Pero Dinamit uto 24.6.2008 15:03

Da čujemo vaše događaje kad ste se prvi puta pošteno napili, kad je to bilo, šta ste pili i kak vam je bilo sutradan Smijeh

 

Ja sam se prvi puta onak jako napio sa 17 godina, išli smo kod frenda u kuću piti (staraca mu nije bilo LOL) i došli smo oko 18h. Pili smo, bar ja hehe, bambus u pola litre krigli, zatim malo Jeggera i onda na kraju rakije iz boce. Kada me to puklo sve...bajo moj...spavao sam u kadi, nosili su me pa sam im ispao na pod, zatim su zvali staru moju koja me našla golog nasred dnevnog boravka kak sjedim prekriven samo dekom i podrigujem ko svinja Smijeh odvezli su me na hitnu, ali nisu mi ispumpavali želudac jer sam se već dobrano izrigao nego sam dobio 2 infuzije i ujutro se osjećao kao novi hehe! Moji čak nisu ni bili ljuti na mene, malo smo popričali i to je to...

 

 

pixelatem uto 24.6.2008 17:39

haha, s 7 godina.

 

Ostavili nas starci kod mene doma za novu godinu dok su oni isli kod susida cestitat, pa su i dica od susida dosli kod nas ali s bocom Walkera.

 

I eto, ostavite 5-6 djece u samoj kuci s petardama i alkoholom za novogodisnju noc i dobijete sedmogodisnjaka na ispumpavanju.

 

Roditelji su mi se sigurno dobro osjecali dok su me vodili na hitnu.

A tek kad su se vratili doma pa vidili di smo bacali petarde...

wc skoljka je definitivno mjesto gdje ne zelite bacati petarde.

 

PS: jos se sjecam tog pijanstva kao da je bilo jucer... a jucer sam se opio samo malo drugacije, a i vise si ne mogu prisustit Johny Walkera tako lako... eh ti dani mladosti...

Armor uto 24.6.2008 17:48

Prije par godina, na "vuzmenki" uoči Uskrsa, "ubio" sam se alkoholom.

Onesvijestio se, završio na hitnoj, tamo odbio (nasilno) ispumpavanje želuca i imao pomalo problema sa plavcima.

Poludio, temperament je lud u mene.

 

Prije par godina, u Varaždinu, u jednoj birtiji usllijed provokacija skoro razbil cijelu birtiju.

 

Prije par godina, ostavila me draga, moja Tonka, ubio se alkoholom na par TJEDANA, teško sam to prebolio, udaril sam s rukom u grubo ožbukanu fasadu i strgal si 2 kosti.

 

Prije par dana, poslije tekme Hrvatska-Turska napio se ko majka i još se nemrem strijezniti.

 

Da, pijem, ne tolko da se često da se događaju ovakve gore situacije ali pijem stalno-umjereno.

Ne pušim, ne drogiram se.

 

Nisam čovjek kojeg ćete poželjeti za neprijateja, ja sam prijatelj svakom, ali i mogući najveći neprijatelj.

tommy2103 čet 3.7.2008 16:43

E ovo ti je stvarno dobra tema,moje prvo pijanstvo je bilo u 1 razredu srednje poslije skole dok smo cekali vlak,ja i 3 frenda smo se napili od samo 2 litre vina i to ko majke bez ikakvog povoda ,jedva smo dosli do vlaka,

a kad smo konacno stigli tada je bio rigoljeto po cijelom wc-u,

 

Sad sam 4 razred i dosta sam se istrenirao u tome,pa mi treba i dosta alkohola da dođe do povracanja.

cak_Norris pet 10.10.2008 15:23

Prvi put sa 15g sam se razbio ko stoka od pelina(pa u nesvijest ali sreca nisam zavrsio u hitnoj),

a dragi moji prijatelji su me ostavili pred vratima moje kuce,pokucali i pobjegliSmijeh.

A zadnji put sam se posteno unistio kad je bila tekma Hrvatska-turka, poslije tekma sam motorom bjezo muriji(na srecu moju pobjego) da bi nakraju se prosuo ko p.... ispred policijske stanice(ali opet na moju srecu nije nikog bilo od pandura)Belji se.

Shumy ned 29.11.2015 22:16

Prvi puta sam se napio,al ono baš pošteno dok sam bio 1. srednje,drugo polugodište .

Bio je rođendan jednog mog prijatelja iz gimnazije. Dogovorili se mi da ćemo ponijeti svako koju litricu,a ja ko za inat umjesto vina ponesem rakiju. I tako,mažu oni vino,a ja jedini pio rakiju. Sva sreća i Bog pa nisam sve popio,ne bi ekipi bilo sve jedno. Kad sam osjetio da mi se muti pred oćima,a u glavi pritisak,krenuo sam do trave (pošto smo pili na igralištu) i počeo se valjati po njemu. Sad si trenutno mislim:"Koja sam ja konjina bio",a onda sam si mislio,u tom trenutku:"Sva sreća pa me majka i ljudi ne vide".

 

Uglavnom,meni osobno je bilo zabavno. Kasnije sam kroz par ulica išao pjevajući sa kolegom,i to jedno sat vremena.Drugi dan sam si mislio "Pa koja sam ja budaletina,šta sam to napravio?",još nebi bio samo to problem da mi glava nije bila kao ormar. Poslije toga napio sam se još jedno par puta s ekipom,al nisam pravio neke veće skandale. Sad sam 3. srednje i smanjio sam piće. Izlazak van sam sveo na jedno-dva piva,a mogu reći da mi drugi dan glava bude zahvalna.