kivic15 čet 1.8.2013 15:39

Uz World of Tanks i World of Warplanes,trebala bi stići i nova igra-World of Warships,ubrzo (tj. ovaj mjesec) bi trebala stići alpha verzija...Pa ako warplanes i tanks imaju temu,zašto ne bi i warships imali? {#}

kivic15 čet 1.8.2013 15:44
Praedator kaže...

Ja cekam {#} Nadam se da ce ubaciti i avione, kako je i bilo najavljeno.

Brodovi i avioni u istoj igrici bi bio pun pogodak {#}

 

Vjerojatno ce bit tenkovi+avioni+brodovi,mape ce bit 50x50km {#}za tenkove jedino nisam siguran,ali avioni ce bit 100% jer za sta ce im nosaci aviona ako nemaju avione?!

ED63 čet 8.1.2015 00:14

evo i ja pratim temu, dobro da si postal u wot-u o tome

malo sam gledal po jutubu kaj se nudi od gejmpleja al to je sve onak po malo i sitno i lici mi na neke njubare

a ostalo je rusko i to necu ni gledat

zanima me koji je proces za upast u alfu i jel neko upal

PC Street Hacker sub 24.1.2015 16:53

Pošto sam uspia uć u beta weekend,mali osvrt na još testnu verziju. Igrica je full optimizirana,moj vrti na full hd rezoluciji high detaljima sa 50 fps prosječno.Grafika savršena,brodovi kolko tolko realni,samo mi se nije svidilo šta su izbacili velike razarače sa američke strane i stavili nosače aviona,duplo brže san napredova sa japancima.Ali još je sve testno doće posli i ruska flota ova će se trenutno nadopunit tako da sve u svemu biće dobra možda ne ko world of tanks ali bit će vrhunska.

Grozni_Zabac ned 15.3.2015 14:27

Igra ko igra je dobra. Meni na prastarom laptopu radi "OK" nije teška za shvatit a i kontrole su jako jednostavne. Jedino šta se bojim da će ju igrači uništit. Čim je počela beta, vidio se priljev igrača koji nemaju veze s mozgom a kamoli s brodovima. Oni to ko autiće vozaju, misle da su s BB-ima bog i batina,... katastrofa. U alphi je bilo puno ljepše igrati.

Zvonzi pet 20.3.2015 18:46
robimarko kaže...
Gledao sam dosta gameplaya,te mi se jako svida ali nikako upasti u betu.

World of warplanes sam testirao jos od alfe.

 

Pošalji mi svoj ingame nick na PP, možda uspijem nešto srediti.