Ostalo
Smiješne slike - arhiva

Zar ne postoji tema Humor?

Gamer-gts kaže...
ne moraju nuzno bit vicevi kaze tema humor a smijesne slike spadaju pod to al dobro kad ste vec otvorili temu

Paolo2612 kaže...
Da je postoji i tema Humor, samo mislim da bi i ova tema bila ok, jer tamo nema bas nesto slika(mozda ih nema uopce), a ova se samo odnosi na slike.
BTW: evo jos slika za ljubitelje cod-a

anshika05 kaže...
hahahahhahaa
To još nisam vidio
dobra...

anshika05 kaže...
hahahahhahaa
ova je jaka

markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
Da je postoji i tema Humor, samo mislim da bi i ova tema bila ok, jer tamo nema bas nesto slika(mozda ih nema uopce), a ova se samo odnosi na slike.
markoal me posjetio s ovom slikom
ja cu dodat jos jedan vic az cod nadam se da se necete ljutit!
vic:Call of Duty ovisnik koj cjele dane hala cod dođe on u vojsku na bojište i kaze JOJ GLE KAK JE SUPER GRAFIKA!

UBIZEC cORPORATION kaže...
markoal kaže...
Paolo2612 kaže...
markoal me posjetio s ovom slikom
ja cu dodat jos jedan vic az cod nadam se da se necete ljutit!
vic:Call of Duty ovisnik koj cjele dane hala cod dođe on u vojsku na bojište i kaze JOJ GLE KAK JE SUPER GRAFIKA!
hahaha
to si ti smislio? xD

keiichi26 kaže...
malo matematike
hahaha
brutalno...posebno ova druga :D

ovakva tema vec postoji pod nazivom vama naj slike

Dinjo kaže...
ovakva tema vec postoji pod nazivom vama naj slike
omg daj prestanite vise s tim kaj nevidis razliku vama naj slike i smješne slike....naj slike moze znacit najljepse a smjesne su smjesne a najljepsa slika ti valjda nije smješna

keiichi26 kaže...
malo matematike
I od mene jedan hangman, kolegama je bilo malo dosadno na predavanjima, mlados' ludos', ali barem su se i dalje bavili elektrotehnikom.
Za ovu drugu se izvinjavam ako je već bila na nekoj temi, ne sećam se gde sam je pokupio. Uputstvo: iz svake kolone nasumično izaberite po jednu sintagmu. Postupak ponavljajte u nedogled. Uz malo vežbe, možda od vas postane uspešan političar.

Paolo2612 kaže...
postoji ali tema humor je sve što je smiješno znaći vicevi, izjave, idt a ovo je samo za slike

gamer2400 kaže...
Paolo2612 kaže...
postoji ali tema humor je sve što je smiješno znaći vicevi, izjave, idt a ovo je samo za slike
Na tu foru bi se moglo pokrenut 50 tema: smiješni video, smiješne prezentacije, smješne animacije... Ali ok što se tiče mene, ionako ja nisam moderator

Paolo2612 kaže...
gamer2400 kaže...
Paolo2612 kaže...
Na tu foru bi se moglo pokrenut 50 tema: smiješni video, smiješne prezentacije, smješne animacije... Ali ok što se tiče mene, ionako ja nisam moderator
e pa onda šuti 

anshika05 kaže...
Paolo2612 kaže...
gamer2400 kaže...
Paolo2612 kaže...
e pa onda šuti 

HELP HELP I'M BEING REPRESSED

Smijeh je lijek pa idemo svatko jednu smiješnu sliku