[Prodaja] Gaming PC, Rog Ally, Periferija.
Pozdrav,
zanima me da li je konfa tiha?
Da. Mislim, nema razloga da ne bude kad je kućište ogromno, protoka zraka bome ima, a komponente nisu baš Visokog TDP-a. Mogu snimiti kad dođem doma
Kolega, steta da sad nakon razocarenja, rasprodajes svoje zlato i srebro na brzinu.
Ponuda je bogata, al sto ces ti raditi za hobi/gust, ako se sve rasproda a pozelis gaming..?
Da li si to sve odvagnuo?
Pardon ako je komentar neprimjeren, al valjda ne smetam.
Imam potentan poslovni laptop 😬
Također, nema većeg gušta nego sklepat novi pc kad za to bude vrijeme.
Dodane slušalice i monitor
U PC dodajem m.2 ssd od 1tb, sveukupno 2tb pohrane
Update cijene kompa, skoro sve rasprodano osim istog.
Dajem za 1000e sluške i monitor. Razer soundbar me sram prodati koliko je loš, nek mi stoji doma. Dam i logitech bežični miš.
Sve riješeno. Hvala
Nakon prvotnog oduševljenja, prodajem svoj PC.
RAZLOG: Naime, koristio sam ga nekoliko dana i otad stoji u stanu od roditelja, a ja imam vremena (a i volje) tek za pokoji game hearthstonea.
Većina kupljena prije 2mj u ADM-u, imam naravno račune/garancije. Za ono što nemam je navedeno.
Specke sljedeće:
CASE PHANTEKS NV5 WHITE
SSD KINGSTON 1TB NV3 + SK Hynix 1TB
MOBO ASUS strix x570-e gaming. Wifi, Bluetooth - nemam račun
CPU AMD RYZEN 5700x
RAM 2x16gb DDR4 3600 MHZ - nemam račun
COOLER LC 120 CC RGB - nemam račun
VENTOVI WHITE SHARK V PULSAR 120mm A-RGB-8 komada
PSU MSI 750W MAG A750GL
GPU ASROCK RX 6800 16GB, stara ni mjesec dana, račun, garancija
CIJENA: 900E fix
Za 1000e ubacim monitor, Logitech wireless miš i JBL sluške
PERIFERIJA
MONITOR SAMSUNG LC27JG50QQUXEN. 144hz, 2k. Kao nov, bez garancije. 120e
MONITOR SAMSUNG ODYSSEY G6. 240hz, 2k 27". Kutija, račun, garancija. Star godinu dana. Plaćen 400. 270e
ZVUČNICI LOGITECH Z333. Bez garancije, 35e
SOUNDBAR RAZER LEVIATHAN V2 X. Kao novo, garancija, račun. Plaćen 120e. 50e
MIŠ LOGITECH G502 PLUS WIRELESS - star 5mj, kao nov. Kutija, račun, plaćen 170e. Koristim MX2s. 70e
TIPKOVNICA LOGITECH G513 CARBON - račun i garancija još godinu dana, kao nova sa palmrestom, kutija i rezervne tipke u bundleu. Plaćena 170ak eura, 80e
JBL TUNE 670NC bluetooth slušalice. Plaćene 95e, kupljene u 05/2024. Korištene ako dvaput. 30e
AUDIO TECHNICA ATH M30X slušalice. Plaćene nekih 90e, nemrem naći račun. Kao nove. 30e
CORSAIR HS55 WIRELESS bluetooth slušalice. Plaćene 100 tinjak e. nemrem naći račun. Kao nove. 50e
OSTALO
ROG ALLY Z1 EXTREME - Kupljen u linksu prije 3mj. Sve kako je došlo u paketu. 450e
ICY BOX PD ADAPTER - adapter na usb-c s kojim se može spojiti na HDMI monitor, VGA monitor i dodatna 3 usb A porta te 3.5mm jack. GRATIS UZ ROG
Cijene su zasad ovakve jer mi nije žurba, a pušim ionako masu već i ovako. Moguće kombinacije u kojima odobravam popust
Primopredaja Zg, ne šaljem poštom komp, ostalo po dogovoru.
Kontakt može i na whatsapp 0911572193
*Na fotki je komp sa starom grafičkom