[Prodaja] XFx 6700 XT / PNY 2060 SUPER

zainteresiran sam za kupnju rtx2060super, ali obzirom nema garancije malo sam zabrinut. davno mi je krepala jedna gtx670 sesti dan nakon kupnje i prodavac mi je 7. dan vratio pare.
koliko ti dajes garancije, jel moze garancija tjedan dana?

zainteresiran sam za kupnju rtx2060super, ali obzirom nema garancije malo sam zabrinut. davno mi je krepala jedna gtx670 sesti dan nakon kupnje i prodavac mi je 7. dan vratio pare.
koliko ti dajes garancije, jel moze garancija tjedan dana?
Graficka je ispravna, mozes doc do mene i isprobati u mom racunalu koliko te volja. Mogu ti ponuditi 24h dok dodes doma i stavis u svoje racunalo. Mozemo isto odraditi i u tvom racunalu ako si u zagrebu. Dalje od toga ne garantiram jer je mene jednom davno covjek koji je kupio od mene ispravan laptop (na moje oci ga otvorio, upalio i rekao da valja) trazio povrat novca jer sam mu prodao "strgano smece". Zanemarit cemo cinjenicu da mi ga je vratio sa strganim plastikama, znaci da mu je ispao na pod nekad u roku od par dana dok je dosao doma i mislio da me moze povlaciti za nos. Naravno da sam ga odj...
vecina nas smo ovdje odrasli, normalni i svatko sa svojim iskustvima u kupoprodaji rabljenih dijelova. Ja na svu srecu nakon toga nisam imao slicnih iskustava. Bilo je sumnjivih likova, ali uvijek je proslo sve u redu, naravno sa odredenim predostroznostima na umu.
Smatram se postenom osobom i nije mi u interesu ic nekog varati za bilo kakav iznos. Izmedu ostalog na forumu sam 15ak godina i ne znam da ima jedna osoba kojoj sam se namjerno zamjerio ovdje. Putem watsapa saljem slike, videe, obavljam video poziv sa testovima kojim god kupac zeli. Svaki dio koji prodam je testiran i ociscen. Ako ima nedostatak, navedem ga..
TL;dr ne dajem garanciju na dijelove. Ali zato omogucavam kupcu da provjerava dio kako god zeli dok je graficka u racunalu. Ali evo, ponudit cu tebi i drugima 24h u slicaju da se predomisle, naravno pod uvjetom da je vrate kako su ju i dobili-ispravnu i neostecenu. Ipak je kupnja rabljenih dijelova rizik na koji svi mi pristajemo u zamjenu za manju cijenu naspram ducanskih i moramo biti svjesni da je uvijek moguce naletiti na losu komponentu.

fer realne cijene, svaka cast, free tup

**XFX SPEEDSTER SWFT309 RX 6700XT, 12 gb rama 3 ventilatora. bez kutije. garancija istekla početkom osmog mjeseca ove godine, račun je prisutan(futuraIT). očuvana. tiha i hladna. neotvarana. - 255 eura
Ovaj model RX 6700XT kartice je kvalitetno napravljen. Kad sam je svojedobno imao bio sam jako zadovoljan. Odličan hladnjak , pa radi na jako niskim temperaturama.

RX 6700 XT danas ide za varaždin.
2060 super ipak i dalje u oglasu. u međuvremenu ću ju ja koristiti.. i dalje sve vrijedi

**XFX SPEEDSTER SWFT309 RX 6700XT, 12 gb rama 3 ventilatora. bez kutije. garancija istekla početkom osmog mjeseca ove godine, račun je prisutan(futuraIT). očuvana. tiha i hladna. neotvarana. - 255 eura
Ovaj model RX 6700XT kartice je kvalitetno napravljen. Kad sam je svojedobno imao bio sam jako zadovoljan. Odličan hladnjak , pa radi na jako niskim temperaturama.
Isti taj model kartice sam preporučio i poslije ugradio u računalo frendu prošle godine kad sam mu sastavljao novu konfu.
Kartica je stvarno kvalitetno napravljena, jedan od boljih modela RX 6700 XT.
Sad mi malo čak i krivo kaj ju nisam i sebi tad kupio.
Ovak vozim RTX 3060 TI TUF-icu, pa dokle doguramo skupa ;)

Spuštam na 155 €

Prodana 2060 super.
Zakljucavam.
Poštovanje,
prodajem:
**PNY RTX 2060 SUPER, 8 gb rama, 2 ventilatora. dolazi sa kutijom, bez računa i garancije. kao nova, bez ijedne crtice, neotvarana. - 155 eura
ni za jednu grafičku ne treba puno pričati, svaka u svom segmentu ima solidan price/performanse ratio. "6700xt" u rangu "rtx3070", čak i malo jača. veliki plus što ima 12 gb rama naspram 8 gb kod 3070. u mom računalu otprilike 5 mjeseci. večinom u idleu..tu i tamo zaigram koju igru. odrađuje bez problema na 2k rezoluciji šta god joj bacim pod noge.
"rtx 2060 super" je samo par posto ispod "rtx 2070" po performansama, a podosta jeftinija. tko traži upgrejd sa starijih generacija se neće razočarati. za fhd odlična, ali odradit će posao i na 2k rezoluciji. u svakom slučaju nećete biti razočarani.
moguće isprobati prije kupnje, preferiram primopredaju u gradu zagrebu. imam opciju i dostave u varaždin ili čakovec ako je potrebno. za ostale detalje molim da me kontaktirate na 097 707 4709.
lp