Baldur's Gate III

koliko znam krajem 2009. god. izac ce Dragon Age: Origins rpg koji bi se trebao poprilicno oslanjati na pricu kao i baldurs gate i isto ga pravi Bioware koliko sam vidio po internetu dosta igraca je vec naziva novim baldurs gateom pa progooglaj

evo nekog zanimljivog linka

gz necro :D

Nije li nekrofilija kod nas zabranjena?
Covjece odgovaras na post star 4 godine :)

a sta cu bezveze otvarati novu temu

Pa već ima tema gdje se raspravlja o tome jel to glasina ili ne OMG
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-games-master-vijesti/uskoro-novi-baldurs-gate/141713.aspx?page=0&jumpto=2717770&sort=asc&view=flat
A sad ostavite ovu mrtvu temu na miru-

Još nije zalokana, pa možemo pisati koliko hoćemo.
Super je ići otvarati novu temu kad već jedna postoji
Ali što je - tu je ... idem baciti oko tamo...
off:
OMG <- kako to balavo biberfanovski zvuči...

http://baldursgate.com/ Sad ima i nekakav countdown

Ali je prazan :\
EDIT: Nije više. Još samo 11 sati do nečega :)

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/qy5ks/baldurs_gate_enhanced_edition_announced/
Dolazi nam enhaced edicija tj. Remake prvog i drugog dijela . Novi engine + neki stari devovi = IM HYPED !

Ma kakav Diablo 3, ovo je vijest dana! Jedva čekam!!!

Sweet.
Neka postave dobre temelje pa možda dočekamo i nastavak.

<- preorder!!!!!
Nevjerojatno... kakva god da jest... BG3... to jemoj san!
I Fallout 3 - original!

Pa da se prikljucim forumskoj nekrofiliji.
Mislim da nakon 10 godina slobodno i bez bojazni mozemo odgovoriti OP-u da je rijec samo o glasini.

dok OP čeka ima Wasteland 2,Pillars of Eternity,Divinity,Pathfinder Kingmaker,Shadowrun...Dost dobrih zadnje 2 godine šta se oldsul izometrije tiče

BG2 mi je jedna od najboljih igrara ikad, a odigro sam je tek prvi puta prije neke 3 godine.
Prije koji tjedan na Larian (koji mi je jedan od najdrazih dev timova) linkali neku sliku i likovi data mineaju badurs gate 3 u tagovima i odma sam znao da je to to. Ovo ide instant preorder. Sa licencom od DnD i timom i strasti kojom Larian radi igre ovo ce bit pun pogodak.
Najava, hype teski. Mind flayer

Samo se nadam da neće ukakat sa lootboxovima i DLC-ovima koji se plaćaju svaki drugi tjedan,i sve te ostale "moderne" gluposti.
Nek zadrže ovu varijantu ko sa DOS-om,fino napravi igru,zakelji cijenu i amen.

Ako je gledat sve Larianove prijasnje igre, nes nist platit i jos ces sav buduci sadrzaj i Enhanced edicijed dobit za djabe.
Igra dolazi na steam i gog, a meni je gog fantasticna stvar

Oooooooooooooooooo

Igra dolazi na steam i gog, a meni je gog fantasticna stvar
Ma ak bude bar neki potostak doživljaja BG1 ili BG2 ili IWD platim koliko god treba - takve igre se ne rade više jer niko ne želi raditi igre di trebaš uključit mozak dok ju igraš i di nije ubi 48534578241 ovog npc-a u toj istanci da bi dobio privjesak koji ti daje xy bez čega si inace qurac,,,, Baldurs gate serijal skupa sa Icewindale i Fallout 1 i 2 to mogu reći da sam sretan kaj sam stariji pa sam imao čast igrati takve igre u doba kad je čak i ta grafika koja sada izgleda smješno bila top i taj zbroj vrhunski odrađene igre i priče i svega je jednostavno nešto posebno ...

Ma ak bude bar neki potostak doživljaja BG1 ili BG2 ili IWD platim koliko god treba - takve igre se ne rade više jer niko ne želi raditi igre di trebaš uključit mozak dok ju igraš i di nije ubi 48534578241 ovog npc-a u toj istanci da bi dobio privjesak koji ti daje xy bez čega si inace qurac,,,, Baldurs gate serijal skupa sa Icewindale i Fallout 1 i 2 to mogu reći da sam sretan kaj sam stariji pa sam imao čast igrati takve igre u doba kad je čak i ta grafika koja sada izgleda smješno bila top i taj zbroj vrhunski odrađene igre i priče i svega je jednostavno nešto posebno ...
Larian je u pitanju, ocekujem da taj postotak bude preko 100. Odigraj D:OS i D:OS 2 ako nisi, pogotovo dvojka, vec su oni nadmasili Baldurs Gate... Al nostalgija je zajebana stvar...

CP2077, VtM:BL2, BG3... Single Player nije mrtav.
(not thanks to You EA, Ubisoft etc)

Larian je u pitanju, ocekujem da taj postotak bude preko 100. Odigraj D:OS i D:OS 2 ako nisi, pogotovo dvojka, vec su oni nadmasili Baldurs Gate... Al nostalgija je zajebana stvar...
NIšta mi još nije nadmašilo BG... slažem se da je možda 90% ove izjave nostalgija, ali tako je.

NIšta mi još nije nadmašilo BG... slažem se da je možda 90% ove izjave nostalgija, ali tako je.
da ni meni D.OS mi je malo prešaren i nije mi lego nekak
po prvi put postam neku temu, pa se nadam da nisam otvorio 2 put istu temu, koliko vidim nigdje do sada nije bilo govora o ovoj igri, da li uopce ima govora da ce se radit, da li se radi, i oce li uopce ikad ovo ugledat svjetlo dana. Veliki sam fan ovoga serijala, kao i opcenito svih igara ove tematike D&D i Forgotten Realmsa, i prije svega me zanima da li je neko od vas cuo uopce da ce ova igra izac IKAD, i sta je sa Biowareom i Black Isleom, citao sam svasta po netu, po forumima, vecinom neistine pa me zanima ako neko zna vise o ovome da iznese svoj komentar ili ostavi neki link di ima nesto detaljnije napisano o mogucem izlasku BG III
Hvala.