dado80 ned 3.8.2025 11:08

Prodajem u pola cijene ,crno, praktički novo,super kuhalo sa pripadajućom dokumentacijom.Uređaj je stvarno odličan;hrana se iskuha, ispeče, pirja - vrlo brzo uz minimalan nered poslije toga jer je hermetički zatvoreno , a moram priznati uz minimalan trud jer vi samo odabirete stavke na displeju. Slika tokom dana..moram također vidjeti garanciju jer je poklonjena meni. Ne bi prodavao no hitno mi trebaju novci stoga...cijena 100€.

dado80 uto 5.8.2025 18:46

Ja prodajem, a tko plaća, vidjet ćemo 😊 Nisam trenutno doma pa čekam da dobijem sliku aparata pa ću šibnut ovdje; dečki aparat je fakat izvrstan, sve mi je žao prodavati no moram.

matekws čet 7.8.2025 10:17

Ostalo je samo sjećanje na super kuhalo.

Razgovarao sam sa ljudima što bi to moglo biti , je li to kolega pekao u kuhalu za vodu , je li to bila električna peka u pitanju , je li to air frajer.

Kokodix pon 11.8.2025 18:39

Ja vec danima otvaram ovu temu da saznam neke novosti i vidim sliku tog super kuhala. Po opisu bi trebalo biti nesta ovako , uff...  

Ali mislim da prica o CROCK POT-u. 

dado80 pet 10.10.2025 08:44

Ajmo dečki licitacija..slika će za vikend; dakle kupljeno je 6.6.2024. u Instar-u..ne znam kako da provjerim je li još pod garancijom? Plaćeno je 211.86€, račun, upute, dodaci, kutiju još tražim jer sam se preselio pa mi je sve u neredu; korišteno svega nekoliko puta.
Jučer za ručak nekakav vegetarijanski umak sa lećom 😆

dado80 pet 10.10.2025 22:11

Nisam vegetarijanac no whatever eto ko voli nek izvoli..dečki ovo ide na njuskalo sljed.tj tako da fakat je dobra prilika jer kaže mi kompić da će ga uspjeti prodati no cijenu još nismo formirali,jel ok od mene tražit 150€ 🙄