Nemogućnost otvaranje web stranice

Najnormalnije uđem... :-/
Da nisi stavio blokadu na firewallu?

Radi i meni isto.

da..ako si očistio cache i cookies,i ako ju ne blokira firewall ili av,probaj restartat router..

Pozdrav,trebam pomoć :( Ovako, zadnjih par dana mi komp ne otvara stranice,tj,neku stranicu moram 10 puta pokušati otvoriti da bi je onda otvorio bez slika i sl,kao da npr. s dial upom otvaram pa mu treba 100 godina da sve otvori. U pitanju je Optimin internet, mislila sam prvo da je problem brzina ali kad je testiram ok je, od 3-4 Mbit,kako kad,spajam se žično,kabel je ok, unijela sam IP adresu i DNS-ove, probala s različitim browserima uvijek isto. Jučer mi je lik u SZK sugerirao da napravim factory reset i to sam napravila i opet isto. Kad probam pingati prođe do routera al prema van il ne prođe uopće il ne prođu svi paketi. Još jedna stvar koju sam primijetila- otkako mi se to počelo događati na THR-u sam malo spojiva,malo nisam,samo od sebe, radila sam port forward ponovno, i bilo je ok,sad pogledam opet nisam spojiva i opet ne otvara ništa... ima li tko kakvu ideju što bi mogao biti problem i kako ga riješiti?? Hvala

Očisti temporary files, cookies, cache i history.
Isključi i zatim nakon 15 sekundi uključi router.
Skeniraj Malwarebytesom za moguće viruse.
Ako imaš Zone Alarm, deinstaliraj ga i stavi neki drugi.

Probala sve,al nema napretka :( Malwarbyte ne nađe ništa,a nemam ZoneAlarm.. još kakve ideje?

Jesi probala napraviti System Restore?

nisam,nisam to nikad radila :)

Koji OS imaš?

Windows XP

Klikni na: Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> System Restore -> Restore my computer to an earlier time i Next -> odaberi točku koja je stvorena prije nego što je počeo ovaj problem i klikni Next -> opet Next. Restartat će ti se kompjuter i nadam se riješiti problem. :)

ne,i dalje isto...i opet i sa spojivošću problem.. :(

Onda skeniraj još SUPERAntiSpywareom i javi da li je nešto našao. Imaš neki firewall instaliran?

ESET-ov i on je onemogućen zbog torrenata

Napravi analizu s HijackThisom i na forum kopiraj log kad ga na kraju izbaci.

ovo sve?
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 11:48:52, on 27.7.2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\system32\RUNDLL32.EXE
C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe
C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Google\Google Talk\googletalk.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Samsung\Samsung New PC Studio\NPSAgent.exe
C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe
C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
C:\Program Files\Windows Desktop Search\WindowsSearch.exe
C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\Program Files\GIGABYTE\VGA Utility\Utility.exe
C:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
C:\Program Files\BitTorrent\bittorrent.exe
C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe
C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe
C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://eu.ask.com/?o=14978&l=dis
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local
O2 - BHO: Groove GFS Browser Helper - {72853161-30C5-4D22-B7F9-0BBC1D38A37E} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveShellExtensions.dll
O2 - BHO: Java(tm) Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll
O2 - BHO: JQSIEStartDetectorImpl - {E7E6F031-17CE-4C07-BC86-EABFE594F69C} - C:\Program Files\Java\jre6\lib\deploy\jqs\ie\jqs_plugin.dll
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\isuspm.exe" -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [googletalk] C:\Program Files\Google\Google Talk\googletalk.exe /autostart
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [AutoStartNPSAgent] C:\Program Files\Samsung\Samsung New PC Studio\NPSAgent.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpeedUpMyPC] "C:\Program Files\Uniblue\SpeedUpMyPC\launcher.exe" delay 20000
O4 - HKCU\..\Run: [SUPERAntiSpyware] C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Startup: GIGABYTE VGA Utility.lnk = ?
O4 - Global Startup: Windows Search.lnk = C:\Program Files\Windows Desktop Search\WindowsSearch.exe
O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office12\EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: Send to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: S&end to OneNote - {2670000A-7350-4f3c-8081-5663EE0C6C49} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office12\ONBttnIE.dll
O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~3\Office12\REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{8FAD4E90-4404-41AF-B0DF-8ADF0202C24F}: NameServer = 85.114.32.7,85.114.32.8
O18 - Protocol: grooveLocalGWS - {88FED34C-F0CA-4636-A375-3CB6248B04CD} - C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveSystemServices.dll
O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui preloader - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Component Categories cache daemon - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\system32\browseui.dll
O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe
O23 - Service: Eset HTTP Server (EhttpSrv) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\EHttpSrv.exe
O23 - Service: Eset Service (ekrn) - ESET - C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\ekrn.exe
O23 - Service: Forceware Web Interface (ForcewareWebInterface) - Apache Software Foundation - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe
O23 - Service: FsUsbExService - Teruten - C:\WINDOWS\system32\FsUsbExService.Exe
O23 - Service: Java Quick Starter (JavaQuickStarterService) - Sun Microsystems, Inc. - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe
O23 - Service: ForceWare user log service (nSvcLog) - NVIDIA - C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NetworkAccessManager\bin\nSvcLog.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe
--
End of file - 7633 bytes

Nema nikakvih opasnih procesa/aplikacija prema ovom logu.
Skini Glary Utilities, klikni na 1-Click Maintenance, stavi kvačice na sve opcije osim Tracks Eraser i zatim klikni na Scan for Issues. Nakon što završi sa skeniranjem, popravi greške.

Izbriši SpeedUpMyPC jer on napravi više štete nego koristi, a umjesto njega koristi Glary Utilities kako ti je rekao deadman.

ovo sve?
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4
Scan saved at 11:48:52, on 27.7.2010
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v8.00 (8.00.6001.18702)
Boot mode: Normal
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup
O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSPM Startup] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\isuspm.exe" -startup
O4 - HKLM\..\Run: [ISUSScheduler] "C:\Program Files\Common Files\InstallShield\UpdateService\issch.exe" -start
O4 - HKLM\..\Run: [egui] "C:\Program Files\ESET\ESET Smart Security\egui.exe" /hide /waitservice
O4 - HKLM\..\Run: [GrooveMonitor] "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: [googletalk] C:\Program Files\Google\Google Talk\googletalk.exe /autostart
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k
O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: [AutoStartNPSAgent] C:\Program Files\Samsung\Samsung New PC Studio\NPSAgent.exe
O4 - HKCU\..\Run: [SpeedUpMyPC] "C:\Program Files\Uniblue\SpeedUpMyPC\launcher.exe" delay 20000
O4 - HKCU\..\Run: [SUPERAntiSpyware] C:\Program Files\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
imaš dosta toga šta se može isključiti da se ne pokreće s windowsima
možeš to napraviti pomoću start / run naredbe
start >run>upis:msconfig>ok>start up>odčekirati i restartati
ili jednostavnije onemogućiti u ccleaneru
ako nisi sigurna šta je bitno da se diže i ažurira s os-om ,dovoljno je upisati u google npr: jusched.exe in startup i vidjećeš da se java potpuno nepotrebno ažurira
ili groovemonitor.exe itd
gotovo svaki instalirani program se potrudi da ti uvali svoj proces u startup
zato je dobro ponekad dići task manager i provjeriti procese
i taj proces od nividie,za njega sam čitao svojedobno da hoće radit određene probleme,to se može isključit u servisima ako se ne varam
start>run>ok>services.msc
ali treba proguglati prije
i da, taj speedupmypc,šta on ima prtljat!? potpuno nepotreban software,to treba maknuti s kompa
edit:dobar besplatni optimizator glary utilities već ti je sugeriran,a imaš na raspolaganju i auslogics disk defrag za brzu i učinkovitu defragmentaciju diska
ništa ti više ne treba..
ne pratim baš tvoj osnovni problem,ali vidim da imaš pomagače koji se trude da ti pomognu
etit 2 : napominjem,ne brisati ništa u hijackthisu,već navedenim postupcima isključiti

Meni se to isto počelo događati prije par mjeseci u firmi.
Dosta raznih foruma mi neće otvoriti u firmi, a doma hoće. Naime, u firmi imat net preko T-Scuma i ispalo je da T-Com blokira određene stranice (sumljive - tako rekli na podršci). Doma imam iskon i sve normalno otvara. Za radoznale, na obadvije lokacije koristim isti laptop i na nijednom uređaju nije uključen nikakav filter ni firewall.

za speedupmypc-bila sam uvjerena da sam ga maknila,al ne da se :) probala sam sve što ste mu uputili pa ćemo sad vidjeti(jedino sad za ove programe koji se podižu s Windowsima nisam još ništa,na poslu sam pa kad dođem kući),sve sam radila taman prije nego ću na posao pa nisam sigurna da li je bilo učinka.

ako ga revo uninstaller prepoznaje ,u njemu ga deinstaliraj,u naprednoj deinstalaciji

Probala sa Revo ne nađe ga više,izgleda sam uspjela maknuti ga konačno..što se tiče ovih suvišnih procesa bilo bi super kad bi mogla guglati šta mi treba a što ne,nažalost ništa dosad nije pomoglo..nakon nekih pola sata sam tek uspjela otvoriti bug da bi napisala kakva je situacija..

jesi probala isključiti eset,torrent pa onda pokušati?
i taj nividia media center u servisima?

sad sam isključilja nvidiu,eset misliš da skroz isključim? torrente sam probala isključiti,tj.trenutno ni ne skidam ništa bilo je par stvari na seedu,isključila sve nije bilo promjene.probat ću sad sve troje,ako ni to ne pomogne kontam da ću sutra dečkima s posla uvalit komp pa nek se zabavljaju dok ne nađu rješenje :)

Otvori komandnu liniju, Start / Run / cmd.exe
I upiši ovu komandu: ipconfig /flushdns
Pa probaj ponovo.

evo zasad je ok,nije idealno al kako je bilo ovo je predobro :)) hvala svima na pomoći!

Imam jedan sličan problem, imam 2 računala (svoje i sestrino)... na svojem računalu ne mogu otvoriti jednu stranicu, a sve ostale se otvore bez ikakvih problema, dok na sestrinom kompu mogu otvoriti i ovu stranicu koju ne mogu na svojem kompu
Nisam ništa blokirao i igrao se s tim, jednostavno sam jednog dana upalio komp i bezuspješno pokušavao pristupiti stranici....
Što bi moglo uzrokovati ovaj problem?

koji browser?
av ili firewall blokira?
Molim pomoć!
Vjerni sam posjetitelj stranica sa tematikom video igara među kojima je i www.videogamer.com
Od prije par mjeseci jednostavno ne mogu pristupiti na tu adresu i niti sa jednom drugom adresom nemam sličan problem, a znam da stranica normalno radi.
Nakon nekoliko sekundi učitavanja javlja:
Ova je stranica privremeno nedostupna ili prezauzeta. Pokušajte ponovno za nekoliko
trenutaka.
Ako ne možete učitati niti jednu stranicu, provjerite mrežne postavke
vašeg računala.
Ako je vaše računalo ili mreža zaštićeno vatrozidom ili proxyem, provjerite ima li
Firefox dovozlu pristupiti Internetu.
Koristim najnoviji Firefox no i kod IE-a isti stvar.