[Prodaja] SK Hynix Platinum P41 2TB

Bump

Znači prvi link na google je domaća trgovina, 159€ , dodatnih 5% na gotovinu, keks, ... A nabavu nisam ni gledao.
Jeftiniji si sa rabljenim, amazon garancija 10€
Aj malo razmisli... ovo vjerojatno ni na njuškalo ne bi išlo, na forumu je .... a ne znam što reći.

amazon je 141

Ne znam otkud ideja da je rabljen. Ali hvala na bumpu.
Moj je nov, neotpakiran, naručen s amazona.
Ako je 141€ na amazonu, računaj 10ak eura dostavu što dođe opet skuplje 10€ od moga.

One sekunde kako si ga kupio, postaje rabljen.
Nov je iz trgovine, a ovo što si kupio pa nuti raspakirao, probao itd. mačku o rep.
Vrati amazonu ako je nov, imaš 14 dana pravo povrat novca, sve drugo računaj 20% ispod najjeftinije opcije, 10% ako je netko ekstremno darežljiv, a nije nitko.

One sekunde kako si ga kupio, postaje rabljen.
Nov je iz trgovine, a ovo što si kupio pa nuti raspakirao, probao itd. mačku o rep.
Vrati amazonu ako je nov, imaš 14 dana pravo povrat novca, sve drugo računaj 20% ispod najjeftinije opcije, 10% ako je netko ekstremno darežljiv, a nije nitko.
Kako ti kažeš.
Hvala na komentarima i na bumpu.

Nema dostave, krajnja cijena je tih 141e, no dobro, svakako ima netko tko je možda u susjedstvu i želi ga odmah
Ako bude sreće jeli....

Ok, cijena je nešto niža.
apdejtao cijenu, 130€
Prodajem novi i neotvoreni SSD SK Hynix Platinum P41 2TB kupljen na amazonu prije nego što su isti bili dostupni kod nas.
140€, 130€ Zagreb.