Povezivanje na Internet

Internet i TV bez žice na 6 mjeseci

N!NO pet 30.8.2024 13:06

Pozdrav,

trebao bih za vikendicu na 6 mjeseci internet i TV. TV urešaj postoji, wifi router mi treba.

Na wifi bi se spajalo nekoliko računala, tableta i mobitela, znači pravi kućni internet, ali mi treba bez žice.

Također mi treba i IPTV TV, moram vidjeti da li je dovoljno smart za IPTV aplikacije, alternativa je na njega spojiti nVidiu Shield.

Ukupno mjesečno prometa bi bilo do 1.000Gb.

siljo90 pet 30.8.2024 16:02

Jedino mi pada na pamet Gigabox od HTa.

Gigabox+ možete privremeno isključiti na maksimalno 9 mjeseci unutar jedne kalendarske godine i na taj način prilagoditi korištenje Gigaboxa+ svojim potrebama.

N!NO sub 31.8.2024 09:12

Hvala, MaxTV koji već imam ću gledati preko aplikacije na Shieldu, to bi trebalo raditi.

A za internet mi je HT ponudio SIM karticu s unlimited prometom koju mogu raskinuti nakon 6 mjeseci pa ju stavim za prvu silu u neki mobitel da glumi hotspot.

Ima neki dobar jeftini router za ovu potrebu da u njega ubacim SIM?

hummer0 sub 31.8.2024 09:46
N!NO kaže...

Hvala, MaxTV koji već imam ću gledati preko aplikacije na Shieldu, to bi trebalo raditi.

A za internet mi je HT ponudio SIM karticu s unlimited prometom koju mogu raskinuti nakon 6 mjeseci pa ju stavim za prvu silu u neki mobitel da glumi hotspot.

Ima neki dobar jeftini router za ovu potrebu da u njega ubacim SIM?

N!NO 

Ja koristim rutere: Huawei B535 ovo ljeto za internet  i Huawei B315 za kamere u vikendici sve radi super. Kupio sam ih preko njuškala.

Ops nisam do kraja pročitao sad vidim da ti treba 1000 GB. Pa prijedloge za internet brišem.