[Prodaja] Rtx 5080

zasto prodajes?

Prodajem Rtx 5080 SOC edition kupljena u linksa,skoro nova
Garancija i sve šta sa njom dođe,cijena 1500 eura
P.S:Nije fora za prvi aprili stvarno je prodajem :)
Zašto bi bio aprilili..nije baš da ju poklanjaš

Iskreno ne prodajem ja osobno nego prodaje mi prijatelj ja sam samo stavio ovdje na forum jer on nema bug forum i tako
Al isto kao da i ja prodajem jer će biti kod mene za dan il dva
Razlog zašto je prodaje je taj što je uzeo 5090 i to je to

1400 eura

zamjena za slabiju uz nadoplatu? rtx3080 + 800eur? rtx3080 pod garancijom, tip top stanje

zamjena za slabiju uz nadoplatu? rtx3080 + 800eur? rtx3080 pod garancijom, tip top stanje
ona ista s custom ventovima i zip tie vezicama?

Za koju nemre pronać kupca ni za 350€ jer je u "tip top stanju".

Dobro nemojte bit sitničavi toliko

Petar hardver , a da počneš ljudima slati ponude na privat?
Cijeli forum je vidio što si učinio od grafe. To je bilo OK dok je bilo za tebe, ali iskreno, tvoja grafa meni vrijedi nula, ne bi ju uzeo osim da ju mijenjaš za tipa 3060 ili nešto, pa bih riskirao.
Izgleda ko Saab iz filma "Selidba" , a garanciju, osim ako vratiš originalni hladnjak, možeš zaboraviti.

jbg uvijek ce postojati lijevo orijentirani ljudi koji bi prije odabrali 2500rpm za 80c nego 1300rpm za 80c sa boljim ventilatorima

Tržište ti sve govori o grafičkoj koju nudiš. Već je duže vrijeme prodaješ a ne možeš naći kupca. Zašto je jednostavno ne vratiš u prvobitno stanje i onda takvu prodaješ? Siguran sam da bi bilo više interesa. Odgovor je Petru, a i free bump za OP.

Vezice nisu uključene u cijenu.

Ma prodaje već neko vrijeme istu na njuški za 299, a nas ovdje trolla.
Kad još nisam bio svjestan koji je to redikul sam htio od njega kupiti neke stvari i da dođem po njih, triput je promijenio cijenu, pa nije odgovarao par dana itd. Ajde svi se tu malo pod*ebavamo, offtopičarimo - da nije toga forum bi bio mrtav. Valjda za to i ne banaju ovog jer doprinosi aktivnosti foruma više nego svi ostali članovi skupa. Izuzev naravno Stjepanja, on je zasebno gravitacijska sila nebuloza.
Garanciju nema jer je garant nešto razvalio dok je stručno rastavljao, a poprilično sam siguran da za rastavljanje hladnjaka mičeš "warranty void" sticker

Nikakva zamjena ne dolazi u obzir jer mi nije potriba,jedino zamjena za novce ;)

Ma prodaje već neko vrijeme istu na njuški za 299, a nas ovdje trolla.
Kad još nisam bio svjestan koji je to redikul sam htio od njega kupiti neke stvari i da dođem po njih, triput je promijenio cijenu, pa nije odgovarao par dana itd. Ajde svi se tu malo pod*ebavamo, offtopičarimo - da nije toga forum bi bio mrtav. Valjda za to i ne banaju ovog jer doprinosi aktivnosti foruma više nego svi ostali članovi skupa. Izuzev naravno Stjepanja, on je zasebno gravitacijska sila nebuloza.
Garanciju nema jer je garant nešto razvalio dok je stručno rastavljao, a poprilično sam siguran da za rastavljanje hladnjaka mičeš "warranty void" sticker
sve si rekao kolega, rezime je tu......

Nikakva zamjena ne dolazi u obzir jer mi nije potriba,jedino zamjena za novce ;)
Evo da imaš bar neku konkretnu ponudu, nudim polunemoralnih 1050e

Petar vas trola na najjače. Da nije tako, slao bi ponude na private.
Hrani se vašom energijom, Meni je on kao onaj energetski vampir Colin Robinson iz " What We Do in the Shadows "

Petrova nova kartica !
Jel' ima jamstvo?

Hrani se vašom energijom, Meni je on kao onaj energetski vampir Colin Robinson iz " What We Do in the Shadows "
Ti si siguran da trola?
Meni se čini da već mjesec dana, poluočajno, na sve moguće načine, pokušava doći do 4090/5080 i uvaliti svoje pošto-poto jer fali šuški.
Ali nema veze, na njemu je da proba... samo savjet, neka vrati tu 3080 u prvobitno stanje... ako može.

pa imam 3840x2160 120hz gsync monitor i treba max snage taman bi dobro dosla jedna rtx4090 rtx5080 rtx5090
evo pisani dokaz (da nije slika s neta)

jbg uvijek ce postojati lijevo orijentirani ljudi koji bi prije odabrali 2500rpm za 80c nego 1300rpm za 80c sa boljim ventilatorima
matere mi koji si ti komad ljudetine

Ne, barem ne namjerno :)
Ne smijem na glas reći da nije na intelektualnom nivou za to

1100e

1101€

1400 eura

Ja i dalje nudim 1100e
Prodajem Rtx 5080 SOC edition kupljena u linksa,skoro nova
Garancija i sve šta sa njom dođe,cijena 1400 eura
Ima isto hlađenje kao i 5090,znači ladna kao led i tiha veoma ;)
P.S:Nije fora za prvi aprili stvarno je prodajem :)