Kako napraviti cod2 server

Imas na Forum.hr odlican Tutorijal za to.
Lakse nego da ti ovako objasnjavamo.

Aj daj mi link ako ga znas da ja sad netrazim.

Aj daj mi link ako ga znas da ja sad netrazim.
Evo. Tu imas svasta pa pogledaj malo.

Pratio sam sve podatke ali kad neko drugi uđe.Stalno mu broji awaiting connect.

Ima li ko kakav link kako napravit cod2 server. Vidim link u postu poviše ali neznam otvorit portove i to.

Evo i ja sam se prijavio na ovaj forum i hteo sam pitati dali neko oce da napravimo klan za cod2 i dase cujemo preko skype i tako
moj ip servera je:78.30.139.152 (ako krene samo odbrojavanje izadjite i opet udjite ali ovaj put u join game i gore stavite local
lozinka je 102
A za klan nek mi se ljudi jave na skype tamo se zovem alen.miljanovic
pozz

Ajde pliz ako neko zna napravit server za cod2 besplatno neda mi mira ima par tjedana ja ga napravin i kazen prijatelju da ude zameon i pise mu smao aweting connection kako da to popravim ajde pliz i nece da prikaziva ko igra u serveru.

vrlo jednostavno....ides start new server i stavis dedicted internet i start server i to je to ako imas org,a ako nemas skini crack i tako je za cod4 i cod5

:D

Dicu kopirat crack.
a u qrac ces ga kopirat, pogledaj koliko toga na googleu...

Dicu kopirat crack.
a kamo bi mogao?tamo gdje i normalni crack u folder di je igra i onda to pokrenes i dicu pisi razdvojeno.

Prvi korak: morate ruter forwardirat na sljedeće portove: 20500,20510,28960 link za port foward ako imaš Thompson speed touch 780wl, ak nemaš snađi se sam
Drugi korak: Nabavite neki config fajl evo ja ću vam dati config fajl koji koristim za svoj pvt. server
Download configa: http://www.megaupload.com/?d=WU9X7BKW
Treći korak: Taj fajl dedicated.cfg morate staviti u sljedeću mapu: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main ovo morate napraviti!!(ako vam se tu nalazi instaliran cod2)
Četvrti korak: Napravite na desktopu novi shortcut od CoD2_mp.exe i recimo nazovite taj shortcut Server.
Peti korak: Desni klik na shortcut server i odite na Properties i vidit ćete polje Target u to polje samo iskopirajte ovo "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe" +set net_port 28960 +set fs_game main +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate Sa navodnicima!! i Nemojte ništa mijenjati! Zatim kliknete na Apply pa na Ok
Šesti korak: Pokrenete svoj server klikom na ikonu server na desktopu
Sedmi korak: Sada se pitate koji je IP mog servera? IP vašeg računala je IP vašeg servera, znači odete na http://www.ip-adress.com/ pogledate svoj IP i recimo Vaš IP je 89.172.100.198 IP Vašeg servera će biti 89.172.100.198:28960 ovo što je podebljano je Port vašeg servera koji je uvijek isti! jedino se ip mijenja ako nemate statičnu ip adresu! Znači uvijek ovako Vaš trenutni IP + :28960 ove dvije točke obavezno morate staviti. Po Defaultu Vaš server je ORIGINAL

Kako da napravim cod2 server ja ga napravim i onda dam ip prijatelju i samo mu broji Awaiting Connect.Moze mi neko reci kako napraviti al da radi.Nek me doda na xf:matesinj ili msn:mate.mandac@hotmail.com
mozda zato sto ti se ip adresa mijenja?

ok, znam ja za tu stranicu, ali se početnici nemogu snaći na njoj tako da ti ona ni nevrijedi, al ak si tak pametan i pun sebe nađi mi tu ruter Thompson Speed Touch 780wl za kojeg sam se sam morao mucit kako otvorit portove i za kojeg sam isto tako napravi tutotijal i stavio ga na youtube, kako bi nekim likovima objasnio kako da otvore portove pošto na toj famoznoj stranici koju si mi stavio nema tog rutera... xdd

Kako da napravim cod2 server ja ga napravim i onda dam ip prijatelju i samo mu broji Awaiting Connect.Moze mi neko reci kako napraviti al da radi.Nek me doda na xf:matesinj ili msn:mate.mandac@hotmail.com
mozda zato sto ti se ip adresa mijenja?
sry na duplom postu...
to je zato što nije otvorio/nije dobro otvorio portove na ruteru...

Pa nije bilo ni mog pa sam se sam snašo..

:D

ne radi ti link