Krizmani kum

pozz ljudovi
zanima me jel netko zna da li za krizmanog kuma se moze uzeti maloljetna osoba koja je krizmana?
kada sam se ja krizmao moglo se, neznam kako sada ide

Može, evo ja sam ti primjer .

Za krizmanog kuma uvjeti su :
da nije rastavljen,
da je i on krizman
da je stariji od 16 godina.

da nije rastavljen,
da je i on krizman
kum ti ne smije živiti sa curom (mora biti oženjen)

da nije rastavljen,
da je i on krizman
Kako sam onda ja bio sa 14???

možda si se "svidio" svećeniku....

možda si se "svidio" svećeniku....
Hehehehehe možda! Nemam pojma, nije se ništa bunio
recimo dok sam ja išao dvojica su bili jedan drugome kumovi i svećenik rekao "sve ok" - znači prvo je jednog krizmao, pa drugog (to nisam bio ja
)

NEMORA bit stariji... Glavno da je krizman i moze bit kum :)...

a čovječe šta je bug forum na kraju postao? mjesto gdje ćeš prije pitati ljude koji se pretežno bave informatikom nego da ćeš otići pitati nekog svećenika o pitanju krizmanog kuma

da nije rastavljen,
da je i on krizman
kum ti ne smije živiti sa curom (mora biti oženjen)
LOL?

pozz ljudovi
zanima me jel netko zna da li za krizmanog kuma se moze uzeti maloljetna osoba koja je krizmana?
Osoba koja ti je kum mora biti obavezno krizmana, a sve ostalo ovisi o zadrtosti i zdravom razumu svećenika. Neki su realni i ok, a neki imaju zahtjeve koji nebi ni sam papa ispunio.

Da kao naš novi župnik pazi ovo,oni koji žive jedno 8-9 ulica dalje nemogu se krizmat u našoj crkvi.To je njegovo ''novo'' pravilo.Ja se sad neću krizmat sa ostatkom razreda jel svi skoro žive blizu,dok sam ja u p***i ma***ini .

Ja već mislio da na forumu tražiš kuma...

a da jednostavno pitas svecenika
pozz ljudovi