Telemach EON Trio 5G

Pozdrav,
Ja sam odnedavno uzeo taj paket (cca. 20 dana) i zasad mogu reći da radi bez problema.
Dosad mi je bilo na parici max 22/10.
Brzine su konstantne, veza je stabilna i nisam primjetio pad brzine ili slično.
Router koji se dobije uz paket je ZTE MC888.
Relativno sam blizu odašiljača na koji se router spaja (cca.600m zračne linije) i pun je signal.
Što se tiče EON tv ja imam premium paket, možeš naći popis kanala na njihovom site-u.
Slobodno pitaj ako te još što zanima.

Hm. I meni je sad ta brzina, ali to nije normalno. Na Iskonu sam ima 43/10, a sad 22/11 kod Telemacha... Ne znam zašto se brzina Downloada na Telemachu prepolovila?

Koliko čitam tu komentare svi od Vas imaju minimalno brzinu 20/10 što je zadovoljavajuće za normalno funkcioniranje.
Nego nitko još nije komentirao dali se dobije najnoviji eon box SDSTB02 te koliko je u sekundama koristeći njega zaostajanje za live emitiranjem kao i u odnosu na gledanje na mobitelu kao i na smart Tv preko eon app?

Dobije li se FHD 1080p rezolucija tih programa ili bijednih SD 720p?

Još nitko ne komentira moj prijašnji upit od Vas korisnika na EON trio 5G usluzi.
Isto tako kako rade 4K programi na EON boxu: SK 4K, Eurosport 4K i HRT2 UHD ( za vrijeme Olimpijade ) ?

Još nitko ne komentira moj prijašnji upit od Vas korisnika na EON trio 5G usluzi.
Isto tako kako rade 4K programi na EON boxu: SK 4K, Eurosport 4K i HRT2 UHD ( za vrijeme Olimpijade ) ?
Izvrsno radi na gigabit brzini meni.Kad prebacim sa standardnih kanala na 4K kao da sam se prebacio na neki puno bolji tv top klase.Zaostajanje je 15 sekundi možda i više.

Telemach najveci lopovi i prevaranti danas 7 dan da nisu u stanju poslat ruter. A kad ih nazoves prave se blesavi da ne znaju gdje je. Optima je za njih bila odlicna. I kao najveci luzeri salju paket nasom postom sto je vrhunski. A cim ih zoves samo znaju reci upali ruter. Nikad vise na njih.
Pozdrav,
dobio sam ponudu za ovaj paket od telemacha. Ne znam nikakve informacije jer na njihovim stranicama to ne postoji.
Nude 5G prijenosni ruter i brzinu 100/100 (megabita). Nažalost u specifičnom sam dijelu grada i ništa drugo mi nije dostupno.
Trenutačna brzina mi nikada ne prelazi 30/10 megabita, pa bi ovo moglo biti OK iako mi djeluje iskreno već blago zastarjelo u današnje vrijeme.
Tko od vas ima to? Da li oni mogu meni jamčiti minimalnu brzinu? Što ako zbog loše pozicije mi brzina interneta padne na 10 megabita?
Nudi se 2 terabajta mjesečno (ovo mi je ajde OK, vjerojatno nikad ne pređem toliko) a nakon toga brzina padne na 20/10.
Nudi se i onaj EON tv s uobičajenim programima i oko 14,000 filmova, ali nemam nigdje popis. Filmbox on demand, cinestar premiere plus, pickbox now, cinemix, i još neki. Netko zna više o ovome?
Hvala na info...