skymanr sri 9.1.2013 18:49

Znači ovako imam jednu aplikaciju napisanu u clarionu (nemam od nje izvorni kod ali ni ne treba u ovom slučaju), trebalo bi mi napisat samo dodatnu jednu aplikaciju za ispis računa...znači aplikacija bi se trebala spojit na dvije tabele (imam sve tps tablice i znam relacije među njima), isčitat podatke i to onda isprintat u obliku računa na printer s parametrima koji se nalaze u tim tablicama...znači samo to...ništa ne treba mijenjat u tabelama, nego samo isčitat u principu SELECT upitom i to sve pobacat na papir...

Budući da nisam nikad radio u clarionu, baš i nemam vremena sad to sve učit, pa eto ako netko zna radit u clarionu da mi ovo obavi, naravno platio bi to sve kako se dogovorimo...pa eto ako netko se razumije u clarion ili ima nekog tko zna radit u clarionu bio bih zahvalan. Hvala

ihush ned 2.4.2023 22:06
ndjuric kaže...

Za pomoć uvijek spreman.

Ako trebaš pomoć u Clarionu, tu sam kao dugogodišnji programer (preko 20 godina) u tom alatu.

..kul, no skoro da osoba koja traži pomoć ima više iskustva (ako gledamo datum postova i neutemeljeno zaključimo da od tad radi u clarionu..) :))