Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser

Imam, jako kvalitetno, baterije drže stvarno dugo.
Nisam ih promjenio već nekih osam mjeseci, i još uvijek rade.

postoji li mogucnost da se iskljuci onaj scroll sa strane, onaj kao touch screen???

On ti je uključen, služi kao zoom ...

da ali ja sam ga htio ugasiti jer mi smeta samo, al nasao sam kako. hvala svedno

sorry, žurio sam se pa sam malo zalutao ...

meni baterije u misu traju cca 2 mjeseca, duracell, a u tipkovnici traju za sad 4 mj jos ih nisam mijenjao. Sve ostalo je prva liga!

Odlucio sam kupiti Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser na slici je extra mocan set na izgled, zanima me kakav je za gejming?
Ima li neko iskustva s ovim setom da mi kaze, jer cijena po kojoj ga ja mogu nabaviti je 97 eura (nisu male pare pa nebi volio da se zahebem)

Kupio sam ga i razocarao se glede igrica jer kasni, pucacine se nikako nemogu igrati.
A glede surfanja i svega ostalog je ok, dobra je stvar sto u isto vrijeme mozes koristiti i zicani i bezicni mis :)
Jos da kazem da mis u ruci lezi extra.

Kupio sam ga i razocarao se glede igrica jer kasni, pucacine se nikako nemogu igrati.
A glede surfanja i svega ostalog je ok, dobra je stvar sto u isto vrijeme mozes koristiti i zicani i bezicni mis :)
Jos da kazem da mis u ruci lezi extra.

zna li iko??ja ću sebi uzet mx3200 a ako mi miš bude kočio uziman logitech g5.
kako ti neće pucačine??s koje udaljenosti igraš??

Ipak je to bezicni mis, mora kasniti. zbog brzine prijenosa podataka. neznam tocno koliko je, neda mi se treziti sada (spor internet na poslu), ali preko USB je puno brze nego preko "plavog zuba", morate skuziti da bezicni misevi nisu za igre, pogotovo pucacine. Dobro izgledaju, nema kablova, mozes u krevet i od tamo gonjati, ali nije za igranje.
S druge strane ponosni sam vlasnik Logitech-a G5, nemam ti sta drugo reci nego: mis je ODLICAN. ma sto se svega tice, mozda, ali samo mozda da je ubacena jos jedna ili dvije tipke s dene strane (iako menit to netreba)...
Ima dugi kabel, tako da ne zapinje, mozes ga slobodno povuci, tvornicki su postavljene 3 brzine na njega, slow, normal, fast, k tome da mozes jos 2 sam dodati, normalno uz pomoc programa koji dolazi uz mis. ima malo grapavu povrsinu tako da ne klizi iz ruke, klik nije niti prejak niti preslab, kolut mozes kliknuti, naprijed-nazad i lijevo-desno.
Jos ako imas malo vecu ruku, kao ja, idealno lezi. A probao sa mi doticni iz kompleta "Cordless Desktop MX 3200 Laser", meni je mis malo malen, iako za vecinu korisnika bi bio dobar.

a vidin da mx3200 nije baš najnaj pa ću uzet g11 i g5 2. verziju

a vidin da mx3200 nije baš najnaj pa ću uzet g11 i g5 2. verziju

Imam MX 3200 sad tjedan dana, dobil ju za 200 kn i oduševljen sam, apsolutno sve je odlično. Kvaliteta izrade, rad s driverima, multimedijske tipke, ZOOM opcija (u playerima je volume, kod browsera je zoom) je odlična stvar, miš je fantastičan.. no da ne dramim previše - PREPORUKA 100%.

Evo da malo vratim temu u zivot hehe. Kupio sam ovaj combo misa i tipkovnice ima nekih 6, 7 godina, tipkovnica dan danas sluzi ali mis je crknuo nakon par dana od kupovine. Jos se nalazi u ladici. Ali da razjasnim stvar nije do njega nego su baterije pustile nekakvu hrdu, kiselinu sta ti ga ja znam i zato ovdje pisem. Ako netko zna jel mi moze ikako pomoc oko toga jer stvarno odlicno lezi u ruci i mogu poslat slike ako treba.
dakle, ima li netko? moze neki dojmovi ili npr kolko mogu baterije izdrzat??