Povezivanje na Internet

Iskon internet na T-com infrastrukturi

Bubabug sri 9.2.2011 23:33

Zanima koristi li itko Iskon preko T-comove infrastrukture , jer kod mene je to jedini nacin na koji je Iskon dostupan( samo HR.DUO paketi).
Koliko se placa T-comu iskljucivsi Iskonovu uslugu , i funkcionira li to kako spada , hvala.
Znaci npr. placam Iskonu za HR.DUO 160kn , koliko se placa T-comu uz to?

brane47 sri 9.2.2011 23:39

Evo ja imam HR.DUO Surf paket..i pozivi su preko iskona..dobijes njihov broj..sx763 wlan, i u t-comu sam pretplatu smanjio na najmanje..tak da njima jos nekih 55, 60 kn placas..i ovdje 160..a imas i 100min bespl..

Ak si mislio taj paket..Inace, zadovoljan sam, lijepo funkcionira..Brzina mi nikada nije padala, s pingom nikad problema..konstantno 3,95, 4 Mbit..Ne puca veza..Odvojeno dolaze racuni..

klimama sri 9.2.2011 23:47
ihush kaže...

-ništa. ISP unajmljuje od T-coma linije (ne ti) i oni to plaćaju (ako se nevaram 50-60kn)... Zato nitko nema samo tel liniju jer bi sav novac išao tcomu.

Plaća T-comu pretplatu za telefon ako koristi HR.Duo.

Kod Iskona postoji Iskon.Duo i HR.Duo.

Iskon.Duo = telefon + ADSL od Iskona (T-comu ne plaćaš ništa)

HR.Duo = telefon od T-coma + telefon i ADSL od Iskona (T-comu plaćaš pretplatu za telefon (odabereš najmanju), a Iskonu plaćaš za HR.Duo)

brane47 sri 9.2.2011 23:50
Gradonačelnik kaže...

Koliko ja znam Iskon je u 100 postotnom vlasništvu T-coma, pa ne znam čiju bi infrastrukturu koristili.

Iskon je t-comu kao Vipu Tomato {#}

Netocno..iskon ima svoju infrastrukturu, ali nudi i usluge na t-com liniji, zbog toga sto nije svima dostupna iskonova infrastruktura, kao naprimjer meni..

Gradonačelnik čet 10.2.2011 00:15
brane47 kaže...

Netocno..iskon ima svoju infrastrukturu, ali nudi i usluge na t-com liniji, zbog toga sto nije svima dostupna iskonova infrastruktura, kao naprimjer meni..

Ma dobro, nema svoje kablove ili optiku, odvojenu od T-coma.

Na to sam mislio. {#}

Bubabug čet 10.2.2011 17:25

Morat cu placati i T-comu i Iskonu za telefon +Iskonu za internet - DIVOTA !! - samim time ovo ispada neisplativo -placam 220 kn ko i prije ( 160kn HR.DUO + 60kn T-com telefonski prikljucak )
Jedina prednost - možda minimalna ušteda na telefonu ( kojeg skoro i ne koristim) , kraca ugovorna obveza ( 18 mjeseci za razliku od T-comovih 24) + novi router za potpisivanje ugovora
Jako upitna isplativost , dakako zbog lukave, bezobrazne T-comove igre.
Kolika je najmanja pretplata za T-comov telefonski prikljucak ? , po mojim saznanjima 55kn - dal je to tocno?
I preporucate li mi prelazak na Iskon u ovoj situaciji?

Dr.Ninja čet 10.2.2011 17:54
Bubabug kaže...
Morat cu placati i T-comu i Iskonu za telefon +Iskonu za internet - DIVOTA !! - samim time ovo ispada neisplativo -placam 220 kn ko i prije ( 160kn HR.DUO + 60kn T-com telefonski prikljucak )
Jedina prednost - možda minimalna ušteda na telefonu ( kojeg skoro i ne koristim) , kraca ugovorna obveza ( 18 mjeseci za razliku od T-comovih 24) + novi router za potpisivanje ugovora
Jako upitna isplativost , dakako zbog lukave, bezobrazne T-comove igre.
Kolika je najmanja pretplata za T-comov telefonski prikljucak ? , po mojim saznanjima 55kn - dal je to tocno?
I preporucate li mi prelazak na Iskon u ovoj situaciji?

Ja sam od Iskona dignuo ruke jer su postali bezobrazni sa kasnjenjem dostave racuna.

Optima ti nije dostupna?

Dr.Ninja čet 10.2.2011 17:59
brane47 kaže...
Dr.Ninja kaže...

Ja sam od Iskona dignuo ruke jer su postali bezobrazni sa kasnjenjem dostave racuna.

Optima ti nije dostupna?

Meni redovno dolaze racuni..vecinom isti dan svaki mjesec..

Samo koji je to dan.... meni su redovno dolazili nakon roka za placanje.