Samsung Galaxy Watch
Ultra je debelo preskup da bih ga uopće razmatrao, a običan mi na prvu ne izgleda kao da donosi puno novosti. Vjerojatno ostajem na svom 6 classic i dalje.
Ultra je debelo preskup da bih ga uopće razmatrao, a običan mi na prvu ne izgleda kao da donosi puno novosti. Vjerojatno ostajem na svom 6 classic i dalje.
Da, slažem se. Uopće niti ne gledam novu seriju koliko mi ovaj 6 classic dobro radi. U odnosu na neke prethodne generacije, mislim da mi ovdje najviše znači brzo punjenje. Uopće se ne brinem oko baterije previše iako mi je AOD stalno uključen.
Opet miču rotating bezel pa ce ga vratiti za godinu dana na Galaxy Watch 8.
Ne razumijem zasto bježe od nečega po čemu su prepoznatljivi i dizajnom se priblizavaju izuzetno ružnom Apple Watch Ultra.
Imao sam GW3C, pa GW4C, a kad sam vidio u kojem smjeru ide GW7 upgrejdao sam se prije par dana na GW6C. Dizajnom su to tri jako slicna sata, ali sve radi savršeno.
699 eura
319 eura
Galaxy Watch 7 Bluetooth (40mm)
349 eura
Galaxy Watch 7 Bluetooth (44mm)
369 eura
399 eura
https://www.youtube.com/watch?v=sQABYBtFef0
Pozdrav, ima netko da koristi Galaxy Watch i Honor telefon? Trenutno sam na Galaxy Watch 5 Pro + Samsung S21 Plus što normalno funkcionira savršeno pa se bojim kakva bude situacija s uparivanjem i korištenjem sa Honor Magic6 Pro.
Pozdrav, ima netko da koristi Galaxy Watch i Honor telefon? Trenutno sam na Galaxy Watch 5 Pro + Samsung S21 Plus što normalno funkcionira savršeno pa se bojim kakva bude situacija s uparivanjem i korištenjem sa Honor Magic6 Pro.
Koristio sam ja jedno kraće vrijeme dok sam imao Honora Magic 6 Pro. Većina stvari radi ok kad instaliraš wearable aplikaciju na Honor. Stvari poput upravljanja alarmom i neke naprednije health stvari ne rade (ekg, mjerenje tlaka...).
Kako radi Galaxy Watch 7 LTE? Čitam da ne treba biti SIM-ica unutra, treba ga povezati preko Samsung Wereables i onda je neovisan o mobu. Jel to funkcionira na našim mrežama?
Kako radi Galaxy Watch 7 LTE? Čitam da ne treba biti SIM-ica unutra, treba ga povezati preko Samsung Wereables i onda je neovisan o mobu. Jel to funkcionira na našim mrežama?
Unutra je e-sim čip a ti samo podatke od operatera uneseš. Radi na svoje podatke ali ne znam ko od naših operatera podržava multisim opciju jer nema smisla da plaćaš posebnu pretplatu za broj u satu.
Koliko vidim, podržava HT, ali to dodatno naplaćuje. Ipak će odluka past na dobri stari bluetooth. :)
Galaxy Watch Ultra će koštati 699 eura, a Galaxy Watch 7 319 eura
Objavljeni apsolutno svi detalji o Galaxy Watch Ultra i Watch7 satovima iz Samsunga, znamo i cijene