PC igre

Kako napraviti cod2 server

igor0miljanovic pet 27.11.2009 23:35

Evo i ja sam se prijavio na ovaj forum i hteo sam pitati dali neko oce da napravimo klan za cod2 i dase cujemo preko skype i tako

moj ip servera je:78.30.139.152 (ako krene samo odbrojavanje izadjite i opet udjite ali ovaj put u join game i gore stavite local

lozinka je 102

A za klan nek mi se ljudi jave na skype tamo se zovem alen.miljanovic

pozz

beska ned 21.3.2010 19:53

Ajde pliz ako neko zna napravit server za cod2 besplatno neda mi mira ima par tjedana ja ga napravin i kazen prijatelju da ude zameon i pise mu smao aweting connection kako da to popravim ajde pliz i nece da prikaziva ko igra u serveru.

system sub 27.3.2010 11:25

Prvi korak: morate ruter forwardirat na sljedeće portove: 20500,20510,28960 link za port foward ako imaš Thompson speed touch 780wl, ak nemaš snađi se sam

Drugi korak: Nabavite neki config fajl evo ja ću vam dati config fajl koji koristim za svoj pvt. server
Download configa: http://www.megaupload.com/?d=WU9X7BKW

Treći korak: Taj fajl dedicated.cfg morate staviti u sljedeću mapu: C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\main ovo morate napraviti!!(ako vam se tu nalazi instaliran cod2)

Četvrti korak: Napravite na desktopu novi shortcut od CoD2_mp.exe i recimo nazovite taj shortcut Server.

Peti korak: Desni klik na shortcut server i odite na Properties i vidit ćete polje Target u to polje samo iskopirajte ovo "C:\Program Files\Activision\Call of Duty 2\CoD2MP_s.exe" +set net_port 28960 +set fs_game main +set dedicated 2 +exec dedicated.cfg +map_rotate Sa navodnicima!! i Nemojte ništa mijenjati! Zatim kliknete na Apply pa na Ok

Šesti korak: Pokrenete svoj server klikom na ikonu server na desktopu

Sedmi korak: Sada se pitate koji je IP mog servera? IP vašeg računala je IP vašeg servera, znači odete na http://www.ip-adress.com/ pogledate svoj IP i recimo Vaš IP je 89.172.100.198 IP Vašeg servera će biti 89.172.100.198:28960 ovo što je podebljano je Port vašeg servera koji je uvijek isti! jedino se ip mijenja ako nemate statičnu ip adresu! Znači uvijek ovako Vaš trenutni IP + :28960 ove dvije točke obavezno morate staviti. Po Defaultu Vaš server je ORIGINAL

Fićo_CoD 5 sub 27.3.2010 18:50
Black Bulls kaže...

Kako da napravim cod2 server ja ga napravim i onda dam ip prijatelju i samo mu broji Awaiting Connect.Moze mi neko reci kako napraviti al da radi.Nek me doda na xf:matesinj ili msn:mate.mandac@hotmail.com

mozda zato sto ti se ip adresa mijenja?

system sub 27.3.2010 20:07
I Am Alive kaže...
system kaže...

Prvi korak: morate ruter forwardirat na sljedeće portove: 20500,20510,28960 link za port foward ako imaš Thompson speed touch 780wl, ak nemaš snađi se sam

E ma nemoj..

ok, znam ja za tu stranicu, ali se početnici nemogu snaći na njoj  tako da ti ona ni nevrijedi, al ak si tak pametan i pun sebe nađi mi tu ruter Thompson Speed Touch 780wl za kojeg sam se sam morao mucit kako otvorit portove i za kojeg sam isto tako napravi tutotijal i stavio ga na youtube, kako bi nekim likovima objasnio kako da otvore portove pošto na toj famoznoj stranici koju si mi stavio nema tog rutera... xdd

system sub 27.3.2010 20:08
Fićo_CoD 5 kaže...
Black Bulls kaže...

Kako da napravim cod2 server ja ga napravim i onda dam ip prijatelju i samo mu broji Awaiting Connect.Moze mi neko reci kako napraviti al da radi.Nek me doda na xf:matesinj ili msn:mate.mandac@hotmail.com

mozda zato sto ti se ip adresa mijenja?

sry na duplom postu...

to je zato što nije otvorio/nije dobro otvorio portove na ruteru...