Wiz3m4n
sri 5.2.2025 21:19
PlayerUnknown's Battlegrounds
Wiz3m4n
sri 5.2.2025 21:19
MGloc
sri 5.2.2025 21:23
Ja je jos zagrijem prije lupanja ako imam viska vremena zapecem i speka na masti.
zeryx
sri 5.2.2025 21:54
Cudi me da se TPP uspio odrzati u PUBGu do sada, zar se to stvarno jos igra?
Nego kakvo je stanje sa Unreal Engine 5 u PUBGu? Mislim tj znam da ce sve ukakati i to vise nece biti to
TPP je dosta dobar za pocetnika. osjecas se sigurnije dok se lezis ispod prozora ili zida i cekas da ti netko naleti. cim malo dobijes sigurnost odmah prelazis na FPP.
mi smo poceli u vrijeme kad je bio samo TPP i cim je dosao FPP odmah smo presli na njega
DaNiTo
sri 5.2.2025 22:37
naravno fpp igram, ali zabavan mi bude tpp,takoder znam cesto odigrat sva ta tri casual game-a,pogotov radi misija koje imam za ispunit
i nasao sam vise normalnijih random ljudi na tpp nego u fpp :D opusteniji su
maxy0
sri 5.2.2025 23:58
Evo ja sam jedan od onih koji igra isključivo TPP, a igram od 2018 do danas. Svi vaši razlozi za FPP su legitimni, al eto stvar preferencije, zabavnije su mi TPP igre
Meni je TPP isto zabavniji. Casual odigram 3 runde za riješit misije i za zagrijavanje.
Sigurno je da FPP igrači imaju više skilla. Ali TPP zahtjeva drugu vrstu skila i inteligencije. To je kao da igraš dvije različite igrice. Igram ponekad i FPP ali mi nije toliki gušt, najviše zbog toga jer sam kroz djetinstvo nekako više odrastao uz TPP igre. U FPP-u, nekako mi FOV ne leži. A isto tako igrao sam i sa par platinuma i mastera u TPP-u pa su oni izginuli više puta od mene. Drugačija je "logika" igranja...
I da ekipa je u TPP više opuštena, manje kompleksaša i živčanjaka.
EDIT:
I zapravo kad pogledaš statistike, ima puno više TPP igrača nego FPP. U nekim državam i regijama je omjer 90% - 10%
To naravno ništa ne znači jer ako gledaš distribuciju IQ-a po Gausu, većina ne znači doboro 
Po meni je sve stvar individualne preference.
DaNiTo
čet 6.2.2025 11:20
Tko voli TPP i casual može me dodati ingame spajk1990
TPP je Tree Pussies Party ilitiga skupština stablogrlećih kakolda sa mikropenisima.
Ne kužim kako se nekome to da igrat, kad igraš TPP i dobiješ u endgame zonu, uopće se ne moraš expose-at (gledat di je protivnik) nego žvališ stablo ili zid i gledaš ga i čekaš da izađe na otvoreno.
FPP ljubi skillane igrače jer onaj koji je dobia zonu opet mora peakat pazit da mu ne pretrčiš preko polja u cover i tu ga možeš headat i kupit si vrimena za uć u zonu.
Igra san par puta TPP i baš mi se ekstremno gadi i jako je kakasto.
ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?
ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)
191x7
čet 6.2.2025 12:34
Hall Effect keyba je mila majka za PUBG, efekt je kao prelazak s 60Hz na 180Hz monitor, s HDD na SSD, s aDSL na optiku...
S mehanike na magnet je veći skok nego s membrane na mehaniku. Odzivnost OP. Skoro kao X3D procesor.
Tripowin 0dbi Vivace slušalice, fantastično iskustvo za zvuk u PUBG, nema više potrebe ni za Sennehiser HD 560S ni za Simgot EM6L.
omeyer
čet 6.2.2025 15:39
ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?
ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)
Sve su ti pretpostavke više manje krive hehe.
No hate, samo je TPP kakast i to zabijanje glavom u zid i stabla i čekanje da se drugi exposea mi je baš kakasto. Ležanje isto, jao..
Zašto ga ne volin? Igra umjesto 20 queova ima 40 queova i skoro je umrla zbog toga.
Boris grozni
čet 6.3.2025 17:33
Meni je tp puno zanimljiviji, zabavniji i taktickiji barem kad ga sam igram, igranje u timu mi je svejedno jel fp ili tp no opet tp mi je zabavniji!
Fp ako hocu igrati onda igram cs ili cod a ne pubg koji ionako nevalja u fp!
Igra ne umire niti je ikad umrla i dalje je konstantno u top 3
Wiz3m4n
čet 6.3.2025 19:04
Tp je za pičkice
DaNiTo
čet 6.3.2025 22:09
tipicni FPP igrac,odnosno toksicni ljudi...imate potrebu napadat bez razloga,puni mrznje
ko random skvad kad igram
a vjerojatno si jednako los igrac kao i ja :)
Wiz3m4n
čet 6.3.2025 22:42
JOŠ i gori 
Putn1k
pon 10.3.2025 01:43
Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁
Wiz3m4n
pon 10.3.2025 08:29
Kaže gazda majstoru....majstore....gemišt ili pivo, a ovaj će ..... MOŽE! 

Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁
rekli su stari: tko bira, mast.... 
TomoR
sub 31.5.2025 14:33
Navodno pojačavaju anticheat:
https://www.youtube.com/watch?v=YCfZ2yhyeGo
Navodno će sa AI-em pratiti igrače. Ali s druge strane, vidio sam gdje max lvl AI upravljani igrač igra cijeli meč i pokupi Chicken...
sudy_freak
uto 24.2.2026 13:15
Da malo oživim.
Kao og povratnik nakon skoro godine ipo, u sezonu 40 moram priznat da sam ugodno iznenađen kako je igra još živa.
Koliko je ista, a zapravo malo različita.
Gunplay je generalno ostao isti, neke dodatne stvari koje su dodali nije da su brutalno narušile ili promijenile gameplay.
Sve u svemu, ponovno sam u svojoj 9. godini igranja ponovno navučen na crack.
Jel ima tu još sličnih? Igra li se štogod
Boris grozni
uto 24.2.2026 13:20
Da malo oživim.
Kao og povratnik nakon skoro godine ipo, u sezonu 40 moram priznat da sam ugodno iznenađen kako je igra još živa.
Koliko je ista, a zapravo malo različita.
Gunplay je generalno ostao isti, neke dodatne stvari koje su dodali nije da su brutalno narušile ili promijenile gameplay.
Sve u svemu, ponovno sam u svojoj 9. godini igranja ponovno navučen na crack.
Jel ima tu još sličnih? Igra li se štogod
Ja razmisljam da se vratim nakon bf6 i nove uzasno lose sezone tj sadrzaja. Šteta kaj malo ne unaprijede graficki pubg, koja pljuca itd, dosadni su s suknjicama i nekakvim totalno neralnim sadrzajem s obzirom na žanr igre.
ProTeinZ
uto 24.2.2026 13:49
igra se igra, samo FPP :)
DaNiTo
uto 24.2.2026 14:11
ja igram od 2017. svakodnevno,nemam zivot, pa ono ubijam tu vrijeme :D
ali ja igram vecinom solo,i dalje igram ko pocetnik :)
omeyer
uto 24.2.2026 14:23
Mene posa ubija pa ne stignem. Složio sam novi rig i periferiju i ne stignem niti sastavit.
Al kad sastavim pucat će se hehe. Top je igra, nikad bolja nije bila po meni. Nadam se samo da će FPP preživit
sudy_freak
uto 24.2.2026 14:28
Jako lijepo za čut!! Actually sam se iznenadio kad sam upalio koliko je još starih frendova s liste aktivno. Klanovi im narasli.
Kako jedan od komentara kaže, PUBG je najbolja i najgora igra koju sam u životu igrao.
U životu nisam bio ovisnik o supstancama/cigarama/kocki, ali mogu to poistovjetiti s PUBG-om.
Moj heroin.
2600+ sati na mainu, 500-tinjak u test/experimental.
To sve od 4. mjeseca 2017. s puno pauza između. Ne izgleda puno, ali stvarno su pauze bile podugačke.
Kako Stjepanj kaže, BF je bez obzira što probavamo smanjiti činjenicu da je loš - i dalje loš.
Trebalo mi je nešto da me ponovno uzme.. I drago mi je vidjeti 500-600k plus igrača na staroj ljubavi ahahaha i da je igra i dalje živa.
Jedino što vidim da se sad dosta okreću TPP-u. Esports postaje TPP, vjerojatno zato što je lakše vidjeti skinove i flashi pizdarije koje ovi pokušavaju prodat.
Plus FPP možda više nije toliko kompetitivan koliko je bio.
TomoR
uto 24.2.2026 14:39
Asia preferira TPP, a većina Casuala je iz Azije.
A globalne FPP turnire su često osvajali i ovi van Azije.
Mislim da EU/Amerika više preferiraju FPP, u prosjeku, a pogotovo profesionalna scena; ali sada pro-ovima neće preostati drugo nego ići na TPP ako i dalje žele ostati "jaki" u pro sceni.
I ko što kolega gore reče, u TPP-u vidiš i vlastite skinove, pa možda prodaju koji više.
ProTeinZ
uto 24.2.2026 15:07
DaNiTo
uto 24.2.2026 16:20
PUBG je u svom pocetku i bio iskljucivo TPP...
sudy_freak
uto 24.2.2026 19:40
PUBG je u svom pocetku i bio iskljucivo TPP...
I takvog smo ga i zavoljeli zapravo i najviše igrača je igralo dok je još bio isključivo TPP.
Od tud je i Fortnite postao i ostao TPP
omeyer
uto 24.2.2026 23:45
kako bi se reklo, jedva cekamo esports zadnji krug da zavrsi ovako..gledanje iza "ćoška"
Ne valja bezveze hejtat ljude koji igraju TPP. Oni samo uživaju u igri jbg.
Ima samo jedna stvar koja mi jako smeta kod TPP, mehanika zabijanja u zid i gledanja preko zida ruši jako balans u igri.
Ako si ti recimo na rubu ridge-a ili compounda i zona okrene na tebe, ja kao igrač koji je u coveru na drugoj strani mape van zone, moram izać tebi na otvoreno na klanje.
U FPP kreneš i kad vidiš da protivnik koji je u zoni i coveru "peaka" imaš priliku hitat ga ili knockat i krenit dalje u zonu kupit si vremena. Ode on samo ljubi zid i čeka da mu dođeš na otvoreno polje bez covera. To baš frustrira i ubija čar.

Tava je opaka