Paranormalno

Meni se dešavalo par puta, da kad se vracem iz skole cujem iza sebe korake i šapat male curice, a iza mene nema nikog, a ni blizu mene... također sam cuo korake nocu u hodniku, a da nikog osim mene nije bilo kod kuce

Zanimljiva tema, no tu ima puno subjektivizma pa i mašta može 'podivljati' ponekad, ne?

Meni u noci škripe/krckaju stvari
WTF?

sta droga ucini od covjeka :)

Nope, nije mašta niti droge (HELL NO!).

Meni se dešavalo par puta, da kad se vracem iz skole cujem iza sebe korake i šapat male curice, a iza mene nema nikog, a ni blizu mene... također sam cuo korake nocu u hodniku, a da nikog osim mene nije bilo kod kuce

uhvati vas neka teška paranoja pa totalno zabriješ. sve je to u glavi. oooooo glavo luda......

Hm..sada dali je to u nasim glavama ili ne pitanje je ali eto meni jedna od najcudnijih stvari sta mi se dogodila i sta nikako nemogu objasniti dali je paranormalno ili ne ali ovakva je prica.Nisam bio sam doma ali sam bio sam u sobi bio je dan vani je bilo onako lose vrijeme grmjelo je i sjevalo sa svih strana a ja sam izgasio komp sa struje i upalim tv antena je ona mala sobna bila i tako sjedim ja na stolici i gledam tv odjednom iz antene neka mala iskrica odleti na sred sobe i odjednom se pocinje povecavat do velicine sake i rokne i to ono jacine jedne magnumke petarde e sada zbog cega je to bilo i sta,dali je paranormalno dali se vec desavalo stvarno neznam al eto to je meni jos dan danas neobjasnjivo

A jel ti je bio oštećen parket/tepih?

nista nije bilo osteceno cak nisam 100% siguran da je to od antene doslo al tak mi izgledalo ja sam samo mirno ostao ukopan i cekoa sta ce se dogodit al to se sve dogodilo u nekih 10-tak sekundi
EDIT: to je tocno doslo na sred sobe znaci i po visini i po sirini po svemu na sred ,znaci nije bilo na podu nije bilo na plafonu bas sredina sobe

Ne znam što reći na to.
Evo jedne moje priče. Jednom davno... Ma šalim se, prije koji mjesec sam ošo spavati s mp3-jem u ušima i zapo slušajući. Baterija je bila puna. Kad sam se ujutro probudio našao sam svoj mp3 player na stolu uredno smotan. Baterija je bila puna i stalo je na prvoj pjesmi. Inače mislim da sam možda ja to u snu napravio, ali baš da je baterija 100 % puna i da je stalo na prvoj pjesmi nisam siguran...

Hm..sada dali je to u nasim glavama ili ne pitanje je ali eto meni jedna od najcudnijih stvari sta mi se dogodila i sta nikako nemogu objasniti dali je paranormalno ili ne ali ovakva je prica.Nisam bio sam doma ali sam bio sam u sobi bio je dan vani je bilo onako lose vrijeme grmjelo je i sjevalo sa svih strana a ja sam izgasio komp sa struje i upalim tv antena je ona mala sobna bila i tako sjedim ja na stolici i gledam tv odjednom iz antene neka mala iskrica odleti na sred sobe i odjednom se pocinje povecavat do velicine sake i rokne i to ono jacine jedne magnumke petarde e sada zbog cega je to bilo i sta,dali je paranormalno dali se vec desavalo stvarno neznam al eto to je meni jos dan danas neobjasnjivo

Paranormalno mi je kaj smo izubili od Turske, paranormalno mi je kaj mi nije bilo ništa u 4 strašne prometne nesreće(2 put slomljena ruka i rasjećena glava, ništ strašno) gdje su auti bili totalka, isto tako i dok sam se prehitil s traktorom u šumi dok sam vozil drva.
Sreća voli neke, mene samo ponekad, onda kad me hoće smrt.

Neznam al znam da sam se posteno usro i necu to zaboravit bilo paranormalno ili ne

Neznam al znam da sam se posteno usro i necu to zaboravit bilo paranormalno ili ne

A kad smo već kod toga evo ovo je fakat paranormalno, pa ko voli nek izvoli

unutra je Terminator (možda četvorka).... :) šalim se, bez ljutnje. Ima nečeg u tome.
Paranormalno, Paranormalno... ja sam jednom sanjao san. Radnja s par detalja i ko za inat nakon koji mjesec imao sam događaj ko iz sna koji sam prije sanjao.

Haha ova ti je dobra, to bi bio veliki pothvat niko se to ne usudi,naime kolko sam ja cuo iz raznih prica tamo ljud spavaju u tom mjestu sa zapaljenim svjetlima po noci.zatim u toj kuci niko nije i po snjegu kada prolazis znaju se rolete trest a nigdje nikakvih tragova. a sta je najcudnije tamo ima nekakav zavoj blizu te kuce di stalno neko pogiba..pa izvoli ako imas muda

...

a čuj što se tiče te kuće, vidio sam je jedno 100 puta, svake druge nedjelje idem u zg, prolazim kraj te kuće, a čuj kuća je obrasla u travi, malo je čudno al dobro... što se tiče zavoja, to je S zavoj, nepregledan - MOŽDA to opravdava nesreće, stvarno ne znam. inače vjerujem u paranormalno
unutra je Terminator (možda četvorka).... :) šalim se, bez ljutnje. Ima nečeg u tome.
Paranormalno, Paranormalno... ja sam jednom sanjao san. Radnja s par detalja i ko za inat nakon koji mjesec imao sam događaj ko iz sna koji sam prije sanjao.

Heh! Ja sam jednom tak sanjo da jednog prijatelja svog i u snu mu je cijelo lice bilo crveno i u nekakvim krastama! I kad sam se probudio, kaze mi mama da je on moro ic u bolnicu jer mu se nest koza na licu upalila il tako nesto, uglavnom skoro isto ono sto sam ja sanjo!
A drugi put sam sanjo da je netko u mojoj obitelji trudan, neznam tocno kak je iso san, al znam da sam se probudio i imo osjecaj da mi je netko u obitelji trudan! I pitam ja roditelje jel je netko trudan, i oni mi kazu da su mi bas sad htjeli rec da mi je teta trudna!!! Sam jos nikad nisam sanjo brojeve na lotu! Bas steta!!

...

Skoro uvijek kad odem na jedno mjesto počne da pada grad ili neka oluja, al skoro uvijek.
I što se tiče ovih munja, gledo sam dokumentarac o tome. Neobjašnjiv fenomen, prolaze kroz skoro sve objekte
u čvrstom stanju.

Ovo sa kuglastom munjom me je zaintrigiralo
Ne znam jel je to slučajnost ili kaj.... ali konstantno (više puta tjedno, nekad i dvaput dnevno) dok prolazim kraj ulične rasvjete, žarulja se ugasi. ali samo u trenutku dok se ja približavam ili prolazim kraj nje, ili sam se udaljih kojih 15 m. Nekad zna biti jedna te ista žarulja, nekad opet neke druge žarulje... Ne znam kaj je to... možda ništa nebjašnjivo, ali ja, eto, to objasniti ne znam.
I druga stvar je sljedeća. Zna mi se dogoditi ponekad da i ko iz neba uleti u glavu neka misao koja nema veze sa nečim o čemu sam prije razmišljao. Uglavnom radi se o nekoj osobi, filmu, seriji, nekom događaju. I to isto mi se u roku par sati (najviše 36) dogodi... Sretnem tu osobu (primjer: profesorica iz osnovne - sjetio sam se je, pitam se di je, kak je, nisam je dugo vidio, i tog dana ju sretnem na ulici...), zatim se na TV-u prikazuje dotični film koji mi je pao napamet (nisam gledao u TV program), itd. Bio sam u mnogo takvih situacija, ko da predvidim nešto unaprijed.
Također vjerujem u paranormalno (mistično) povezano sa religijom, primjer moje bake koju su liječnici otpisali, dali joj samo par dana nakon infarkta... mislim da joj je par mojih iskrenih molitvi pomoglo da se izvuče (IMHO)....
Jednostavno: vjerujete li u paranormalno i je li vam se ikada išta takvoga dogodilo? Meni je već tko zna koliko puta, prestao brojati.
Najbizarnije mi se dogodilo da sam čuo da mi je netko hodao po sobi ujutro dok sam ležao u krevetu na 5/6 budan, okrenut prema zidu, pa nisam vidio ništa, a nisam se usudio okrenuti, ali mi je taj netko/to nešto provršljalo detaljno po cijeloj sobi. Mama i tata su bili na poslu, nikog osim mene doma i nisam nikog očekivao. Nakon 45 minuta ležanja u krevetu poput kamena nakon što je ovo završilo, nisam čuo vrata niti okretanje brave, a zatim sam JA pročešljao stan i nikog nije bilo...
Također je jedne noći dok su svi spavali i sva svjetla bila ugašena, odjednom (budući da živim u zgradi) portafon počeo pištati užasno visokim tonovima k'o da ga netko dere i kolje! Naravno, nisam se usudio ustati, a kada sam ujutro pitao roditelje jesu šta čuli, kažu da nisu, što me čudilo jer je pištanje bilo toliko jako da je moglo probuditi pola zgrade (ima 17 katova).
Ovo su samo neki od bizarnih i paranormalnih događaja koji su mi se dogodili u životu. Sad da vas čujemo!