Slanje paketa

Gls. Povoljno, jednostavno, brzo. Sa svim ostalim je uvijek nešto bilo...

Overseas ce ti najbrze doci po paket.. cak i ako navecer narucis, drugi dan dodu.. GLS moras naruciti do, mislim, 12, da bi dosli drugi dan

Pozdrav. Zanima me koja kurirska sluzba se najvise isplati?
Sto cjenovno, sto vremenski. Treba pokupit paket s moje adrese i dostavit ga na drugu adresu u Hrvatskoj, 400km dalje. Unaprijed hvala
Ako ne mora bit vrata do vrata Tisak je najpovoljnija opcija.

Hrvatska Pošta će najbrže doči po paket i dostavit će ga....eventualno....možda.

Overseas ce ti najbrze doci po paket.. cak i ako navecer narucis, drugi dan dodu.. GLS moras naruciti do, mislim, 12, da bi dosli drugi dan
Da. Najbrze dodu po lovu, istina.
Prije 2 dana su skupili paket.. biti će dostavljen nekad sljedeći tjedan. Iako zena iz sluzbe za korisnike govori da jucer da je to na putu za Zg i da ce biti dostavljeno jutros.. Maloprije mi njena kolegica kaze da nije na nikakvom putu i da nece za zg prije ponedjeljka. Laganih 7€ u vitar.
Nemojte koristit overseas, uglavnom.

Mali update.
21.2. zapocelo rjesavanje prituzbe
26.2. priznali da su u krivu i da ce novxi bit vraćeni.
Danas, 26.3., tocno mjesec dana nakon - novci jos nisu vraceni. Kontaktirao sam ih prije par dana, cisto iz zayebancije.. njihov zaposlenik me moli na mailu za jos malo strpljenja.. inace, radi se o cifri manjoj od 30€.
toliko su losi da sam odusevljen

HP, bicikl u kutiji iz VK u Split za manje od 24 sata. Pokupili paket poslijepodne a sutra prijepodne isporučeno.

Inače sam slao pakete sa HPExpress pa sa Paket 24 i bilo mi je ok. Cijena malo veća od ostalih ali dostava je brza i uredna.
I sada, šaljem paket iz Zagreba u Solin. Pošljem ga u podne jedan dan i već drugi dan u jutro je u Solinu.
Htio sam poslati i drugi paket ali mi nisu htjeli primiti u poštanskom uredu jer je duljine 128cm.
Popunim ja na webu obrazac za prikup i za tri sata dođe kombi pokupi paket i vrati ga za pola sata jer je vozaču tako šef rekao, da ga vrati. Jer, po novome, prikup je za pakete do 60cm duljine. A sjećam se kako su mi prije koji mjesec kupili iste takve pakete. Vozač mi kaže da sutra nazovem neki broj pa će doći kamion po taj paket itd. Potom, dam si truda i prođem web Hrvstkih Pošta i ne nalazim kako zatražiit prikup paketa duljeg od 60cm. Valjda baš treba zvati i razgovarati na taj info broj. Tad si već premišljam, pa mogao bi zatražiti neki drugi servis. Prijatelji mi hvale GLS i ja odem na njihov web i popunim obrazac i platim karticom. Malo mi je čudno jer me nisu pitali masu niti vrijednost paketa. Mislim si, ako bi se paket iništio ili izgubio, kako bi ishodovao naknadu?
I, slijedeći dan ja čekam prikup paketa, GLS-a niti traga niti glasa. Tek dan iza, kasno popodne su pokupili paket. Baš me zanima kad će biti isporučen.
Dakle, 8.4.2025. u podnevnim satima šaljem dva paketa u poštanskom uredu sa Paket24. Jedan paket primaju a drugog odbijaju jer je "velik" (duljine 128 cm) makar je ukupna masa 10kg.
Istu večer naručujem GLS uslugu na web-u.
Dana 9.4. u jutro Paket24 je isporučio pošiljku u Solinu. Ja čekam prikup GLS-a ali njih nema.
Dana 10.4. GLS kasno popodne prikuplja paket i odvozi ga...
Pa vi sad budite pametni, kako slati paket koji je veći od tih 60cm?
Kad će GLS isporučiit paket?
Pozdrav. Zanima me koja kurirska sluzba se najvise isplati?
Sto cjenovno, sto vremenski. Treba pokupit paket s moje adrese i dostavit ga na drugu adresu u Hrvatskoj, 400km dalje. Unaprijed hvala