Prodaja - Računala

[Prodaja] Gaming/Workstation PC Ryzen 9 7950X, 32G

anonymous_Zg pon 24.3.2025 22:10

Bok ekipa, nažalost moram prodati PC koji sam kupio prije manje od mjesec dana zbog financijske situacije. Kupljen je u ADM-u, pod garancijom je, a specifikacije su ispod. Platio sam ga oko 1900€, svjestan sam da neću toliko dobiti nazad, pa ako je netko zainteresiran, slobodno neka ponudi neki iznos, nalazim se u Zagrebu.

Specifikacije:

Procesor: AMD Ryzen 9 7950X (4.50–5.70GHz, AM5)

Matična ploča: Asrock B850 Pro RS WIFI, AM5, DDR5, AMD B850

RAM: Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB), 6000MHz, CL30, AMD EXPO

Grafička kartica: Gigabyte RX7600XT Gaming OC 16G, AMD Radeon

SSD 1: Samsung 990 Pro 1TB, PCIe 4.0 x4

SSD 2: Crucial BX500 2TB, SATA3

Napajanje: Gigabyte 850W GP-UD850GM PG5, Full modular, 80 PLUS Gold, ATX 3.0

Hladnjak za CPU: Thermalright Phantom Spirit 120 SE Black, 2x120mm

Kućište: Sharkoon Midi Tower RGB Vawe Black

Ventilatori: 2x Be Quiet! Pure Wings 3 140mm Black

Rhodin uto 25.3.2025 09:02

Imaš mali problem da ti je CPU jak, grafa srednja, no upecat će se netko.

Možda lakše na Njuškalu, nadam se da nije takva hića.

Vidi isto koliko te izađe da isti složiš u futuri za gotovinu, pa po tome korigiraju cijenu.

anonymous_Zg uto 25.3.2025 09:13
Rhodin kaže...

Vidi isto koliko te izađe da isti složiš u futuri za gotovinu, pa po tome korigiraju cijenu.

Ma znam slazem se, slago sam ga najvise za audio produkciju te povremeni gaming, u admu me najjeftinije ispala ova konfa cca 1900e kako sam i napiso, stavio sam i na njuskalo, valjda ce otic

Luka123 pon 7.4.2025 10:04
anonymous_Zg kaže...
Rhodin kaže...

Ma znam slazem se, slago sam ga najvise za audio produkciju te povremeni gaming, u admu me najjeftinije ispala ova konfa cca 1900e kako sam i napiso, stavio sam i na njuskalo, valjda ce otic

Ja sam isto sada sebi složio za audio produkciju i gaming... 9800x3D.

Neznam tko ti je savjetovao 7950x, ali ako si htio veći multi i single score trebao si intela, za ubuduće. i7 14700 ili i9 14900...

Ovaj cpu je sad last gen, i teško da će ga netko sa foruma uzeti. A matična AsRock b850 je proglašena jednom od najgorih za 9000 seriju, doslovno prži cpu i ima problema sa boot-om.

Grafička je također generaciju stara. Neznam tko ti je slagao konfiguraciju, ali su se dobro riješili dijelova s obzirom da je kupljena prije manje od mjesec dana stara.

Stavi po dijelovima, i prodati će se možda tako najbolje na forumu ovdje, jer matičnu teško da ćeš prodati. A cijelu konfu probaj na njuškalo.