Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

prodavac : @acmilan2
kupac : ja
uredjaj : neispravan lenovo 520
kolega dao odlicnu ponudu, laptop ocuvan, poslao odlicno zapakirano i sve kako je i napisa.
laptop izgleda uspjesno popravljen nakon swapa bios chipa i stavljanja starije verzije biosa. treba jos testirat.
kolega je pretpostavljam cak mjenja pastu na cpugpu, jako uredno je slozi sve nazad.

naravno ocjena 6/5
preporuka definitivno.

preporuka definitivno.
Hvala lijepa kolega dabar_solta_V2 . Da nisam sad slucajno naisao na temu, ne bih ni znao da me hvalis hehe.
I kolega je bio dobar kupac, uplata unaprijed po dogovoru, slanje i brz dogovor, također preporuka za dalje!

Prodavac: @acmilan2
Kupac: ja
Predmet: Zotac Trinity RTX 3080
Kolega odgovorio na post di tražim grafičku karticu, dogovorili se, sve stiglo super zapakirano, grafička očuvana, očišćena i najbitnije od svega radi ko singerica.
Ja sam zadovoljan ocjena 5/5

Prodavac: @acmilan2
Kupac: ja
Predmet: Zotac Trinity RTX 3080
Kolega odgovorio na post di tražim grafičku karticu, dogovorili se, sve stiglo super zapakirano, grafička očuvana, očišćena i najbitnije od svega radi ko singerica.
Ja sam zadovoljan ocjena 5/5
Hvala kolega, drago mi je da je tako.
Pohvale i tebi, sve je bnilo lijepo i brzo dogovoreno i nadam se da cemo opet poslovati!

Prodavač:
Predmet:
Opis trgovanja: nema se šta reći, trgovali par puta! Vidio da prodaje 13-icu, javio mu se odmah, brz dogovor još brža uplata. Sada buRRazeRRi imaju identične mobitele.
Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem
Ocjena: 5/5
Prodavač:
rocko9
Predmet:
Asus Rog Keris + Roccat Sense core
Opis trgovanja: pošto je imenjakov sin složio PC od RoG komponenti, kupio sam od kolege RoG mišonju njemu za poklon, a podlogu sam ostavio sebi. Kolega i ja dogovorili sve u najbržem vremenu. Novci prebačeni odmah, jučer poslano i evo danas ujutro stigao paket u BoxNow.
Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem
Ocjena: 5/5