Prodaja - Komponente

[Prodaja] Sapphire Pulse 7900XTX

Bloodraven sub 11.1.2025 08:44

Kartica kupljena u 4. mjesecu prosle godine u ADM-u. 

Garancija vrijedi, uz karticu dolazi sve sta inace dolazi, kutija papiri racun itd....

Cijena 800e. 

Interesira me samo prodaja. 

Lp

Petar hw pon 27.1.2025 10:06
Wiz3m4n kaže...

Ne znam koja je bit davanja oglasa kada se na njega ne javljaš, odnosno na PP????

ja takoder nekada ne odgovorim ako je u uvodnoj poruci spomenuto spustanje cijene, i ne osjecam se krivim

Wiz3m4n pon 27.1.2025 10:28
Petar hw kaže...

siguran sam 80% da si se cjenkao.

Nismo još došli do tog dijela kada se prodavač ne javlja....Petre pa ti si pravi specijalac, daj odi tamo u nsekciju BB i prodavaj priče lovačke, spasio sam ti guzicu tamo neki dan, poklopi se po ušima i šuti bolje

Petar hw pon 27.1.2025 10:48
Wiz3m4n kaže...
Petar hw kaže...

siguran sam 80% da si se cjenkao.

Nismo još došli do tog dijela kada se prodavač ne javlja....Petre pa ti si pravi specijalac, daj odi tamo u nsekciju BB i prodavaj priče lovačke, spasio sam ti guzicu tamo neki dan, poklopi se po ušima i šuti bolje

okay spasio si mi guzicu a sada me poljubi u istu 

Wiz3m4n pon 27.1.2025 10:52

nARAVNO, eto za potencijalne kupce obavjest da se prodavač nakon 2-3 dana ne javlja....vezano za oglas da se vratimo na temu 

Imao mu kupca za karticu, ne znam šta bih rekao, no dobro, sretno u prodaji valjda 

sinkee pon 27.1.2025 11:25
Wiz3m4n kaže...

nARAVNO, eto za potencijalne kupce obavjest da se prodavač nakon 2-3 dana ne javlja....vezano za oglas da se vratimo na temu 

Imao mu kupca za karticu, ne znam šta bih rekao, no dobro, sretno u prodaji valjda 

Čovjek ima dijete, nije svaki dan na forumu.
kupio sam od njega 3-4 predmeta već i nikad problema tak da... sačekaj malo.

Wiz3m4n pon 27.1.2025 12:06

Totalno nebitno više, no bio je na forumu, mislim da nije teško odgovoriti na upit jeli dostupna ili ne....jednostavno DA ili Ne bi bilo dovoljno. 

Imam i ja 2 djece, i večina nas, to nema nikakve veze sa vezom.

Wiz3m4n pon 27.1.2025 14:45

Eto onda kada si mi odgovorio na pm da prosljedim umjesto tebe kako je grafička kartica još uvijek dostupna za kupiti te stoga kontaktirajte kolegu ako vam se ne žuri i imate vremena odnosno niste ni sami sigurni kupujete li ili ne