PlayerUnknown's Battlegrounds
izbaci me usred gamea...odma u killfeed pise moje ime i removed from game..gotovo :D tako da ne mora znacit kad nekog izbace da je cheater...jednostavno nesto mi trokira igra i ne mogu igrat...
Clean install ti je najbolje napraviti.
Ma nije bilo potrebe,ok je bilo nakon pola sata i nakon onog procesa
Ma da, većinu stvari 'Verify integrity of game files' i rješava. Kod mene je drugačiji problem. Skoro nijedan patch mi se ne instalira kak spada i uvijek "fale" neke datoteke i 'verify' mi je pod default poslije patcha. Par puta sam loadao igru, droppam negdje, skužim da mi nestaju asseti poput zidova kuća. Mogao sam komotno pucat i vidjet enemije kroz zidove.
Tko želi igrat squads/duos može me dodat na Steam, link je u potpisu.
Ima koga za nekakav duo ?
Jel vam radi VoiceChat in game? Nit me cuju niti ja cujem..
Radi, provjeri si da ti se nije izmjenila tipka sa kojom pricas
Ako nije problem sa tipkom za chat:
Ja sam imao isti problem sa Battlefieldom, nemam pojma dal i PUBG ima uopće nešto slično, ali bar da ti dam ideju.
Igra ne gleda postavke zvučnika i mikrofona, nego Communication device. U Windowsima 11: desni klik na zvučnik dolje desno u trayu, skroll do More sound settings, i tamo imaš ovo:
Podesi za sluške i mikrofon.
tko hoće neka uđe u klan BalkanUnit klan je napravit da se ekipa skupi i da pičimo tko hoće dobro došao
drugi tjedan erangel stari?
jel igra ko gray zone warfare ? :D
trenutno je aktualan arena breakout infinity
solidna teška kopija tarkova, imam i jednu i drugu, svaka ima svoje nest
Ako nije problem sa tipkom za chat:
Ja sam imao isti problem sa Battlefieldom, nemam pojma dal i PUBG ima uopće nešto slično, ali bar da ti dam ideju.
Igra ne gleda postavke zvučnika i mikrofona, nego Communication device. U Windowsima 11: desni klik na zvučnik dolje desno u trayu, skroll do More sound settings, i tamo imaš ovo:
Podesi za sluške i mikrofon.
Prestrašno, sve samo pokušao i jedino je pomogla friška instalacija windowsa. Navodno problem s DNSom..? Ima na steamu tema ljudi imali isti problem, nije propuštao voip.. čudan problem, ugl
Pubg uvijek iznenadi, nabrijan sam na Erangel Classic
Erangel classic, igra doslovno umire u 50fpsa wtf
To je namjerno.
Žele nas vratiti 7 godina unazad. Taman kako je tad igra i bila optimizirana.
To je namjerno.
Žele nas vratiti 7 godina unazad. Taman kako je tad igra i bila optimizirana.
Izgleda, ugasio sam freesync i sad je ok, nikako se rijesiti tih nekih starih/novih bugova svakim novim updejtom
Probao sam posebno obicne mape i erangel classic i da definitivno ta mapa ide za jedno 2-3x sporije od ostalih!
Otkud ti uopče ta poveznica sa chiterima ne znam, no igra se....jebo ih update svaka 2 tjedna da ubace one motore i p. materine umjesto da poboljšaju ona odmicanja puške od ograde prozora i zidova i sl. stvari koje utječu na igru. Da možeđ i puknut u zraku i nakon pada iz skoka možeđ pucat a ne da molim očenaš 2 sekunde.
Pohvaljujem znatno manji broj chitera na serverima u zadnje vrijeme, mada ih još bude
jel igra ko gray zone warfare ? :D
Pa, odustao sam od kad mi je Unreal 5 engine zakucao proc na 90 stupnjeva. Vidim da PUBG ide tim putem. Il spremite komp u frižider il nabavite vodeno hlađenje. Bit će jako jako zanimljivo.
Onaj Erangel klasik je odvratan....performans izvođenja mi je ok, no one boje i sve....vratiti se unazad godinama, ja ne znam koji je njima K
Onaj Erangel klasik je odvratan....performans izvođenja mi je ok, no one boje i sve....vratiti se unazad godinama, ja ne znam koji je njima K
erangel je ocpija da zaigras i prisjetis se starog pubga
ne moras ga igrat,a i odlazi za tjedan dana...
To je jasna stvar no imaju na čemu poraditi za dobrobit igrača i zajednice a ne ovakve gluposti i beskorisni updejti svako malo.
Totalno nepotrebno
To je jasna stvar no imaju na čemu poraditi za dobrobit igrača i zajednice a ne ovakve gluposti i beskorisni updejti svako malo.
Totalno nepotrebno
nisam skuzio kad planiraju taj prelazak na u5? Ovaj Erangel klasik na 4k ide ocajno
Ja čak ne mnogu reči da se izvodi loše, imam ga zakucano na 116fps isto kao i druge mape no prikaz je odvratan
Ja čak ne mnogu reči da se izvodi loše, imam ga zakucano na 116fps isto kao i druge mape no prikaz je odvratan
Ja inace imam min 150-250 ovdje pada na 56
To ti je zbog Nvidie
Kako je moguće da obični PUBG i nekoliko otvorenih prozora u Chromu troši ovoliko memorije? Preko 13 gb od 16. Sam PUBG guta 5 Gb i naravno usporava igranje. Svježe formatiran sustav i novoinstalirani windowsi. Dosad mi nije tako gutao memorije
to je sasvim normalno, veci je problem ovaj chrome, njega sam se rijesio davnih dana, nije normalan koliko trosi gb
Pošto imam samo 16 gigi, da li je dovoljno dodat još jedan keks od 8 gb ili je bolje dodat još 2 od po 8 GB?
Tom Ryzenu tako svejedno, no u pravilu uvijek je bolje u paru!
Dal je bolje potpuno isti ram kupiti ili može druga marka i druge razlike? Nisam baš stručnjak za rame
moze biti super ne mora....amd je poznat da je osjetljiv na rame pa pripazi na listu kompaktibilnosti, najbolje bi bilo da su svi isti. No i ne nuzno, nekad sve radi super i da je 4 razlicita proizvodaca ali kao sto rekoh amd je osjetljiv
izbaci me usred gamea...odma u killfeed pise moje ime i removed from game..gotovo :D tako da ne mora znacit kad nekog izbace da je cheater...jednostavno nesto mi trokira igra i ne mogu igrat...
Napravi to što ti kaže.
Reinstaliraj battleye, verificiraj game files preko steam clienta i probaj ponovno.