Periferija

Miš Logitec vs Razor

1.Lovac pon 25.11.2024 23:35

Pozdrav svima,

nisam dugo bio aktivan na forumu i kako smo u tjednu crnog petka, mislio sam kupit novi miš za rad i povremenu zabavu (dota 2).

Po nekim preporukama na netu i tu po forumu, vidim da dosta ljudi preferira miš Logitech G502 HERO

Razor je bio strašno popularan, na cijeni, ali kvalitetan. Druga opcija, koja mi se čini čak i bolja je miš Razer Basilisk V3.

Svakako bih izdvojio do 50€, pa evo molim preporuke i svaka pomoć je dobro došla.

Lijep pozdrav svima!

Boris grozni uto 26.11.2024 00:48

Razer Basilisk v3, zaljubio se u taj mis kad sam ga probao, inace sam preferirao Logija no nikad se nisam stopio s niti jednim uvijek mi je kod ergonomije i opcenito osjecaj pucanja i pokreta bio nedovoljno dobar radi toga, no to sam ja!

ivan dragi uto 26.11.2024 08:36
1.Lovac kaže...
Pozdrav svima,

nisam dugo bio aktivan na forumu i kako smo u tjednu crnog petka, mislio sam kupit novi miš za rad i povremenu zabavu (dota 2).

Po nekim preporukama na netu i tu po forumu, vidim da dosta ljudi preferira miš Logitech G502 HERO

Razor je bio strašno popularan, na cijeni, ali kvalitetan. Druga opcija, koja mi se čini čak i bolja je miš Razer Basilisk V3.

Svakako bih izdvojio do 50€, pa evo molim preporuke i svaka pomoć je dobro došla.

Lijep pozdrav svima!

G502 hero na amazon de 35€

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B07GS6ZS8J/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

besplatna dostava iznad 50€, naruči amazon basics baterije ili ženi/mami tablete za perilicu sad su ti na akciji. 

Imaš i ssdove, rame itd na akciji pa baci oko 

Ili kupi 2 miša pa nekome pokloni.

Petar hw uto 26.11.2024 08:56

g502(x) je najbolji mis na svijetu, jednom kad se naviknes na oblik i savrsen polozaj bocnih tipki za palac i kaziprst nema nazad, kao 60hz vs 144hz, sada koji god drugi mis uzmem kao da sam primio krumpir

ako mozes uzmi g502x, ergonomija i staticki osjecaj u ruci naspram g502 je skoro identican ali g502x je laksi i bas se osjeti (121g vs 89g)

uz savrseno pozicionirane bocne tipke za palac (back and forward) takoder vrhunska stvar na g502(x) su dvije programabilne bocne tipke za kaziprst, imam ih za volume up and down i promjena glasnoce ovisno o contentu koji se gleda se dogada instinktivno brzo bez podizanja ruke do zvucnika/tipkovnice ili odlaska u tray

Darian uto 26.11.2024 10:44

Ja sam imao g502 ali mi je počeo raditi double click pa sam ga zamjenio za basilisk. Što se tiče ergonomije miševi su isti, Logitech je teži ali vidim da sad ima neke nove lakše izvedbe. Kotačić po meni na logitechu puno bolje izveden. Basilisk je ok i služi me zasad dobro.

miki_the_pirat uto 26.11.2024 10:57
Petar hw kaže...

g502(x) je najbolji mis na svijetu, jednom kad se naviknes na oblik i savrsen polozaj bocnih tipki za palac i kaziprst nema nazad, kao 60hz vs 144hz, sada koji god drugi mis uzmem kao da sam primio krumpir

ako mozes uzmi g502x, ergonomija i staticki osjecaj u ruci naspram g502 je skoro identican ali g502x je laksi i bas se osjeti (121g vs 89g)

uz savrseno pozicionirane bocne tipke za palac (back and forward) takoder vrhunska stvar na g502(x) su dvije programabilne bocne tipke za kaziprst, imam ih za volume up and down i promjena glasnoce ovisno o contentu koji se gleda se dogada instinktivno brzo bez podizanja ruke do zvucnika/tipkovnice ili odlaska u tray

Ne postoji najbolji miš na svijetu... možda postoji tebi. Za claw i palm grip trebaju gotovo potpuno različiti miševi, onda još uzmemo u obzir veličinu šape, pa možemo zaključiti da ti je izjava na razini teenagera