GTA IV save game 40 %

Ne bi ti ionako radia. A pocni isponova sta ti e problem. 40 % ti je negdi oko Mannya ili ili tamo kod McRearya. Brzo ce ti proc.

Ne bi ti ionako radia. A pocni isponova sta ti e problem. 40 % ti je negdi oko Mannya ili ili tamo kod McRearya. Brzo ce ti proc.
Nezz... Frend je stavio save game na USB,i kasnije ga stavio u igrin folder i nastavio je igrati od tamo gdje je stao.Nazalost,on nema save na 30 niti 40 %...

ev ja sam ljubitelj gta seriala i sve sam prešo i na svakom sam serialu svakih 10 posto odvojio save tak da imam i za gta iv al moram nač na kompu jel mi je nedavno hdd crko pa sad dok sve nesredim nemogu na net poslat i take stvari!!

ev ja sam ljubitelj gta seriala i sve sam prešo i na svakom sam serialu svakih 10 posto odvojio save tak da imam i za gta iv al moram nač na kompu jel mi je nedavno hdd crko pa sad dok sve nesredim nemogu na net poslat i take stvari!!
U redu, kada budes mogao,molim te da uplodas na neki servis... Hvala ti puno !!

e brate i meni treba save game ja stao na 20 posto tamo ona misija di trebas pogledat email od daj si primljen na spoj kod onog fageta, daj upload na rapid i postaj link, zivio brate sto godian i ljubi te deda zika sa devet bika,

a kako stavit save na gta 4 kad u my documents niti u administrator`s documents nema save-a

Mislim da čisti save game neće raditi jer je povezan sa XLive. Dakle, potrebno je kopirati i jedno i drugo:
Windows 7, Vista:
C:\Users\*IME*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Users\*IME*\AppData\Local\Microsoft\XLive
Windows XP: (ovako nekako, nisam siguran)
C:\Documents and Settings\*IME*\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV\savegames
C:\Documents and Settings\*IME*\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
Molio bih,ako netko ima save game od GTA IV,da je stao na 40 % igre,ili 30 %,da uploada na RS ili MU... Hvala unaprijed!