CoD2 problem sa config fileom i rconom pls help

Prvo se zelim unaprijed ispricati ako postoji vec neka tema na ovu foru, al sam trazio i nisam naso. Takodjer zelim napomenuti da sam "guglo" par sati al nigdje nisam mogo nac ono sto trazim.
Da prijedjem na stvar:
Kupio sam cod2 server (1.3v).
Koristim CoD Rcon Tool 11.1.3.
U in-game chatu sam postavio zabranjene rijeci, poruke upozorenja, poruke dobrodoslice itd.
I radi sve super, ali nakon sto iskljucim rcon, naravno, do ponovnog pokretanja rcon toola, ne rade ni te postavke. I zato vas molim da mi kazete mogu li se te postavke unijeti u sam config file servera, te sto trebam upisati i gdje u configu servera? Bio bih vam jako zahvalan kad biste mi odgovorili na ovo pitanje.
/edit: Zaboravio sam jos nesto pitati. Na serveru imam mod PAMD105 i kad upisem u rcon "pam_mode cb" (bez navodnika ofc), vrti mi normalno, ukupno 20 rundi, halftime na 10. A kad upisem "pam_mode pub" vrti mi 24 runde, halftime na 12. Zanima me kako rijesiti taj problem?
kada napišeš koje poruke hoćeš da se vrte na serveru stalno trebaš odabrati "Set as PB task" (označeni ti je na slici), barem je meni tako htjelo... a za drugi dio pitanja nezz, sry, vise neigram cod2, a ovo znam jer sam to isto radio na cod4 serveru =\

Zar nije pam_mode_pub predviđen da ima 24 runde? Mislim da to nemožeš mijenjat.

Imam cod4.Imam rcon al se s njim neznam koristit...Neznam kako da pisem one poruke i kickam igrace itd.molim pomoc
:(

Pozz :D....Dakle stvar je u tome da si ti dobio game panel od tvrtke od koje si kupio server Tamo imas glavni CONFIG file od servera i tamo upisujes cmd-ove koje bi zelio da se stalno koriste na serveru tj. tamo postavljas postavke ali tako da ostaju za stalno (ono sto tebi treba)...neznam sad detaljno koje su komande za to no ugl proguglaj si malo sigurno pise....a sto se tice ovog pam_mode puba i cb-a. Znaci pub_mode pub je namijenjen za igranje na pubu, sastoji se od 24 runde dok je pam_mode cb predviden za igranje pcw i CB warova. Znaci ako zelis 20 rundi upises /rcon pam_mode cb i to je to. Nadam se da sam bio od pomoci.

To je server na kojem mozes igrat...ima sve komande itd...Al ja neznam sta trebam napravit da mogu upravljati tim serverom.

rijesio sam problem...
Prvo se zelim unaprijed ispricati ako postoji vec neka tema na ovu foru, al sam trazio i nisam naso. Takodjer zelim napomenuti da sam "guglo" par sati al nigdje nisam mogo nac ono sto trazim.
Da prijedjem na stvar:
Kupio sam cod2 server (1.3v).
Koristim CoD Rcon Tool 11.1.3.
U in-game chatu sam postavio zabranjene rijeci, poruke upozorenja, poruke dobrodoslice itd.
I radi sve super, ali nakon sto iskljucim rcon, naravno, do ponovnog pokretanja rcon toola, ne rade ni te postavke. I zato vas molim da mi kazete mogu li se te postavke unijeti u sam config file servera, te sto trebam upisati i gdje u configu servera? Bio bih vam jako zahvalan kad biste mi odgovorili na ovo pitanje.
/edit: Zaboravio sam jos nesto pitati. Na serveru imam mod PAMD105 i kad upisem u rcon "pam_mode cb" (bez navodnika ofc), vrti mi normalno, ukupno 20 rundi, halftime na 10. A kad upisem "pam_mode pub" vrti mi 24 runde, halftime na 12. Zanima me kako rijesiti taj problem?