Wiz3m4n sri 7.1.2026 10:35

malo si kupio kutijica da debeloj guski vrat podmažeš 

Bravo majstore....dokle god je takvih biće projekta Louisa,projekta Mehe, Bone i još njih 300, a balansa i novih zanimljivih mapa nigdje......kako free premium ističe tako i moje igranje....do zime mir....ako bude kakvih zanimljivosti pišite

sirka666 čet 8.1.2026 11:48

Najjači su ovi koji bi htjeli F2P igru bez da itko išta ikad kupi...

Ja si isto uzmem jedan put godišnje kad je božić kutija radi zlata i premium vremena...30ak eura me košta kao i neka AAA igra na sniženju.

Gajotres uto 17.2.2026 09:11
Žiga82 kaže...
Gajotres kaže...
Balansiraju mape stalno...

daj reci 1 mapu koja je bolja nakon tog rebalansa

Evo od zanjih 5 jedino mi Fjords nije legao a Erlenberg sam si čak maknuo s block liste. Još vašem oko Fjordsa jel mi ok 

Žiga82 uto 17.2.2026 20:45
Gajotres kaže...
Žiga82 kaže...
Gajotres kaže...
Balansiraju mape stalno...

daj reci 1 mapu koja je bolja nakon tog rebalansa

Evo od zanjih 5 jedino mi Fjords nije legao a Erlenberg sam si čak maknuo s block liste. Još vašem oko Fjordsa jel mi ok 

pa erlenberg je gori 5x neg sto je bio

Dragone uto 3.3.2026 22:11

Upozorenje, neki dan po drugi put u 3 godine su mi hackirali acc. Prvi put ne znam tko je bio sad su bili rusi, promijenio sam lozinku i logirao se u ruski klan, ubacite ono surprise mofo meme. Malo sam ih počastio sa finim riječima i začas su me izbacili. Preko podrške su mi vratili stanje od prije 15 dana jer ne znam kad su me hackali. Skužio to preko revoluta jer su htjeli u 1.04 ujutro dvije transakcije napraviti male ali nije išlo jer je bilo nula tada eura.

Van_hohenheim sri 4.3.2026 09:21

Ja eo poceo ponovo igrat nakon par godina, privuklo me nazad nagrada za one godine službe, uzeo dva X tiera. Al moram priznat igra se jako promijenila. Više nema masenih ograničenja, da moraš kupit ovjes da bi tenk mogao podnjet masu novi komponenti. Primjetio sam par novih mapa i to da po mapama padaju avioni rakete šta sve ne. 

I onda kada krenem igrat i izgubimo 15:5 se sjetim zašto sam obrisao igru...

Dr. Vicko čet 5.3.2026 20:35
Van_hohenheim kaže...

Ja eo poceo ponovo igrat nakon par godina, privuklo me nazad nagrada za one godine službe, uzeo dva X tiera. Al moram priznat igra se jako promijenila. Više nema masenih ograničenja, da moraš kupit ovjes da bi tenk mogao podnjet masu novi komponenti. Primjetio sam par novih mapa i to da po mapama padaju avioni rakete šta sve ne. 

I onda kada krenem igrat i izgubimo 15:5 se sjetim zašto sam obrisao igru...

MM je definitivno najgori aspekt ove igre.

Neki dan udjem i od 10 partija izgubim 9. Nakon toga promjenim server i onda 6 pobjeda u nizu. 

Znaci MM te bukvalno tjera da budes na nekih 50% ali eto opet i te partije u kojima gubis znaju biti zabavne pa se pomalo moze igrati