jucca uto 13.12.2022 12:38
Cansee kaže...
izith kaže...

Nisam siguran spada li ovo tu ili u Smiješne slike...  

https://www.njuskalo.hr/numizmatika-kovanice/euro-kovanice-hrvatska-oglas-39125036

ovakvu idiotariju nisam vidio dugo. Volio bi vidjeti lice čovjeka kojemu je ovo palo napamet.

Također bi volio vidjeti lice čovjeka koji će to kupiti, ako se nađe neki. 

Da nije utakmica večeras pogasio bi sve i smotao kablove, ovo je vrh.

heeh, mislim da se i posti i sl mjestima prodaje isto.

Meni se mater pohvalila kako je kupila kesicu eura, i da je spremna hahah. Umro sam kad sam cuo

Cansee uto 13.12.2022 12:48
jucca kaže...
Cansee kaže...
izith kaže...

Nisam siguran spada li ovo tu ili u Smiješne slike...  

https://www.njuskalo.hr/numizmatika-kovanice/euro-kovanice-hrvatska-oglas-39125036

ovakvu idiotariju nisam vidio dugo. Volio bi vidjeti lice čovjeka kojemu je ovo palo napamet.

Također bi volio vidjeti lice čovjeka koji će to kupiti, ako se nađe neki. 

Da nije utakmica večeras pogasio bi sve i smotao kablove, ovo je vrh.

heeh, mislim da se i posti i sl mjestima prodaje isto.

Meni se mater pohvalila kako je kupila kesicu eura, i da je spremna hahah. Umro sam kad sam cuo

u pošti se prodaje 13,28 eura za 100 kn. Što i jest realan tečaj i to je sasvim razumno kupiti, i ja sam to kupio u pošti da imam prva dva dana za pekaru i slično.

Problem je što ovi idioti prodaju tih 13,28 eura za 150 kn.

Damir22 uto 13.12.2022 12:50

Neznam sto je ovdje smijesno, ili sto je biser.....

Osim cijene, no, i ona bi bila opravdana da je ovo neki "jubilarni", "memorijalni" ili neki paket, u nekoj kutijici, nesto....

I da se jos uvijek ne moze posvuda nabaviti za 100kn :)

No, uskoro nece......

Ali realno, kako je ovaj start paket zamisljen samo da premosti 1.1. i/ili eventualne probleme s bankomatima, karticama i sl..... Cisto da imas za burek kad ides na posao, bankomat ne radi, a sve sto si imao si potrosio za docek.... ;)

I masa ljudi je bez naknade promjenila 100kn za vrecicu eura.... Sto da ne, ionako moramo

Ali, nije mu los tecaj, sto je je ;)

Ivan(4) pon 26.12.2022 12:12

Šta, polovna 6800XT ne vredi 500-tinak €?

Ali da, za ovo u oglasu...  Jednu od tih kartica (baš Nitro+) sam prodao nedavno za 95€ i bio relativno zadovoljan. Pre 4 godine sam je kupio, tad je izašla iz istog takvog riga i ja sam je platio 150€. Pre jedno godinu dana je mogla solidno da se zavalja, tad je možda i ovaj mogao da proba sa takvim oglasom.

Vavoom sri 26.4.2023 12:56

Evo još jedan scammer 

Lik veli da prodaje Grundigovu radio budilicu, a na slici je Phillipsov model, a prema Googleu nema tog Grundigovog modela, već samo Phillips 

Edit: Zaboravio sam okačiti i opis, sad u njemu se spominje Diora, nigdje ni Grundig ni Phillips