki fulanac sa konfiguracijom, a imam istu.

Ma mogu ja sastavit komp takve jacine za 650e ali evo u cemu je kvaka napajanje je puno slabije i SSD dosta jeftiniji , maticna ploca nema Wifi niti je taj cjenovni rang ali moze drzat 7900X bez problema, realno i ja mislim da nema smisla dati vise od 900e za njegov PC ali moze probati sa 950e pa na nize iako mislim da za 850e te komponente su poklonjene.

Ma mogu ja sastavit komp takve jacine za 650e ali evo u cemu je kvaka napajanje je puno slabije i SSD dosta jeftiniji , maticna ploca nema Wifi niti je taj cjenovni rang ali moze drzat 7900X bez problema, realno i ja mislim da nema smisla dati vise od 900e za njegov PC ali moze probati sa 950e pa na nize iako mislim da za 850e te komponente su poklonjene.
A zato sam i pitao, jer znam da je moguce drugacije iskombinira slicno nesto, nego mi ljeno prolazi kroz sve kombinacije, ja sam malo vise izbirljiv sto se tice dijelova, zbog estetike itd.. Ne volim bas neke full budged dijelove nabaciva.. Hvala svima bice na oglasu vjv skoro .

Prodao sam grafu, imam ovaj build vec malo po duze, pa mi je "dosadio", a gust mi je slozit tako neki pc, nisam odavno . Pa ako nebi puno izgubio, taman da iskoristim priliku za nesto novo . Mozda bi neki sfx build odradio, razmisljam jos .
Koja bi bila realna cifra za ovo, znaci komplet bez graficke, nisam bas u toku otkad je izasla nova 9000 serija itd ..Sve je kupljeno na Ipon u 9mj/23 . Garancija za dijelove naravno vrijedi od datuma kupnje, sve dolazi sa org pakiranjem, hvala .
CPU > 3 godišnja tvornička garancija
MBO > 2 godišnja tvornička garancija
RAM > 5 godišnja tvornička garancija
PSU > 3 godišnja tvornička garancija
SSD > 5 godišnja tvornička garancija
CASE > 2 godišnja tvornička garancija