PC igre

PlayerUnknown's Battlegrounds

sudy_freak čet 18.4.2024 16:06
DaNiTo kaže...

izbaci me usred gamea...odma u killfeed pise moje ime i removed from game..gotovo :D tako da ne mora znacit kad nekog izbace da je cheater...jednostavno nesto mi trokira igra i ne mogu igrat...

Napravi to što ti kaže.

Reinstaliraj battleye, verificiraj game files preko steam clienta i probaj ponovno.

Putn1k čet 18.4.2024 20:24
DaNiTo kaže...

izbaci me usred gamea...odma u killfeed pise moje ime i removed from game..gotovo :D tako da ne mora znacit kad nekog izbace da je cheater...jednostavno nesto mi trokira igra i ne mogu igrat...

Clean install ti je najbolje napraviti.

Putn1k čet 18.4.2024 23:12

Ma da, većinu stvari 'Verify integrity of game files' i rješava. Kod mene je drugačiji problem. Skoro nijedan patch mi se ne instalira kak spada i uvijek "fale" neke datoteke i 'verify' mi je pod default poslije patcha. Par puta sam loadao igru, droppam negdje, skužim da mi nestaju asseti poput zidova kuća. Mogao sam komotno pucat i vidjet enemije kroz zidove.

Tko želi igrat squads/duos može me dodat na Steam, link je u potpisu.

CyberDemonVZ čet 9.5.2024 15:31
bik kaže...

Jel vam radi VoiceChat in game? Nit me cuju niti ja cujem..

Ako nije problem sa tipkom za chat:

Ja sam imao isti problem sa Battlefieldom, nemam pojma dal i PUBG ima uopće nešto slično, ali bar da ti dam ideju.

Igra ne gleda postavke zvučnika i mikrofona, nego Communication device. U Windowsima 11: desni klik na zvučnik dolje desno u trayu, skroll do More sound settings, i tamo imaš ovo:

Podesi za sluške i mikrofon.

bik pon 13.5.2024 18:32
CyberDemonVZ kaže...
bik kaže...

Jel vam radi VoiceChat in game? Nit me cuju niti ja cujem..

Ako nije problem sa tipkom za chat:

Ja sam imao isti problem sa Battlefieldom, nemam pojma dal i PUBG ima uopće nešto slično, ali bar da ti dam ideju.

Igra ne gleda postavke zvučnika i mikrofona, nego Communication device. U Windowsima 11: desni klik na zvučnik dolje desno u trayu, skroll do More sound settings, i tamo imaš ovo:

Podesi za sluške i mikrofon.

Prestrašno, sve samo pokušao i jedino je pomogla friška instalacija windowsa. Navodno problem s DNSom..? Ima na steamu tema ljudi imali isti problem, nije propuštao voip.. čudan problem, ugl 

Pubg uvijek iznenadi, nabrijan sam na Erangel Classic 

Boris grozni uto 14.5.2024 21:31
sudy_freak kaže...
Boris grozni kaže...

Erangel classic, igra doslovno umire u 50fpsa wtf

To je namjerno.

Žele nas vratiti 7 godina unazad. Taman kako je tad igra i bila optimizirana.

Izgleda, ugasio sam freesync i sad je ok, nikako se rijesiti tih nekih starih/novih bugova svakim novim updejtom
Probao sam posebno obicne mape i erangel classic i da definitivno ta mapa ide za jedno 2-3x sporije od ostalih!

Wiz3m4n uto 14.5.2024 21:50

Otkud ti uopče ta poveznica sa chiterima ne znam, no igra se....jebo ih update svaka 2 tjedna da ubace one motore i p. materine umjesto da poboljšaju ona odmicanja puške od ograde prozora i zidova i sl. stvari koje utječu na igru. Da možeđ i puknut u zraku i nakon pada iz skoka možeđ pucat a ne da molim očenaš 2 sekunde.

Pohvaljujem znatno manji broj chitera na serverima u zadnje vrijeme, mada ih još bude

DaNiTo uto 21.5.2024 14:45
Wiz3m4n kaže...

Onaj Erangel klasik je odvratan....performans izvođenja mi je ok, no one boje i sve....vratiti se unazad godinama, ja ne znam koji je njima K

erangel je ocpija da zaigras i prisjetis se starog pubga

ne moras ga igrat,a i odlazi za tjedan dana...

Boris grozni uto 21.5.2024 20:38
Wiz3m4n kaže...

To je jasna stvar no imaju na čemu poraditi za dobrobit igrača i zajednice a ne ovakve gluposti i beskorisni updejti svako malo.

Totalno nepotrebno

nisam skuzio kad planiraju taj prelazak na u5? Ovaj Erangel klasik na 4k ide ocajno

ReverseFlash pet 12.7.2024 22:58

Kako je moguće da obični PUBG i nekoliko otvorenih prozora u Chromu troši ovoliko memorije? Preko 13 gb od 16. Sam PUBG guta 5 Gb i naravno usporava igranje. Svježe formatiran sustav i novoinstalirani windowsi. Dosad mi nije tako gutao memorije

dado16 sub 13.7.2024 23:22

moze biti super ne mora....amd je poznat da je osjetljiv na rame pa pripazi na listu kompaktibilnosti, najbolje bi bilo da su svi isti. No i ne nuzno, nekad sve radi super i da je 4 razlicita proizvodaca ali kao sto rekoh amd je osjetljiv