Ostalo

Dobra i loša iskustva iz BOL Forum oglasnika

Najbrži uto 27.5.2025 21:28

Prodavač: 

rocko9

Predmet:

Asus Rog Keris + Roccat Sense core 

Opis trgovanja: pošto je imenjakov sin složio PC od RoG komponenti, kupio sam od kolege RoG mišonju njemu za poklon, a podlogu sam ostavio sebi. Kolega i ja dogovorili sve u najbržem vremenu. Novci prebačeni odmah, jučer poslano i evo danas ujutro stigao paket u BoxNow. 

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5 

dabar_solta_V2 čet 5.6.2025 23:49

prodavac : @acmilan2

kupac : ja

uredjaj : neispravan lenovo 520

kolega dao odlicnu ponudu, laptop ocuvan, poslao odlicno zapakirano i sve kako je i napisa.

laptop izgleda uspjesno popravljen nakon swapa bios chipa i stavljanja starije verzije biosa. treba jos testirat.
kolega je pretpostavljam cak mjenja pastu na cpugpu, jako uredno je slozi sve nazad.

acmilan2 ned 15.6.2025 13:07
dabar_solta_V2 kaže...
naravno ocjena 6/5
preporuka definitivno.

Hvala lijepa kolega dabar_solta_V2 . Da nisam sad slucajno naisao na temu, ne bih ni znao da me hvalis hehe.

I kolega je bio dobar kupac, uplata unaprijed po dogovoru, slanje i brz dogovor, također preporuka za dalje!

ItsMarkocro pon 30.6.2025 17:50

Prodavac: @acmilan2

Kupac: ja

Predmet: Zotac Trinity RTX 3080

Kolega odgovorio na post di tražim grafičku karticu, dogovorili se, sve stiglo super zapakirano, grafička očuvana, očišćena i najbitnije od svega radi ko singerica. 

Ja sam zadovoljan ocjena 5/5

acmilan2 pon 30.6.2025 17:57
ItsMarkocro kaže...

Prodavac: @acmilan2

Kupac: ja

Predmet: Zotac Trinity RTX 3080

Kolega odgovorio na post di tražim grafičku karticu, dogovorili se, sve stiglo super zapakirano, grafička očuvana, očišćena i najbitnije od svega radi ko singerica. 

Ja sam zadovoljan ocjena 5/5

Hvala kolega, drago mi je da je tako.

Pohvale i tebi, sve je bnilo lijepo i brzo dogovoreno i nadam se da cemo opet poslovati!

Najbrži čet 3.7.2025 12:49

Prodavač: 

thebatman

Predmet:

Xiaomi 13, 8/256GB

Opis trgovanja: nema se šta reći, trgovali par puta! Vidio da prodaje 13-icu, javio mu se odmah, brz dogovor još brža uplata. Sada buRRazeRRi imaju identične mobitele.

Dojam: preporučam bez ikakvih briga trgovati s dotičnim bug forumašem

Ocjena: 5/5