X3M pet 28.4.2017 15:53
Jim Carrey kaže...

ja isto dobio betu. Slažem se da nije to to. Ne znam čemu guranje toga smeća unutra ovako i onako teško da će djecu privući na arena shooter. 

 slazem se, imam osjecaj da je jednostavno vrijeme pregazilo takav tip igara, nije to vise to

FLes ned 30.4.2017 09:06

Buuuu, nije to to... malo argumenata, ha?

Igram betu, igra je odlična.

Brzina, način kretanja, odlični leveli, dobra stara oružja, sve je i dalje tu.

U odnosu na prijašnje Quake igre, igra puno bolje izgleda naravno, i različiti likovi više nisu samo skinovi, nego i svaki ima uglavnom po jednu aktivnu i pasivnu sposobnost. Aktivne su kratkog trajanja i imaju dosta dugi cooldown, znači to je više za tu i tamo koristit.

Nadalje, likovima se može mijenjat izgled ne samo različitim bojanjima, nego i različitim vrstama obleke i oklopa (koji utječu samo na izgled), nešto pomalo kao u Diablu recimo, ali ne tako detaljno. Pa možeš i mijenjat izglede oružja pa npr. napravit da ti machinegun izgleda kao u Q3, railgun kao u Q2, rocket launcher kao u Q1 i sl.

Također za one kojima iz nekog razloga ne odgovaraju sposobnosti likova, potvrđeno je da će se moć napravit igra sa tim isključenim, tako da svi vi koji cmizdrite radi toga možete prestati.

Btw, igrao sam i Q1-Q4, nisam ispao iz Overwatcha (koji mi se zgadio čim sam vidio kako izgleda, tako da me ne zanima uopće).

Quake Champions duel mode ZeRo4 vs SyncError
https://www.youtube.com/watch?v=b6QNFTPj6C4

Rocinante2112 ned 30.4.2017 10:45

stari moj ,komeptitivna igra di netcode  ne valja,a bome ni zvuk.

 

je,bome je odlična.

 

šta se tiče moda za oldskul (bez abilitya i razlicite brzine kretanja) to ce za mene bit jedini nacin za igrat ovo (ako ikad poprave netcode).

 

FLes ned 30.4.2017 16:36
Rocinante2112 kaže...

stari moj ,komeptitivna igra di netcode  ne valja(...)

 

 

Kad igra bude puštena u distribuciju, i bude velikih problema, složit ću se s tobom. Do onda, pssst. Zato i postoji NDA, da ekipa koja nikako ne može pojmiti da su na testiranju igre u razvoju, ne plače okolo kako nedovršena igra nije dovršena.