PC igre

Test Drive Unlimited Solar Crown

vrinho čet 22.4.2021 22:12

Nema teme još pa da ju otvorim. Dobar stari TDU nakon deset godina dobiva nastavak, konačno Dok se sjetim koliko sati sam se vozikao po jedninici a i s ekipom ovdje s buga u dvojci.... Prošlo je već skoro desetljeće al super da nisu zaboravili na ovu igru.

Nego, što očekujete od ovog nastavka? Osobno očekujem i nadam se da neće napraviti neku arkadetinu od handlinga kao što su na dvojki jer jedinica je po tom pitanju bila pojam, posebno jer mislim igrati na volanu kao što sam i prošle. Nadam se hrpetini auta i čim većoj customizaciji istih al neću imati prevelika očekivanja da se ne razočaram, opet.

 

Službena stranica

 

 

Video najave iz srpnja prošle godine

https://www.youtube.com/watch?v=MjUxlO9J1-Q

 

 

 

A evo i nešto svježije od jučer

https://www.youtube.com/watch?v=TU3sZU5qneA

Rhodin čet 22.4.2021 22:50

Sve je to super, ali to je onako... na početku razvoja.

Sad će se ekipa nabrijat, a igra izlati otprilike kad i PS5 Pro - 2024/5. godine.

 

OK je bio TD , samo nek prvo dođe alpha/beta pa da možemo nwšto vidjet i reć.

vrinho sri 7.7.2021 07:33

Donedavno sam mislio da nikad neće izaći nastavak tak da je još dobro. Očekujem i odgodu do kraja 2022. i proljeće 2023., to je danas postao standard nažalost. 

Jako mi se sviđa lokacija, pomalo neočekivano a ako bude u omjeru 1:1 kako i najavljuju onda bude pun pogodak. Nadam se samo da neće usrati fiziku auta, sanjam Hardcore mod kako je bilo na jedinici.

vrinho čet 30.5.2024 21:41

I ja ali ne očekujem jako puno po dosad viđenom i više puta sam se opekao preorderom. Radije pričekam feedback igrača mjesec-dva nakon izlaska pa onda kupim.

Sad gledam i dvojka je izašla 2011. jebote kao da je 100 godina prošlo.... i sa hrpom nedostataka kakva je bila, s ekipom sam se baš znao zabaviti. Nostalgija 😊

 

OnTime čet 30.5.2024 21:53
vrinho kaže...

I ja ali ne očekujem jako puno po dosad viđenom i više puta sam se opekao preorderom. Radije pričekam feedback igrača mjesec-dva nakon izlaska pa onda kupim.

Sad gledam i dvojka je izašla 2011. jebote kao da je 100 godina prošlo.... i sa hrpom nedostataka kakva je bila, s ekipom sam se baš znao zabaviti. Nostalgija 😊

 

 Test drive unlimited 2 se može i danas igrat online. Tu i tam nabacim koju. Daleko najinteresantnija igra što se takvih igara tiče. Takav gušt u vožnji mi nije priuštio ni Forza Horozion ni Need for speed, osim NFS porshe. Daleko najbolji feeling progresa, nešto kao davni Grand turismo kad si kretao od najlosijeg auta pa do najboljeg.  Ako zadrže core elemente od TDU2 trebalo bi bit dobro. Samo da ne izbace vozačke škole. 

vrinho pon 3.6.2024 19:47

Još se sjećam Hardcore moda za handling u jedinici i to je faljelo u dvojki. Po ovom videu ne mogu baš procjeniti kako bude, samo se nadam da ne bude osjećaj ko po tračnicama. Forza Horizon mi je čak ok, najviše mi smeta u njoj što nakon sata igre možeš kupiti/dobiti najbolje aute, tu ipak očekujem TDU stil da se boriš za više i jače a ne da dobiješ odmah sve na pladnju. Baš se veselim ovoj igri, faljela je.

DrNasty pet 7.6.2024 19:32
x18x05x kaže...

Grafika je loša, vožnja dosta loša. Osjećaj je da voziš tenk a ne auto. 

 Isti dojam sam imao nakon closed bete.

Avatar neka trans ženska koju ne možeš promijeniti, mapa bezveznjikava, grafika isto, dojam zgrada je kao da su ih ubacili iz TDU2.

Nema šanse da preorderam ovo, uz sve što sam vidio, moraće dosta još doraditi igru da bih je kupio čak i na popustu.

x18x05x pet 7.6.2024 19:42
DrNasty kaže...
x18x05x kaže...

Grafika je loša, vožnja dosta loša. Osjećaj je da voziš tenk a ne auto. 

 Isti dojam sam imao nakon closed bete.

Avatar neka trans ženska koju ne možeš promijeniti, mapa bezveznjikava, grafika isto, dojam zgrada je kao da su ih ubacili iz TDU2.

Nema šanse da preorderam ovo, uz sve što sam vidio, moraće dosta još doraditi igru da bih je kupio čak i na popustu.

 Kužim da nije AAA igra, ali čak i Indie igre su u razini ovog ili bolje.

 Stvarno mi nije jasno da mogu ovako loše sve to složiti. HCL je izbacio video i stavljaju igru u isti koš kao što je FH5 te TCM. A igra je očaj, ne vidim način da oni ovo mogu popraviti ove godine. 

vrinho sub 8.6.2024 00:52

Znači, ja ne mogu kod registracije ni ulogiranja u igru upisati znak @ kod upisa maila, znači u igru ne mogu da ga jebeš jer tamo nisu savladali komandu CTRL  ALT  V niti mogu kopirati tekst cijelog maila, stalno mi izbacuje znak _

Ovako nešto još nisam doživio, niti On Screen keyboard ne pomaže, ova igra je izgubljen slučaj i prije isprobavanja

TibzzX čet 13.6.2024 02:00

Odigrao sam cca. 2 sata demoa i igra je ok, ali ništa više. Problemi s performansama su užasni, valjda će to srediti do izlaska a osim toga je generic open world racing igra.

Iskreno, mislim da je The Crew daleko bolji i da TDU nema tu više šta ponuditi da bude konkurentan.

DrNasty sub 15.6.2024 15:00
x18x05x kaže...

 60 fps je više nego dovoljno. Gdje si našao igru, piratska ili imaš ju na Steam? 

 TPB :) Na 60Hz ima stutter, igra ne voli moderne grafe, na 155 je manje primjetno. Ja sam je pokrenuo u compatibility modu za win8, jer se smrzne bez toga a kreša na win7 modu.

Radila je sat vremena, kad sam opet pokrenuo, ponovo problemi.

Ima ekipe na redditu da je peča nekakvim 4gb patchevima za gpu, voodoo konfiguratore koriste, project paradise isto (ima i multiplayer kod njih), ali sve mi je to na kraju previše da bi upogonio igru staru 15 godina koju sam prešao pa sam sve pobrisao sinoć :)