PC igre

Call of Juarez: Gunslinger

doktor1 uto 21.5.2013 18:36

Meni je ok... Igra djeluje zabavno ako već nema neke likove i priču. Osjećaj napucavanja djeluje odličan, a i je takav koliko se čini po recenzijama..

Pogledat neki kvalitetan, vestern i onda se uživit te krenut pucat po svima..., (u igri mislim, ne u RL...)

dar01 čet 23.5.2013 17:16
quickr kaže...
lion27 kaže...

Sad bas igram, fenomenalna igra, grafika, igrivost,oruzja, ocjena 9.5/10.

Zahtjevna?

ma vraga. na mojoj kartici gpu radi na 50% a imam 120 frejma sve na high. dobra je grafika i nezahtjevna. to bi slabe karte bez problema vrtile

doktor1 čet 23.5.2013 18:40

Zbilja ugodno iznenađenje. Kao šta je već rečeno napucavanje je odlično, zbilja zabavno. Tu je i priča koju pratimo kroz naraciju glavnog lika sa kojom pratimo njegove zgode i susrete sa mnogim poznatim likovima iz WW svijeta.

Prezentacija je također odlična. Nije poput Borderlandsa, ali nije ni daleko. Modeli likova su odlični, kao i teksture, (ovo je slika sa uključenim sweetFX pluginom). Zvuk oružja, metaka i pozadinska podloga je također odlično odrađena i daje štih western filmovas i ugođaja...

Kako napredujemo skupljamo iskustvo i "Skill Tree" je dosta velik:

Kroz igru skupljamo "Nuggets of Truth" kojih ima mnogo i imaju zanimljive priče sa divljeg zapada...

quickr pet 24.5.2013 08:51

kupio sam, fučkaš 15 baksa i moram reći igra je super. nije zahtjevna uopće, vrtim je na max a lap nije neki. 

izrazito linearna ali naracija, priča, igrivost na visokom nivou. nabijačina za ono, mozak na pašu i udri {#}

sviđa mi se onaj arcade mode pa kad se pređe igra ima se kaj raditi.