Prodaja - Računala

[Prodaja] Konfa i7 11700 - 32gb - 2060 super

Karlek_19 uto 5.11.2024 21:01

Prodajem slijedeću konfiguraciju.

CPU: Intel i7 11700F
Cooler: Arctic L Freezer II 280
MBO: Giga B560M Aorus PRO
MEM: 4x Kingston Fury RGB 3200
PSU: Seasonic Core GM-650
GPU: RTX 2060 Super
Case: Corsair 4000D Airflow
SSD: WD Black SN850X 2TB/ ADATA SX8200 1TB / Kingston SA400 480GB

Cpu, RAM, vodeno, PSU, MBO i WD ssd imaju jamstvo.

ISKLJUČIVO primopredaja Vž, Čk, Kc ili Zg. Ne šaljem zbog staklene bočne stranice.

Ako bude zainteresiranih za dijelove, pišite u komentare, pa se možemo svašta dogovoriti. 

CIjena za konfu 700€ + 200 € Dell S2721DGF ako nekom treba i monitor (monitor nejde solo).

shecky pon 18.11.2024 10:40

Pripazite se ovoga lika, u petak sam mu ponudio 600 eura za komp na sta je on i pristao. Kad sam rekao da sam blizu i da bi sam dosao po komp on samo zavlaci, nema 5 minuta u tri dana da se komp pokupi kod njega. Reko mi kao moze tek u utorak, kazem ja nema problema, nema me u utorak vise u Varazdinu, ali pokupit ce to neko za mene, ali on kao kaže da ne zeli da mu neko dolazi kući, pa ne razumijem gdje bi onda trebao preuzeti komp ako mu se doma nesmije dolaziti. Tad mu kazem da cu ga prijaviti za prevaru a on meni da zna moj profil na njuskalu i da cu ja preprodati komp i da si idem kupiti komp u Links  Mislim prodajes komp, pristanes na cijenu a tad ne dozvoljavas da se komp preuzme? Govori mi da sam napadan i agresivam i da navaljujem samo zato jer zelim doci preuzeti komp i da on nije dostupan 24/7 za oglase, pa oke, ali ako ova tri dana nisi imao 5 minuta da se to samo pokupi zasto se nemoze pokupiti u utorak kako si i sam rekao ili bilo koji drugi dan? I sta te briga sta cu ja s njim i da li cu ga preprodati ili baciti u smeče, ponudio sam cijenu i ti si pristao ali ne dozvoljavas da se komp preuzme? Prijatelju preprodaja nije prevara, ali ovo sto ti radis je. Cisto da znate s kim imate posla ako budete trgovali sa njim.

Zaporožac pon 18.11.2024 13:39
shecky kaže...

Pripazite se ovoga lika, u petak sam mu ponudio 600 eura za komp na sta je on i pristao. Kad sam rekao da sam blizu i da bi sam dosao po komp on samo zavlaci, nema 5 minuta u tri dana da se komp pokupi kod njega. Reko mi kao moze tek u utorak, kazem ja nema problema, nema me u utorak vise u Varazdinu, ali pokupit ce to neko za mene, ali on kao kaže da ne zeli da mu neko dolazi kući, pa ne razumijem gdje bi onda trebao preuzeti komp ako mu se doma nesmije dolaziti. Tad mu kazem da cu ga prijaviti za prevaru a on meni da zna moj profil na njuskalu i da cu ja preprodati komp i da si idem kupiti komp u Links  Mislim prodajes komp, pristanes na cijenu a tad ne dozvoljavas da se komp preuzme? Govori mi da sam napadan i agresivam i da navaljujem samo zato jer zelim doci preuzeti komp i da on nije dostupan 24/7 za oglase, pa oke, ali ako ova tri dana nisi imao 5 minuta da se to samo pokupi zasto se nemoze pokupiti u utorak kako si i sam rekao ili bilo koji drugi dan? I sta te briga sta cu ja s njim i da li cu ga preprodati ili baciti u smeče, ponudio sam cijenu i ti si pristao ali ne dozvoljavas da se komp preuzme? Prijatelju preprodaja nije prevara, ali ovo sto ti radis je. Cisto da znate s kim imate posla ako budete trgovali sa njim.

Mislim, oba ste čudaci.

Tužit ćeš ga za prevaru, zbog čega ?

Jesi li mu uplatio novce ?

Nisi.

On je neodgovoran jer se ne drži dogovora, vjerojatno mu je netko ponudio 50€ više, pa ne želi tebi to reći, pa ni prodati. Ili mu je netko ponudio 100 € više, pa ga čekajer ovaj još nije dobio plaću.

To se lijepo kaže, a ne vrda tamo vamo.

To je malo nepristojno, no nije kažnjivo.

shecky pon 18.11.2024 13:54

Ajd molim te, nisam nigdje rekao da cu nikoga tuziti vec prijaviti njuskalu jer ne dozvoljava da se predmet koji prodaje osobno preuzme, mogao je reci predomislio sam se ili imam bolju ponudu i gotovo, a ne nemam vremena, mogu u utorak, pa ja kazem moze onda u utorak a on opet nemoze i ne zeli da mu dolazim doma preuzeti stvar koju on prodaje i koju ja kupujem. On je doslovno rekao da zna moj profil na njuskalu i da preprodajem i da cu ja to preprodati za 700, 800 eura i da meni komp opce ne treba, mislim pa sta te briga sta cu ja s kompom ako ti dobijes lovu na koju si pristao, sta te briga kome cu i kako ja dalje sa njim?

Karlek_19 pon 18.11.2024 17:52

Neću ti prodat jer si preprodavači komp bi bio preksutra na njuškalu bio za 800€ na ovom profilu https://www.njuskalo.hr/korisnik/seki007ful.  

A ja ti ne padam na agresivu jer si lijepo frendu i meni prije par godina ispričao kak nabavljaš računala.

A rekao sam "može" dok nisam otvorio Vajber i vidio tamo poruku s nicknameom i povezao o kome se radi. 

Tak da po 2. puta, sretno na terenu, vjerujem a ćeš se dobro i bez računala zabaviti. 

I kaj je najjače od svega, predstavljaš se pod lažnim imenom, ha Igore? A ovdje si kao Nikola. Zanimljivo, ko je onda prevarant. 

shecky pon 18.11.2024 19:19

Kakva agresiva, jesi ti dobro? Ja sam lijepo ponudio iznos te si ti prihvatio i samo sam pitao kad mogu to pokupiti. To je agresiva? I kako ja to nabavljam racunala? Samo se tjesi prijatelju moj, ja nikoga zajebo nisam nikada, a prodao sam mali milion stvari, ako mi ne zelis prodati jer sam preprodavac tad si mogao tako i reci, sve ostalo su price za malu djecu. Prodao sam i ovdje i na njuskalu mali milion stvari, pa sta me briga jel sam ih prodao nekome ko ce ih prodati dalje, ja sam svoje dobio.... Ja sam na forumu pod punim imenom i prezimenom registriran, Dakle Nikola Šeremet, evo ti i adresa, Braće Radića 21 Jalkovec, 42000 Varaždin, nemam šta sakrivati i sve je transparentno, a to sto imam vise mailova nije tvoja stvar, ti bi svoje pare dobio pošteno, sve ostalo je bajka. I BTW, 600e je bila sasvim korektna ponuda, vise neces ni dobiti. Pozdrav.

shecky pon 18.11.2024 19:51

Te da te usput prosvjetlim, taj i7 na mrtvom socketu ne vrijedi nikako vise od 120e, 13400f uzmes nov za kakvih 160e, koji tog tvoga pojede, te ima mogucnost apgrejda, a o 2060S necu ni da pricam, realna cijena bez gare joj je max 140e i to sam puno reko, tako da kad ubrojis one diskove, ploču i ostale điđebaje 600 eura je i vise nego posteno. Sretno sa prodajom, prodat ces i za manje nego sto sam ja nudio, ne brini....

sinkee uto 19.11.2024 09:25
Wiz3m4n kaže...

Ako i je preprodavač što uopče nije bitno dobro da nije kupio jer bi bio u minusu 

ovo mi nije jasno nikako.
Prodaješ nekaj za X, osoba A ti ponudi Y, ti pristaneš. pol vure kasnije plaćeš jer je on loša osoba i preprodavač i odbijaš prodat, suludo skroz.

Tvoj predmet tvoja cijena, ako prodaješ nekaj i cijena ti odgovara, kaj te briga kaj bu osoba A radila s time?

shecky uto 19.11.2024 10:42

Pa kakve veze ima kad ionako ovdje sve preprodavaci ko i ja tako da ionako nikome nece prodati

I BTW, ne brini, u minusu nikada bio nisam pa ne bi bio ni sa ovim, to je imalo drugu namjenu, al nebitno..., on ce molit nekoga da to uzme za 600e