nul-3 uto 17.7.2012 16:47

Fortnite je PC ekskluziva koja je najavljenja na ComicConu ove godine. Igra je cooperativni survival, cilj je preko dana sagraditi bazu a preko noći obraniti se od horda neprijatelja. Sve je to rađeno u  Unreal Engineu 4, tako da izgleda prezakon. Još jedna od igrinih čari je ta da je sve dizajnirano u "dječjem" stilu, kao u crtanim filmovima.

 

Igra još nema svoj datum izlaska, ali se u traileru može vidjeti da se na njoj radilo još i 2011. tako da datum izlaska nebi trebao biti predaleko (osim ako se ugledaju na starcraft II)

 

Po meni najzanimljivija činjenica je ta da svoju bazu gradite sami :D

 

Evo trailera:

http://www.youtube.com/watch?v=2GSfjeYVpkQ&feature=player_embedded

 

 

Te jedan-jedini službeni screenshot:

  

markos1191 pet 20.10.2017 10:39
Gamer15 kaže...

igram,solo igrac,trenutno se i ne snalazim bas najbolje,totalni noob...

par rundi odigral i jako lose je to izgledalo haha

 Tako to krene sa svakom igrom :)

Ja igram kad mogu sa burazom duo, nismo pobijedili jos nijednu, a solo sam par puta imao Victory Royale, ali sam u početku bio loš isto.

Treba se prilagoditi na mehaniku i dinamiku igre :)

Jarvan sri 25.10.2017 16:28

Jel tko zapeo na welcome screenu?

Jednostavno neda kliknuti na tipku CONFIRM, i naravno ni enter ne šljaka ... probao reinstall ... neće, čak sam prešao s desetke na sedmicu, i neće...

Kaj je stim epicom?

Kresimir4 sub 11.11.2017 19:42

Mislim da treba neki discord, ali stvarno. Danas 9 ljudi online zovemo se medusobno netko igra, netko afk nista se ne zna. Napravio sam discord, svaki dan cu tu biti, napravio sam sobe i mislim da je ovo ok. Kada se dodamo svi, ugasimo ingame chat jer nam vise ne treba. Isto tako razlog za pravljenje discorda je taj sto netko koristi skype, ingame, discord, ts itd, ovako svi smo skupa, znamo tko igra, udes u kanal i eto ga, 1 otide, zoves drugoga i amen.

 

https://discord.gg/JMxw9fQ

 

Edit: Evo lista balkanaca: 

 

Ovaj podrcrtani neznam jeli nas

 

http://prntscr.com/h96nz8

http://prntscr.com/h96o7y

Kresimir4 uto 21.11.2017 00:50

Prvo reinstaliraj epic launcher, izbrisi ga i opet instaliraj. Ako ne pomaze desni klik na Epic launcher i pod target upisi ovo selektirano https://answers.unrealengine.com/storage/temp/33227-launcherhttpfix.jpg  -http=wininet

Ako ne pomaze vidi u firewallu jeli Epic launcher blokiran iako ne bi trebao biti, sumnjam da je ovo, ali eto.

 

Sada sam malo dalje gledao, ako klikas na launcher i nece se upaliti otvori task manager i ugasi sve Epic Launcher procese i onda pokusaj opet, pricekaj neko vrijeme mozda mu treba vremena.

 

To je sve sto sam uspio naci, ako i dalje ne radi pokusaj ih kontaktirat http://help.epicgames.com/customer/portal/emails/new