MladUSrcu pon 22.7.2019 09:41

Pozdrav,

 

htio bih vašu preporuku za kupnju smartwatch-a. Zanimaju me iskustva i koji bi ste mi preporučili. Sat bi koristio u sportske aktivnosti, tipa trčanje, plivanje, vožnja bicikla i tako to, a i po mogućnosti svakodevna upotreba. Volio bih čuti vaša misljenja i preporuke ako možete podijeliti.

 

Hvala vam

Kornelije sri 7.8.2019 14:19

Vidi nikom se neda pisati bas ste neki ,,,kompa rado bi ti pomogao ali sam telac sto se tice toga ..... Usput i ja bih uzeo neki sat gledam trazim ...sto vise citam sam gluplji jebem te zivote ...... 

Vidim da nas isti problem muci ....sto sam skontao treba ti za sport, meni za bicikli, da ima mogucnost pracenja tipa strave da znam koliko sam km odvozio ,orkucaj srca mi ne treba bitno da kuca a kad mi je jezik do poda onda  trebam usporiti.

A bilo bi pozeljno da svijetli i da je saren,šareno je i budali drago 

Mislim da je za nas ovaj samsung gaer 3 ako se ne varam nije nesto kinte a posluzio bi nam bar za pocetak .....

Ako neko ima slucajno neki predlog neka baci poruku ,nece vam prsti otpasti i ovako pola vas svira kurcu ovdje ,,,, placam pivu i cevape kad se sretnemo 

CyberDemonVZ sri 7.8.2019 15:15

Ej dečki, ima vam nekoliko tema gdje ljudi razgovaraju o ovim satovima.

Amazfit - napravljeni pod okriljem Xiaomija. Ima već dosta modela, narukvice, satovi, neki podržavaju i ronjenje do 5ATM.

Huawei - narukvice, sat. Odlična kvaliteta izrade. GPS ima samo sat. Odlično trajanje baterije

Apple - visoka cijena, super mjerenje srca. Dizajn nije kao običan sat. Ima sim karticu.

No name Kinezi - ima zadnjeg sranja, ima OK satova. Ali uvijek puno pročitati po netu o određenom satu.

 

Ako imaš vremena obavezno otvori SmartWatch Ticks na YouTubeu i gledaj videe.

MladUSrcu pet 9.8.2019 10:09

Pozz, na kraju sam uzeo samsung gear s3 frontier... za mene je sasvim dobar, ima hrpu toga, a baterija traje puna 4 dana..barem je tako kod mene. Imas dosta opcija od sportova, pa čak i jogu (biciklo,hodanje,aplizinam,plivanje,trbusnjaci,sklekovi,cucnjevi,iskoraci,trcanje,hodanje, sobni bicikl, traka za trcanje, i jos dosta toga)

 

Jedino jedma mala zamjerka, sad nezz jel to do sata ili sta.... Napisao sam jedna novi post o tome, pa cekam da vidim jel tko imao slicnih iskustava. Naon nekon vremena, sat promijeni sam broj aplikacija od kojh primam obavijesti... znaci imam ih 17, a on sam ih spusti na 14, tocnije izbaci whatsapp,instagram i messenger... Panakon toga moram vracat sat na tvornicke postavke da bih to dobio nazad...

djdino0402 sub 8.2.2020 11:09

Poštovanje,

 

Trebam pomoć....

 

Kupiti Galaxy Watch ili Huawei GT 2?

 

Znam da je Galaxy fludiniji, navodno i precizniji, a Huawei rastura što se tiče trajanja baterije. Koliko je ta baterija razlog da ipak uzmem Huawei? Baš se dvoumim... Hvala na pomoći!

 

djdino0402 uto 17.3.2020 13:49

Ipak sam uzeo Galaxy Watch 46 mm s obzirom da je kompletniji smartwatch u odnosu na Huawei kojem sam kao prednost našao isključivo samo dizajn i duže trajanje baterije. No, na Galaxy mi baterija traje 4-5 dana i uopće nije nikakav problem u svezi toga. Hvala na pomoći!

Satko22 sri 21.4.2021 10:28

Kupujem garmin forerunner 45s za poklon za sestru koja se lagano bavi trčanjem, 4-5 km 3x tjedno, povremeno vozi bickl, dakle skroz amaterski za gušt. čitam recenzije i čini mi se da sam dobro izabrao, ali čisto bih prije nego pljunem 1k provjerio ako tko od bugovaca ima iskustva s tim modelom i kako se ponaša nakon više mjeseci korištenja, je li baterija okej i slično. plan je nabavka iz smartsona, pa ako netko ima koju riječ o njima za dodati, bio bi super plus.