fkthisshit pon 20.2.2017 20:03

Pozdrav, zanima me je li itko ikad uspio postići išta s žalbama T-comu (preko maila/uživo/preko telefona). Konkretno u slučaju Maxnet Mini tarife koju je stari ugovorio jer su mu naobećavali svakakve stvari u poslovnici i sad su zapeli na tom smeću od tarife (bio sam u Vip-u za Homebox Turbo, kažu nije dostupno). Zvao sam jedno 6 puta korisničku službu i svaki put dobijem nekog studenta koji mi anemično ponavlja svakih 10 sekundi da "oni garantiraju 1 mbit" i iskreno više mi je dopizdilo. U ugovoru stoji da brzina ovisi SAMO o jačini signala (koji je dovoljno jak jer sam mjerio 20 mbita na telefonu) i da gornje granice i smanjenja nakon potrošenog prometa nema, naravno da je gornja granica 7mbita i da pada na 1mbit nakon 100GB. Znači oni doslovno krše uvjete ugovora jer to nigdje ne piše i kolko sam vidio po sličnim threadovima to je trebalo biti rješeno već 2015. kad je Hakom donijeo ovu odredbu (https://www.hakom.hr/UserDocsImages/2015/odluke_rjesenja_presude/Rjesenje-HT_obustava%20Maxnet%20Mini%20Flat-20150603.pdf). Ima li šanse da izvučem od njih išta (bolju tarifu/više GB/da se konačno udostoje iskopat 50m usranog kabla)? Jer kako sada stoji tih 100 GB ode u 2 tjedna (starci skidaju s dropboxa za posao i sestra svako malo pogleda seriju il dvije) i onda su 2 tjedna bez interneta što iskreno i meni ide na živce kad dođem doma. Mučim se već godinama s tim tako da ako itko ima rješenje...pls.

wAlpha čet 23.2.2017 00:24
fkthisshit kaže...

Problem je što nemam gdje preći ako raskinem taj ugovor. Vip-ov Homebox nije dostupan na mojoj adresi. Jedina opcija mi je da nešto iskamčim od T-Scuma.

 

Sa VIPovim homebox-om se također ne bi previše usrećio jer ima limit od 100GB mjesečno. Otkaži maxnet mini i kupuj svaki dan internet dan, malo skuplja solucija, ali ćeš imati flat svaki dan po sasvim pristojnoj brzini.

Ag008 čet 23.2.2017 16:42

Nađi prodajnog predstavnika VIP-a jer je svugdje dostupan gdje ima signal mobitela.

Ne nude u svim gradovima i županijama službeno ali preko prodajnih predstavnika (oni koji inače idu od vrata do vrata) bez problema se dobiva. Brzina je oko 20+Mbps i po noći je neograničena a po danu je max mjesečno 100Gb