Armor sub 15.8.2009 17:39

Radi se o novom projektu poznatog švedskog developerskog tima, naravno riječ je o SimBinu.
Osim potpunog sadržaja iz RACE 07 igre, RACE On sadržavat će još i 2008 WTCC sezonu, Swedish Touring Car Championship (STCC), US Muscle Cars i Formula Master natjecanja.
S igrom dolazi 16 novih auta i čak 12 novih staza, od kojih su neke po prvi puta (službeno) u nekoj SimBin igri.
Igra na europskom tržištu izlazi vjerojatno u 10. mjesecu.

 

Službeni Web

 

Trailer

 

Koja su vaša mišljenja, očekivanja i komentari o nadolazećoj simulaciji?

Schumix uto 6.10.2009 18:37

A ne očekujem puno, RACE 07 i GTR Evolution su mi nekako mlaki, sve mi je to u sjeni GTR Dvojke. Ove igre što SimBin svako malo izbacuje zadnjih par godina, ništa potpuno novog, samo nekakve nadogradnje na Race07, čini mi se samo kao kupovanje vremena dok ne završe pravu stvar, nadam se GTR 3.

X-Men123 uto 6.10.2009 18:39
Schumix kaže...

A ne očekujem puno, RACE 07 i GTR Evolution su mi nekako mlaki, sve mi je to u sjeni GTR Dvojke. Ove igre što SimBin svako malo izbacuje zadnjih par godina, ništa potpuno novog, samo nekakve nadogradnje na Race07, čini mi se samo kao kupovanje vremena dok ne završe pravu stvar, nadam se GTR 3.

...ma nadam se da su se ovaj puta malo više potrudili...

doktor1 uto 6.10.2009 18:48

Ništa previše se nisu potrudili. Recimo banalni primjer rukavice od odijela. Moderi su napravili fenomenalne high tex glowes, a ovi iz SimBina nisu bili u stanju makar približno tome napravit nego su ostavili one jadne low tex gloves!! Sramota.

Grafika ne može biti bolja jer je to jedan te isti engine star već četri godine (možda su zategli koju boru, ali koliko može dozvolit taj engine?).

 

Zapakiravaju jedno te isto već tri godine. Iako obožavam GTR2 nadam se da će ih sljedeće godine rFactor2 potući jer nisu drugo niti zaslužili vječitim prepakiravanjem. Skoro sav taj sadržaj je dostupan u obliku modova za GTR2.... Po meni, sramota

I da, neće biti ništa od GTR3, (makar u sljedće dvije godine) jer rade na drugim projektima (Real Time Racing i još neki, a neznam točno koji)

X-Men123 sri 7.10.2009 17:33
doktor1 kaže...

Evi isprobao sam malo igru. Prepakirani Raco 07 i to je to.

Igra ima malo ljepšu grafiku od GTR2 i EVO, ali kokpit su mogli malo doradit itd...

 

 

također citiram isto totalno glupo...od njih

doktor1 sri 7.10.2009 17:44

Užas od njih. Nebi tu igru kupio, nema šanse. Spakirat isti sadržaj, dodat 2008 sezonu i prodat kao novi naslov?!

 

 

EDIT:

Malo sam pretjero u reakciji da ne vrijedi niti kune, ali sigurno je da je ovo samo sklepano da se pobere još nvca dok se može. Sigurno su se mogli, (a i morali za one koji će kupit igru; ja neću jer mi ne nudi ništa novo, više potrudit).

U redu za onoga tko nema prijašnje naslove pa ajde, ovdje dobije sve u paketu, ali za nekog ko ima EVO, 07 i STCC, a želio bi službenu WTCC 08 sezonu plus neke staze je totalno neisplativo dati novce.

 

i_rambo_plache sri 7.10.2009 22:18

Ma ovo je više kao neki add-on za GTR 2. Nisam ga još probao, ali to sam i očekivao. Race, Race 07, GTR Evo, STCC (i besplatni Volvo) i sad ova su samo novi auti i staze, a isti engine.

 

I nije to loše, dodavati nove aute i staze, pošto je engine super, samo je glupo to prodavati za 50 $. Anyways, već skidam tu mrcinu od 9 gigi, ali ne ide prebrzo...

 

Veselim se WTCC-a 2008 (Lada FTW), Muscle carsima i STCC-u (pošto nisam igrao). S druge strane, nema baš pohvalno puno staza...

 

Ima li možda kojim slučajem Čolaka u igrici? Koliko se sjećam, vozio je u WTCC-u 2008. u Oscherslebenu...

Armor sri 7.10.2009 22:53

Igra je sasvim ok!

Možda malo razočarenje sa nedorađenošću Muscle auta u smislu ponašanja istih ali to ispravlja vrlo dobar Touring dio, koji i je sastavni dio RACE On.

Tu su i neka poboljšanja u grafici, dosta dobar zvuk i dvije fenomenalne američke staze: velika Laguna Seca (s vrhunski izvedenim Corkscrew zavojom) i Road America.

Treba naravno igri igrati više za neke detaljnije komentare, sve u svemu, RACE On nije nikako loša igra.

Medolinoo sub 10.10.2009 13:49

A jeste ga tu naxrali da je to strava ..... nije mi jasno kak samo mozete grafiku gledat, pa jel vama jasno da grafika u simulacijama , kao sto su ove nema apsolutne veze , ne igram GTA ,da se vozikam po gradu i gledam okolis okolo i kak izgleda ova trava , kak izgleda ovo ...... samo da je sto realnije , a za grafiku je tako svejedno , moze bit i iz GTR-a 1..

i_rambo_plache sub 10.10.2009 13:59
luckyluke kaže...

Grafika je u najmanju ruku iz 20.stoljeca.

Ne namjeravam je igrati jer cijela igra izgleda nezanimljivo i tmurno.Neodlučan

Nitko te ne sili da to igraš. Nedavno ti je izašla wannabe-simulacija NFS SHIFT (s predivnom grafikom) pa slobodno to igraj, a prave igre prepusti pravim igračima!