[Prodaja] Asus rtx 4080 super Tuf Gaming OC

Stavi se i neka cijena.

Ja se ispricavam Gospodine Grozni sto sam zaboravio cijenu .

koja je zadnja cijena?

Polovnjača skuplja od nove i brze 5070ti za samo 200€👍👌🚀mislio sam bude neka realna cifra kad ono kiflica😘

čekaj samo sad će 4090 ić za istu cijenu kak i kad su kupljene nove jer je jbg 5090 podigla financijsku letvicu.
ps: free bump

Dobro je to zamisljeno prodas za 1300 pa za 1500 kupis 5080 :)
Samo sto moras naci kupca za 1300 👍

Realna cijena je 850-900 eura, kojih 1300 eura

U nekim naslovima je 4080 super brža, no nebitno brža, nekih do 4 %
https://www.youtube.com/watch?v=Ruw2x-HiM6s
Kako je nova rtx 5070 TI, dobavljiva za nešto ispod 1200 €, tko će normalan dati 1300, ili da "spusti" na 1200 €
Meni je raalna cijena 1050 €, ipak je to gotovo nova superica. trebalo ju je prodati za 1200 prije izlaska novih nevidija kartica. Sad je kasno.
Nemojte ni vi kolege pretjerivati s tim da vrijedi samo 800 €.

Ovako tip na njuskalu prodaje RX 6750 XT za 400 eura a u trgovini ista takva 400 i to nova. Fascinantno.

pa nemoj ga odmah kriviti mozda nije u tijeku sa cijenama, ne visi svatko po hardveraju forumima stranicama i oglasnicima i nije u toku kao ti.

pa nemoj ga odmah kriviti mozda nije u tijeku sa cijenama, ne visi svatko po hardveraju forumima stranicama i oglasnicima i nije u toku kao ti.
Al čudno kak ne stavi nižu cijenu nego višu, baš si naivan.

Ovako tip na njuskalu prodaje RX 6750 XT za 400 eura a u trgovini ista takva 400 i to nova. Fascinantno.
Amazon 365e je nova sa dostavom i svim

To je ovaj
Piše da je kartica stara miesec dana, 36 mj garancie.
Piše i da se ciena može korigirati.
Trebao je staviti 350€ i njegova poštarina.
Neki ovdie bi htieli da ju proda po 300€, onda bi bilo ok.

Pa vrijedi 300 kad je R A B L J E N A. Aloooo.

Pa vrijedi 300 kad je R A B L J E N A. Aloooo.
daj reci iskreno kolko imaš godina, aloooooo
to je nova isprobana kartica, a ne polovna.
polovna je kad prijeđe nekih 6 mjeseci, a ova je stara 2 mj. a ti bi mu odmah skinuo cijenu za 100 €
ajde da prodaje RTX 5090 pa da mu skidaš 100€, ali ovo ?!

Nova takva na amazonu kosta 350 sto znaci da njegova ne vrijedi ni 300.
Ima razlog zasto ta kartica stoji tamo neprodana.

Pa kupi ju onda na Amazonu, nije nitko tražio procjenu grafičke.

Je tebe nista nisam pitao. Sta cu ja kupiti tebe netreba brinuti niti je tvoj posao. Kad si tako pametan onda ti kupuj od takvih ali dodaj malo vise posto si tako velikodusan.

ROZELJINA CURA FINA LOKOTAJ SI TAJ OGLAS

bump
Prodajem grafu Asus rtx 4080 super Tuf Gaming OC ,grafa je stara 2 mjeseca i kupljena je u admu ,ima garanciju. Cijena je 1300 eura.