Internet i TV bez žice na 6 mjeseci

Jedino mi pada na pamet Gigabox od HTa.
Gigabox+ možete privremeno isključiti na maksimalno 9 mjeseci unutar jedne kalendarske godine i na taj način prilagoditi korištenje Gigaboxa+ svojim potrebama.

Hvala, MaxTV koji već imam ću gledati preko aplikacije na Shieldu, to bi trebalo raditi.
A za internet mi je HT ponudio SIM karticu s unlimited prometom koju mogu raskinuti nakon 6 mjeseci pa ju stavim za prvu silu u neki mobitel da glumi hotspot.
Ima neki dobar jeftini router za ovu potrebu da u njega ubacim SIM?

Hvala, MaxTV koji već imam ću gledati preko aplikacije na Shieldu, to bi trebalo raditi.
A za internet mi je HT ponudio SIM karticu s unlimited prometom koju mogu raskinuti nakon 6 mjeseci pa ju stavim za prvu silu u neki mobitel da glumi hotspot.
Ima neki dobar jeftini router za ovu potrebu da u njega ubacim SIM?
Ja koristim rutere: Huawei B535 ovo ljeto za internet i Huawei B315 za kamere u vikendici sve radi super. Kupio sam ih preko njuškala.
Ops nisam do kraja pročitao sad vidim da ti treba 1000 GB. Pa prijedloge za internet brišem.
Pozdrav,
trebao bih za vikendicu na 6 mjeseci internet i TV. TV urešaj postoji, wifi router mi treba.
Na wifi bi se spajalo nekoliko računala, tableta i mobitela, znači pravi kućni internet, ali mi treba bez žice.
Također mi treba i IPTV TV, moram vidjeti da li je dovoljno smart za IPTV aplikacije, alternativa je na njega spojiti nVidiu Shield.
Ukupno mjesečno prometa bi bilo do 1.000Gb.