Cerina15 ned 11.10.2009 14:59

Naime došao je napokon TV od Optime. Inače pogleda san cjenik i čini se veoma povoljno (za razliku od T-coma!). Tu Možete pogledat Optimine pakete usluga. Bar meni se ovaj paket Opti-surf čini najbolji--Telefon, internet(flat/5mb)+TV od 70 kanala za 260kn. A i popis programa je neloš KLIK!. Ako neko ima Tv neka reče kakvo je, jer i ja namjeravan kupit telku. Namigiva

hrvatskafarkasevec ned 11.10.2009 15:25
AnNaL kaže...

a kako oces ali mozes se valjda strpiti jos 1 godinuNamigivabice OPTIME!(ili jos bolje za uskrs ili bozic) opet bude nekakvih akcija itd...Cool

ma nemogu se strpit kad mi internet crkava svakih 10 minuta a i maxtv isto hocu se cim prije maknut od te bande lopovske

imam doma 4 rutera i na svima isto a po koja je cjena za sve to

pollux30 čet 22.10.2009 19:34

Evo da se nadovezem,prije par dana ukljucili mi uslugu Optitv-a....do sad(2god)bio korisnik od samih pocetaka Optime,vrlo zadovoljan od prvoga dana....uglavnom slika je vrhunska 70 programa velika vecina titlovana....nemam primjedbi,koristim paket Optitv Surf....flat net 6 mbit-a,telefon,tv 260 kn do kraja godine 180 kn akcija....od same predaje zahtjeva do instalacije proslo je cca 7 dana cuo sam da kod konkurencije traje punoooooooooooo duze....ako imate mogucnost prelaska na OPTIMU a mislim da velika vecina ima jer Optima je dostupna u vecini vecih i manjih mkesta u Hr....inace iz Labina(Istra) toplo preporucujem,godpoda u SZK jako ljubazni i moram priznati prilicno potkovani znanjemSmijeh

Igor čet 22.10.2009 19:38
hrvatskafarkasevec kaže...

ja bi si to uzo sam me zanima dali mogu raskinut ugovor sa t-comom jer mi jos traje 1 godinu i dali bi to raskinuce trebao platit

Ja bih drage volje prešao na Optimu, ali kod mene je nažalost podržan samo T-com. Tako da sam jučer produžio ugovor Max adsl-a i Max Tv-a. Dobio sam barem 6 mjeseci HBO, ajde bar nešto.

Buffer Overflow čet 22.10.2009 19:48

Slažem se sa svima. Ovo je trenutno najbolja ponuda telefon/internet/iptv na hrvatskom tržištu.

Uz to usluga je jako brza (7 dana zbog ugovora).

Netko će reći da je iskon bolji. E pa nije, jer optima ima 70 programa (da HD), 5Mb internet i 150 minuta besplatnog razgovora. - opti surf paket - i to za samo 262 kune u jedinstvenom računu. Takvu ponudu nema nitko osim njih. Drugi nude ili 40 programa sa 3 Mb internetom + telefon ili nešto skuplje (mada ima i optima skuplje i jeftiniji paket). Ali mislim da je ovaj paket najbolji (meni) i stvarno isplativ. Ocjena za uslugu-cijenu 10/10.

smajlee čet 22.10.2009 20:09

evo onda jos jedno pitanje. sjetio sam se malo prekasno :)

ako sam u pravu maxtv "dijeli" vezu sa max adslom.

kod optime npr 5mbps interneta znaci cistih 5mbps samo za net ili se i to dijeli na tv signal i internet ili se njihov internet i tv uopce nemogu usporedjivati sa t-com stvarima :)?

hvala na brzini odgovora :)

Buffer Overflow čet 22.10.2009 20:10
smajlee kaže...

evo onda jos jedno pitanje. sjetio sam se malo prekasno :)

ako sam u pravu maxtv "dijeli" vezu sa max adslom.

kod optime npr 5mbps interneta znaci cistih 5mbps samo za net ili se i to dijeli na tv signal i internet ili se njihov internet i tv uopce nemogu usporedjivati sa t-com stvarima :)?

hvala na brzini odgovora :)

Čistih 5 Mb. Televizija se ne uračunava u to. Jedino ako ti parice nisu u k*** onda bi mogao imati problema.

Evo ček minutu zalijepim speedtest.net

Buffer Overflow čet 22.10.2009 20:18
smajlee kaže...

hvala majstore legenda si!

dvoumim se izmedju 3d paketa od bneta i sad optiTV ali ako optima dolazi u roku 7 dana :D huh...

Neću sr** po drugima ali djevojka mi ima bnet. I samo ću reći da nisam baš zadovoljan s njihovom televizijom. Sad kad sam vidio oboje glasam za optimu. I to striktno objektivno.

Ali sam odaberi, tako da ne ispadne sa svim tim hvaljenjem kao da reklamiram optimu po forumu. Smijeh

D.N.R. sub 24.10.2009 11:06

Drago mi je vidjet jako pozitivna mišljenja i iskustva sa njihovom novom TV uslugom, imam njihov internet kojih godinu dana i vrlo sam zadovoljan sa svime, pogotovo sa friendly cjenama ^^.

Naveli ste me na razmisljanje o uzimanju tv-a kod njih hehe.