Vaš IQ

Evo ovo sam na brzinu. U nekih 5 minuta, samo da vidim kako je. Sutra cu postat zapravo.
EDIT: Koliko je tvoj?

IQ 126 a neznaš da postoji gumb UREDI?
Ajd ga se nauci koristit

Ja sam to jos prije rjesavo, i za 10 minuta sam rjesio i imo 150 IQ (al nazalost nema sc, usliko jesam, al nemogu ga nac sad, mozda ga najdem poslje pa cu postat). Idem sad ponovno probat rjesit.

Hahahahahaha...nisam znao(ako je ovo uopće mjerilo neko) da sam ovak "jako inteligentan"
Btw,niti slučajno nisam odmoran,a test sam riješio za dobrih 15-ak minuta.
No,da je zabavno....bogmeč je

Meni 'veoma superiorna inteligencija' (preko 120) prema IQ scores s Googlea dok je 140 genijalnost. Nije mi se dalo screenshooting, ali sam dobio nakon 20 min. rješavanja rezu 123...! Nisam cijeli uspio na vrijeme riješiti. Ostalo je par pitanja! Neka su podosta komplicated!

testira san se tu ima jedno godinu dana , ispalo mi 138
Ali mislin da taj test nije bas tocan jer od nas 7-8 s faksa koji smo rjesili taj test niko nije ima ispod 120 .
Ili je test los ili netko laze :)

Ja sam imao 123 samo nisam napravio print screen
RAZLIKA JE BITI PAMETAN ILI INTELIGENTAN!

Kaze IQ 129,nisam ih nekoliko rijesio,pospan...znalo je biti i 135 po nekim drugim testovima.

ja sam imo 135 u skoli prema mensi imam doma cak test koj sam rijesavo i ispada 135 :D mogu slickat

Ma ovo je glupost! Ja stavio sve brojeve 1 i sve odgovore pod A i ono 103 ispalo! :D :D

Eo moj
EDIT: OMG, Assassin, isto nam ispalo xD

IQ testovi su za propale studente ili za neostvarene ličnosti. Inače, testovi su napravljeni na glupu foru.

e ja bi isto stavio ali neznam kako... idem stavim printscreen i stavim u paint... i savam i stvori mi se bit mapa ... kako ju pretovrit u jpg??

Odaberi Save As kad spremas i ponudit ce ti se format u kom mozes spremiti sliku.

evo moj score, ja sam više manje zadovoljan, uzevši u obzir da sam cijeli dan za kompom, umoran, i još mi se ekipa dere na TeamSpeaku.
Trebalo mi je 7-10 min.

Ma ovo je glupost! Ja stavio sve brojeve 1 i sve odgovore pod A i ono 103 ispalo! :D :D

Nisam rješavao to... Strah me spoznati koliko sam zapravo glup.

Najmanji IQ koji je moguc je 81, vidite sliku.
(inace meni je ispalo 81)
EDIT:lol, ovo u zagradama" inace meni je ispalo 81", nije nego 108,
a to san sve stavio pogresno, odgovore i sve,

evo jedne zanimljive teme. rješite test inteligencije u 20 minuta i ovdje napišite koliko ste dobili. ali i kao dokaz stavite screenshot na kojem se točno vidi rezultat (i nema editiranja u paintu, budite iskreni). prije testiranja morate biti smireni i odmorni